Pek enjektöre sağılacak kadar değil henüz. Ben elimle sıkıp ağzına sürüyorum onu yalıyor sonra çekiyor baktı gelmiyor bırakıyor. Bende sıka sıka vermeye çalışıyorum çıkanı. Çok tatlı bak süt hadi em falan diyorum
Evet doğurdum cumartesi hareketleri azalınca
mamayı biberonla veriyorum mama kaşığı ya da şırınga ile verme dedi ebe genzine kaçar dedi. Her mamadan önce meme veriyorum sonra mama. Ama dün eve geldiğimizde memeye hiç yaklaşmadı bile. Ben ağlamıyorum ya duygusuz ben
15 dk imkansız tutmaz maksimum 3-4 dk zorluyorum. Yoksa kıyameti koparıyor. Şırınga ile yapma dedi ebe. Biraz önce dediğin gibi yaptık memenin üzerine damlattık öyle emzirdik biraz
İnsan ister istemez korkuyor ya
valla benimki kesinlikle bez önermiyorum hava alsın normal ped kullan eve çıkınca dedi. Zaten öyle bi kanamam da yok baya az. Ve gerçekten yediğin şeyler hemen etkiliyor götür bencede hastaneye
Sen hurma falan ye hastanede hoşaf falan götür. Gerçekten baya fayda ediyor. Sor bi bazıları damla falan öneriyormuş
Ben Momstok aldım şimdilik onu kullanıyorum. Solgarın hapını da alcam ama
Vermedi bişey demedi bana. Zorluyorum evet hastanede çok iyiydi eve gelince dün duruldu resmen ağzına değdirmedi. Bugün öğleden sonra bi iki aldı. Biraz önce de üstten mamayı döktük memeyi emzirdik bakalım öyle öyle gelcek süt var belli de işte bi çekse
aynen kız annem arkadan kafasını itiyor o da onu
Yok bana da asla dedi genzine gider sadece biberon dedi. Sıcak havlu koyayım diyordum bende. Gerçekten yemek etkili ya geceden sabaha kolostrum bile olmuyor başta çıkan sıvı. Şimdi sıktıkça geliyor mesela
Hadi bakalım sağlıcakla gelsin
Evet onu da duymuştum ama ayva yok eşime söylerim alsın onu da. Ama lansinoh iyi geldi gibi bakalım
Dursun dursun
ay gaz fena yaaa