Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benim ikinci bebiş de ilkinde gittiğim yoldan gidiyorum doğru mu yanlış mı bilmiyorum doktora da sormadm ama krem sürmeye çekiniyorum , lansinoh hastane çantama koydum doğuma girerken surerim diye

Aynen ben de lohusa pedi aldm ,hastane vermezse yeter bence baya kalın ve uzun
Siz tecrübelisiniz o zaman biz acemi anneyiz daha ben göğüs kremi hiç almamıştım lohusa pedi çantaya 4 tane koymuştum nasılsa 1 gece kalıcam diye şimdi olsa daha çok koyardım bizde böyle tecrübe ettik işte bi şeyler

Yaa estağfurullah işte hepimiz yapa yanila öğreniyoruz,
10 tane koydum ped,
Kremi de çantaya attım ama her doğum farklı valla ilkmis gibi heyecanlı ve stresliyim

Slm kızlar doğum yapan arkadaşlarım hayırlı olsun sağlıkla büyütün bebişlerinizi. Burayı çok takip edemiyorum bu aralar bi bakıyorum sayfalarca yazışmışsınız:))) sonra bi bakıyorum doğumlar olmuş darısı doğum yapacaklara inşallah.

Bugün çatı muayenesi oldum ve hiç güzel bişey değilmiş bu ne biçim bişey ya
Neyseki sonucu güzel normal doğuma elverişli dedi. Bi sürü yapmam gereken şeyler söyledi. Yürüyüş, sukuat, ada çayı, ahududu çayı, ilişki, meme uçlarını uyarma, otururken bağdaş kurarak oturma, hurma ve ananas yemek. Çatı muayenesinden sonra gözüm korktu inşallah doğum kolay olur bi çırpıda geliverir.

Bebiş 3.300 olmuş. Doğum yapanlara bir an önce iyileşmeyi doğum yapacaklara da rahat bi doğum diliyorum kızlar bebişlerimiz sağlıkla kolaylıkla gelsin

Amin canım inşallah,bebişe de maşallah

Kuzu bende sana silikon göğüs ucunu öneriyorum vakumlu gibi
Çekiliyo emerken.. yaa bende alsam üşüyo sanırım bide ben kısa kol giydirmeye başladım evim çok sıcak diye ama sanırım iyi etmedim

Kuzu bende sana silikon göğüs ucunu öneriyorum vakumlu gibi
Çekiliyo emerken.. yaa bende alsam üşüyo sanırım bide ben kısa kol giydirmeye başladım evim çok sıcak diye ama sanırım iyi etmedim
Kuzum ev çok şerin değilse kısa kollu giyebilir ya havalar çok sıcak artk ,ben de bı hafta uzun giydirir sonra kisaya geçerim diyorm ama

Ayy bileydim yapardım.. kuzu seninde doğumdan sonra karnına bastırdılarmı benim baya bastırdılar ona rağmen hala kanamam devam

Valla yaparm diyen yapıyor tabi engel bı durum yoksa ,ben yapamayacağım demiştim yapamadm
Allah kısmet ederse pazartesi bizim kavustayda
Gününü bilerek beklemek çok rahattır eminim ya sezeryan gibisi yok bence kafan rahat ohh duşunu al süslen hastaneye git

Diyeceğim de bizim.guruptaki bebişler sezeryan günlerini bile beklemiyorlar❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…