Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Uzun zamandır etmeyince insan unutuyor kuzu yaaa bende ilk 3 ay yapmayınca düşük tehlikeden dolayı anamm eşimde diyo bunu kim yaptı o bile dedi sen böyle etmezdin

Uzun zamandır etmeyince insan unutuyor kuzu yaaa bende ilk 3 ay yapmayınca düşük tehlikeden dolayı anamm eşimde diyo bunu kim yaptı o bile dedi sen böyle etmezdin

Kız yazacaktım onu unutmuşum sonra yukarıda çıktı allam ya:) ama hala kendimi medeniyet dışı bir yerden gelmişim gibi hissediyorum:) geçen dışarı çıkacaktım eşime ben ne giyeceğim dedim o giydirdi beni düşün halimi :)

Ahahahaha adam seni düşünüyo daha napsınnn

Jou heyecanlı mısın beybi az kalmış kaç kilo olmuş şimdi bebiş kaçıncı haftada doğurmuş olacaksın. Aynı gün doğuyor beybiler desene

Amin hayırlısıyla inşallah
Ay bende korkumdan Lansinoh aldım geçen hafta koydum valize silmekte gerekmiyormuş ya lazım olursa hemen bulamam diye

Maşallah çok iyi bilgi :) dr ye sordumda gaz olmaz şuan doymuyodur dedi

Bana hiç demediler masaj yap diye. Doğumdan sonra 10 gün eve bakım hizmeti veren bi kadın geliyor burda o da hiçbişey demedi yapmadı da. Nette falan videosu var mıdır ki?
Doğumdan sonra rahim sürekli yer değiştiriyor,karnında gezip duruyor. Elini karnında bastırarak gezdirdiginde hissedersin sert ve yuvarlak bir şey oluyor. Onu bulunca yukarıdan aşağıya doğru bastırarak masaj yapmalısın. Bu rahmin kendini çabuk toplamasını ve fazla kanamayı önlüyor. Bana ilk gün 5 dakika yapıp 15dakika dinlenmemi söylediler,aklıma geldikçe yaptım. Internette aratırsanız normal doğum sonrası karın masajı diye bilgi var. İlk gün sonrası oluyor mu bilmiyorum ama

. Ben o yatağı ısıtma olayı ve sıcak bez karnına sarmayı sürekli yapıyorum. Gazı çok fazla olduğu için dediğin gibi ayaklarını çok içime çekiyor ve kıpkırmızı oluyor yavrum. Ama o sıcak çok iyi geliyor. Soğuğuda hiç sevmiyorlar evet, banyo yaptırırken şampuanın soğukluğundan bile rahatsız olup basıyor çığlığı :)

Gazını çıkarıyor musun peki? Çıkarıp koyuyorsan gazı yoktur sanki. Bez için de çişli bez sayısına bakıyorlar günlük belli bir sayıya ulaşması lazımmış

Ay ben sezeryandan sonra fenaydım gaz konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…