Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yani emmesini istiyorum ama olmazsa da yapcak bir şey yok. Ama refleksi iyi sadece gelmediği için çekmiyor
Kuzu bak şimdi ne yaptım silikon göğüs ucu alıp onu taktım valla baya iyi çekiyor bi dene sende eczaneden aldım bende emiyo ama göğüs uçlarım çok kötü büyük baya her yolu denicez artık son çare mamaya geçerim dedim bende

Kuzu hamağı var o yerden baya ona eğilemiyorum. Ama normal yüksekliktekini alıyorum kendim çok fazla eğilemiyorum belli bi yere kadar
Hee iyi odaa bende anne baba yanı reflü yatagı aldım bugün park yatagi odama getiremedim zaten yeri darr onu aldım.bugün hem yükseklik var zorlanmam

Göğüs ucu alıp deneyecem mutlaka seninki emiyor ama demi

Gazını çıkarıyor musun peki? Çıkarıp koyuyorsan gazı yoktur sanki. Bez için de çişli bez sayısına bakıyorlar günlük belli bir sayıya ulaşması lazımmış
Kuzu gazını falan çıkarsamda aynı dr ye sordum şuan gaz problemi başlamadı daha doymuyodur dedi işte

Bakayım ben buna bi teşekkür ederim.

Benim sezeryan oldu ama banada karnıma baskı yaptılar ondan sonra bi kanama geldi baya çok geldi hatta sonrasında normal kanamaya döndü masajla ilgili bilgi verilmedi ama sanırım normal olmadığı için
Sezeryan olan hatunlar sorum var size. Ben ne zaman mesela yerden eğilip bir şey alabilcem ne zaman kalkarken rahat kalkcam
Canım hayırlısı olsun bebişin doğmuş Allah sağlıkla büyütmeni nasip etsin inşallah. Bizim 11 gün oldu ben şu anda annem izin verse ev işlerini bile yapıcak haldeyim ama işte daha erken diye yaptırmıyor yani 1 hafta 10 güne toparlanıyorsun ilk 3 gün ben yataktan kendi kendime bile kalkamıyodum şimdi çok iyiyim
Benimde aynı durumda valla 1 saat emzirip yatağa koyuyorm aradan 5-10 dk geçmeden yine meme istiyor ama araştırdım bu ilk zamanlar bebekler meme isteyebiliyormuş böyle onlar istedikçe emzirmek gerekiyormuş eğer gazı varsa ayaklarını karnına çeker onun için masaj yapmak lazım. Biz e bebekten kiraz çekirdekli reflü yatağı almıştık şu anda onda yatıyor böyle karın ağrısı olduğunda kiraz çekirdekli yastığı fırında ısıtıp yatağa yerleştiriyoruz onun sıcaklığıyla rahatlıyor bilgin olsun ayrıca o yastıklar satılıyor e bebekte

Belim ağrıyor çok ya cuma kontrolum var inşallah pazartesiye kadar akıllı uslu beklesn,sağlıkla zamanında gelsin herkes kontrole diye gidip bebisle geliyor ya huuu

Mesajları okuyamıyorum stres oluyorm

Benim 3.gün göğüs uçlarımda yarıklar oldu hatta kan toplaması gibi izler oldu hemen eşimi yolladım lansinoh krem aldı şu an onu sürüyorum ve göğüs pedi kullanıyorum şu anda iyi durumda
Dimii benimde acımaya başladı 1 hafta sonra böyle düzeldii sankiii bide sürdükten sonra emzirmekte zararlı değilmi acaba

Benim göğüs uçları da baya sertleşmiş ama.surmeye korkuyorum hala
Bence krem kullanmakta gecikme eğer ki yaraların artarsa göğüs uçlarında kanama bile olabilir mutlaka kullan emzirme sonrası sütünden biraz sıkıp göğsüne sür kurumasını bekle göğüs pedi kullan yara olursa çok canın yanar

sweetgirlcandy bak sana demiştim ben depend hiç kullanmadm diye MC06 de kullanmamış galiba pek,
sempatik_kiz senin hastane nasılmış ya hem aşırı pahalı hem de bı hasta bezi bile verilmemiş
Ben bu bebiste almadm depend valla çoğu doktor sezeryanda kullanma diyormuş ve havalar da ısındı pisik olmayalım sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…