Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aaa balon filan ilk lez duyuyorum
acı verici birşey değil mi?Neden bu kadar kayılar sezeryan çok mu kötü birşey ki.
Balon en kolay kısmı sadece tampon takmış gibi bi his oluyor sadece işlem bittikten sonra. Sezaryen kötü olduğu için değil, normal doğum olması gereken diye düşünüyorlar. Bir de şey var sezaryen bir doğum şekli değil olumsuz durumlar için müdahale olarak bakıyorlar.

Benimki de gece kucak istiyor gündüz uyanık olsada kendi halinde takılıyor. Ben dayanamayıp kucağıma alıyorum güvende hissetsin beni hissetsin diye benimki 40 gün oldu hala tam emmiyor
Normal kuzum Belis erkenci bebiş oldu.Bol bol almak lazım bu dönem güvenli bağlanma için

Yaa gerçekten mi banada hep dediler sezeryanda kanama çok sürmez 1 haftada geçer falan ama benimki de bi azalıyor sonra tekrar devam ediyor hala durmadı normal demekki

Bende sezeryanım ama ilk 10 gün hatta çok fazla yoğun geldi. Sonra normal adet olmuşum gibi kanamam oldu. Sonra kesiliyor gibi oluyor tamam bitti diyorum yine başlıyor. Bence bünyeden bünyeye değişiyor

Bende sezeryanım ama ilk 10 gün hatta çok fazla yoğun geldi. Sonra normal adet olmuşum gibi kanamam oldu. Sonra kesiliyor gibi oluyor tamam bitti diyorum yine başlıyor. Bence bünyeden bünyeye değişiyor
Aynen öyle kuzumm benim arkadaşımin gorümcesinde 1hafta geldi daha hiç gelmemiş

Normal kuzum Belis erkenci bebiş oldu.Bol bol almak lazım bu dönem güvenli bağlanma için

Burada bir arkadaş video atmıştı orada söylüyordu emzirip karnını doyurup hemen yatağına yatırmayın sevin kendini güvende hissetsin diye. Onu izleyince çok kötü oldum çünkü ben farkında bile olmadan karnını doyurup direk yatırıyordum. Aslında biliyordum öyle yapılmaması gerektiğini ama insan farkına varmıyor cidden oyüzden bol bol sevelim kuzularımızı

Kızlar selam herkesee bir şey sorucam doğumdan sonra kanama kaç gün sürüyor bizim 11 gün oldu hala benim kanamam devam ediyor normal mi
İlk gebeliğimde 40 gün sürdü bittiği gün de adet oldum.İlkinde kanamam yoğundu bunda daha az.Depend ilk gün dışında lazım gelmedi o derece azaldı yani.

senin ki normal mi olacak canım? . evet ya artık iyice büyüdüler hareketleri bile azaldı yavruların. kilosuna cok takılmıyorum canım yeter ki sağlığı yerinde olsun doğunca toparlıyorlar nasılsa.
Yok canım sezeryan benim de inşallah
Aynen sağlıkla gelsinler de gerisi hiç önemli değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…