Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Mutlaka işe yarıyordur bence 10 bin adım çok iyi bir sayı ve bisiklet sürme hareketi de öyle

Kizlar sizin bebekler de cok hareketli mi bu haftalarda? İcerden cok ittiriyo gobegimden bi ayak mayak bisey cikick sanki ya, sigmiyomu artik ondan mi ittiriyo napiyo bu acaba??
Aynı ayaklarıyla itiyo bizimkide dayak yiyorum resmen

Mutlaka işe yarıyordur bence 10 bin adım çok iyi bir sayı ve bisiklet sürme hareketi de öyle
10 bin adımı azaltmam gerekiyordu öyle demişti doktorum ama imkansız hem çocuk hem ev işi hem normal iş bütün gün koşturmacadayım amaan şurda kaldı 15 20 gün zaten artık azaltsam ne

Pek enjektöre sağılacak kadar değil henüz. Ben elimle sıkıp ağzına sürüyorum onu yalıyor sonra çekiyor baktı gelmiyor bırakıyor. Bende sıka sıka vermeye çalışıyorum çıkanı. Çok tatlı bak süt hadi em falan diyorum
Evet doğurdum cumartesi hareketleri azalınca mamayı biberonla veriyorum mama kaşığı ya da şırınga ile verme dedi ebe genzine kaçar dedi. Her mamadan önce meme veriyorum sonra mama. Ama dün eve geldiğimizde memeye hiç yaklaşmadı bile. Ben ağlamıyorum ya duygusuz ben
15 dk imkansız tutmaz maksimum 3-4 dk zorluyorum. Yoksa kıyameti koparıyor. Şırınga ile yapma dedi ebe. Biraz önce dediğin gibi yaptık memenin üzerine damlattık öyle emzirdik biraz
İnsan ister istemez korkuyor ya valla benimki kesinlikle bez önermiyorum hava alsın normal ped kullan eve çıkınca dedi. Zaten öyle bi kanamam da yok baya az. Ve gerçekten yediğin şeyler hemen etkiliyor götür bencede hastaneye
Sen hurma falan ye hastanede hoşaf falan götür. Gerçekten baya fayda ediyor. Sor bi bazıları damla falan öneriyormuş
Kızlar süt için hangi çayları içiyorsunuz
Ben Momstok aldım şimdilik onu kullanıyorum. Solgarın hapını da alcam ama
Vermedi bişey demedi bana. Zorluyorum evet hastanede çok iyiydi eve gelince dün duruldu resmen ağzına değdirmedi. Bugün öğleden sonra bi iki aldı. Biraz önce de üstten mamayı döktük memeyi emzirdik bakalım öyle öyle gelcek süt var belli de işte bi çekse aynen kız annem arkadan kafasını itiyor o da onu
Yok bana da asla dedi genzine gider sadece biberon dedi. Sıcak havlu koyayım diyordum bende. Gerçekten yemek etkili ya geceden sabaha kolostrum bile olmuyor başta çıkan sıvı. Şimdi sıktıkça geliyor mesela
Ben sormuştum sweetcim saoalsın Eşim pazar günü yeter hadi deyip kapattırdı valizi arabaya koydu
Hadi bakalım sağlıcakla gelsin
Kuzum ayva varsa evde ayva çekirdeğini suda mı ne bekletip jelini sürüyorlarmış iyi geliyormuş ama tam tarifi bilmiyorum aklında olsun.
Evet onu da duymuştum ama ayva yok eşime söylerim alsın onu da. Ama lansinoh iyi geldi gibi bakalım
Ay yok, cok sukur dogurmadim, daha dogurmayim dursun karnim fln cok sertti gaz yapmis biseyler heralde, ama sistim cok ya, zaten şişiktim ben simdi ellerm damarlarim falan iyice kocaman oldu
Dursun dursun ay gaz fena yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…