Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Merhaba güzel günler de büyütün bebeğinizi sessiz sessiz takip edenldrdenim bende bir ayda eski kilonuza dönersiniz havalar zaten sıcak bol bol su için hem süt yapar hem de zayıflamanıza iyi geliyor
Çok teşekkür ederim umarım eski kiloma ulaşırım ya
Zaten başlarda çok az geliyo çeker çeker alışır zamanla çekmezsede mama var ne yapalım

Tecrübeli analar şimdi ben bu bebeyi baya bi zaman emziriyorum sonra beşiğe bırakır bırakmaz ağlıyo yani kollarım artık bitti birtek banyo yaptırdıktan sonra 3-4 saat kesintisiz uyuyo onun dışında beşiğe veya yatağımın üzerine bırakamıyorum sizce aç mı kalıyo yada gazı falanmı var

Aynı ayaklarıyla itiyo bizimkide dayak yiyorum resmen
Ay evt bu nasil bi ittirmek cikicak disari
Evet sanki topuğu gösterip geri çekiyormuş gibi
Topuk mu yumruk mu nedir bilemedm sivri biseyler beliriyo arada
Dursun dursun ay gaz fena yaaa
Ayy deme demee, benim ztn normalde de gazla basim belada, dogumdan sonra havaya uçarim diye cok korkuyorum
1buçuk ta kuzu cuma namazı saatinde sanki resmen yaa mübarek hepten cuma sabahı yerleşicem
Hadi bakalim azcik kaldi minnosa kavusmata, geliyor buyuk gün
Kızlar hastanedeyim sancılarım çok çıktı akşam 10da sezaryene alacaklar
Hayirlisiyla gelsin bebegin saglikla insallah, dualarimiz sennle

Tam tecrubesiz ana adayiyim ama ayaklarini karnina topluyosa gaz var derler, bi de bazisinda yatagi azcik isitip öyle koymak ise yaramis, yatagin serinliginden hoslanmiyomus minnoslar, bize yazin serin serin gelir ya oh deriz, onlari rahatsiz ediyomus

Gümbür gümbür geliyor prenses

Demekki herkes farklı söylüyor :) elle sağ ozaman kuzu ilk başta az geldiği için sağma makinesine gelmeyebilir. Bende youtube den bakıp öğrenmiştim şimdi 5 dk da sağıyorum atabilirim istersen videoyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…