Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Dimii benimde acımaya başladı 1 hafta sonra böyle düzeldii sankiii bide sürdükten sonra emzirmekte zararlı değilmi acaba
Üzerinde emzirme öncesi silmek gerekmez yazıyor ama ben yinede siliyorum ya içime sinmiyor bebeğe krem tadı gider mi diye korkuyorum zaten 2 saatte bir emzirdiğim için o krem etkisi çok kalmıyor diye düşünüyorum

Ah canım çok haklısın,benim ilk bebiste yara olmadı sadece hassaslasti simdi de sezeryan olacak ya dogumu tetikler vs diye sürmeye korkuyorum

Lansinoh ıslak pamukla bile silsen yeter ama garmastan vs yazan olmuştu onlar ilaç grubu her emzirmede yıkamak lazm

Ah canım çok haklısın,benim ilk bebiste yara olmadı sadece hassaslasti simdi de sezeryan olacak ya dogumu tetikler vs diye sürmeye korkuyorum
Sizin daha doğum olmamış sanırım aslında doğum öncesi başlamakla ilgili bir bilgim yok ben kullanmadım ama göğüs uçlarını yumuşatman iyi olur yani ben krem sürüyordum mesela göğüs kremini doğumdan sonra aldım
Evettt ben biara farkettim baya gidiyo sanki
Aynen gidiyor ya bizimde kendimize dikkat etmemiz lazım
Lansinoh ıslak pamukla bile silsen yeter ama garmastan vs yazan olmuştu onlar ilaç grubu her emzirmede yıkamak lazm
Garmastanı benim doktorum bana söyledi kullan diye ben eczanelerde bulamadım pazar günüydü ondan lansinoh aldık ama çok iyi geldi

Bende depend kullanmadım hatta hastane bana sordu depend tarzı bir şeyin var mı diye çünkü kendileri vermediler sağ olsunlar ben lohusa pedi almıştım onları kullandım şu anda da normal ped kullanıyorum

Benim ikinci bebiş de ilkinde gittiğim yoldan gidiyorum doğru mu yanlış mı bilmiyorum doktora da sormadm ama krem sürmeye çekiniyorum , lansinoh hastane çantama koydum doğuma girerken surerim diye

Bende depend kullanmadım hatta hastane bana sordu depend tarzı bir şeyin var mı diye çünkü kendileri vermediler sağ olsunlar ben lohusa pedi almıştım onları kullandım şu anda da normal ped kullanıyorum
Aynen ben de lohusa pedi aldm ,hastane vermezse yeter bence baya kalın ve uzun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…