Sweet ilk başta elinle, enjektöre sağ. Bir damlası bile zayi olmadan verirsin bebişe. Ve olumlu telkinlerde bulun, ne kadar güzel sütüm geliyor, kızım ne kadar güzel emiyor vs gibi.. Olmadı bi emzirme danışmanına danış belki hastanenin vardır ya da ebebekin falan böyle bir uygulaması vardı onlara danışabilirsin.
Pek enjektöre sağılacak kadar değil henüz. Ben elimle sıkıp ağzına sürüyorum onu yalıyor sonra çekiyor baktı gelmiyor bırakıyor. Bende sıka sıka vermeye çalışıyorum çıkanı. Çok tatlı bak süt hadi em falan diyorum
Sweet doğurdun mu canım benim kuzuyu da seni de öpüyorum. Ben de mama veriyorum. Sütüm az çünkü mamayı neyle veriyorsun ? Şırınga ile ver ki meme reddi olmasın önce boş da olsa emzir sonra meme ver. Ve mutlaka gümüş kapak kullan. Bestlak ve solgar aldım ben süt artışı için. Ve hastaneden süt sağma makinesi kiraladım daha denemedim ama. Bi de ağlama sakın sütüm az diye ben kaç gündür çocuğun yüzüne baktıkça ağlıyorum o da çok etkiliyor. Giremedim kaç gündür uykusuzluktan anam ağladı herkes iyi mi
Evet doğurdum cumartesi hareketleri azalınca
mamayı biberonla veriyorum mama kaşığı ya da şırınga ile verme dedi ebe genzine kaçar dedi. Her mamadan önce meme veriyorum sonra mama. Ama dün eve geldiğimizde memeye hiç yaklaşmadı bile. Ben ağlamıyorum ya duygusuz ben
Önce süt az da olsa 15-20 dk meme ver mamayı en sonra ver. Şırınga ile verebilirsin veya parmak yöntemi var. Küçük Parmağını meme gibi ağzına veriyorsun kenardan da şırınga ile damlatıyorsun. Ben bazen meme emerken kenardan memenin üstüne de damlatıyorum. Valla çok zor işler
sweetgirlcandy
15 dk imkansız tutmaz maksimum 3-4 dk zorluyorum. Yoksa kıyameti koparıyor. Şırınga ile yapma dedi ebe. Biraz önce dediğin gibi yaptık memenin üzerine damlattık öyle emzirdik biraz
ayy rahatladım yazdıklarını okuyunca. 2 sezaryanınım olduğu halde korku ve tedirginlik var
ama sizlerin yazıkları sayesinde boşuna stres yaptığımı anlıyorum.
depend konusunda 2 gece kalacağım lohusa pedi ile deneyeceğim bende ölese
. sütün gelmesi için bol bol gün kurusu kayısı, hurma ye kuzu. hastane için lohusa içeceği yapıp götüreceğim hurma ve gün kurusundan bende. ilk hamileligimde cok faydasını görmüştüm.
İnsan ister istemez korkuyor ya
valla benimki kesinlikle bez önermiyorum hava alsın normal ped kullan eve çıkınca dedi. Zaten öyle bi kanamam da yok baya az. Ve gerçekten yediğin şeyler hemen etkiliyor götür bencede hastaneye
canımmmm.
. Ya o zmn illa doğum sonrası başlayacağız yani çaya fln. Öncekinde ilk günler zorlandığım için bu sefer erken gelsin diye bişe ler kullanmak istiom ama bilgim yok. yarın kontrolüm var dr a sorsam acaba
Sen hurma falan ye hastanede hoşaf falan götür. Gerçekten baya fayda ediyor. Sor bi bazıları damla falan öneriyormuş
Kızlar süt için hangi çayları içiyorsunuz
Ben Momstok aldım şimdilik onu kullanıyorum. Solgarın hapını da alcam ama
Kuzu doktor ilaç vermedimi süt yapsın diye bide başlarda az geliyo benimde öyleydi sen emmesede zorla meme reddi yaşamasın benimkide kafayı çeviriyodu fizik kurallarına aykırı bi şekilde zar zor ağzına soktum
Vermedi bişey demedi bana. Zorluyorum evet hastanede çok iyiydi eve gelince dün duruldu resmen ağzına değdirmedi. Bugün öğleden sonra bi iki aldı. Biraz önce de üstten mamayı döktük memeyi emzirdik bakalım öyle öyle gelcek süt var belli de işte bi çekse
aynen kız annem arkadan kafasını itiyor o da onu
sweetgirlcandy
şırınga ile besle demişler ama anne bebek uyumunda asla önermiyorlardı tehlikeli die sadece kaşıkla vermemi istiyorlardı. Sıcak su torbası ile geziyordum ben ilk başlarda doktor laktamax verdi onu kullandım birde sürekki anne çayı içiyordum. O sıcak su torbasının baya faydasını gördüm. 2 saatte bir sürekli emmesede ben sağmaya çalışıyordum. Öyle öyle 2 cc den 30lara çıkarmıştım. Birde aç bırakma kendini çok fazla etkisi oluyor süte
Yok bana da asla dedi genzine gider sadece biberon dedi. Sıcak havlu koyayım diyordum bende. Gerçekten yemek etkili ya geceden sabaha kolostrum bile olmuyor başta çıkan sıvı. Şimdi sıktıkça geliyor mesela
Ben sormuştum sweetcim saoalsın
Eşim pazar günü yeter hadi deyip kapattırdı valizi arabaya koydu
Hadi bakalım sağlıcakla gelsin
Kuzum ayva varsa evde ayva çekirdeğini suda mı ne bekletip jelini sürüyorlarmış iyi geliyormuş ama tam tarifi bilmiyorum aklında olsun.
Evet onu da duymuştum ama ayva yok eşime söylerim alsın onu da. Ama lansinoh iyi geldi gibi bakalım
Ay yok, cok sukur dogurmadim, daha dogurmayim dursun
karnim fln cok sertti gaz yapmis biseyler heralde, ama sistim cok ya, zaten şişiktim ben simdi ellerm damarlarim falan iyice kocaman oldu
Dursun dursun
ay gaz fena yaaa