Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kuzum ev çok şerin değilse kısa kollu giyebilir ya havalar çok sıcak artk ,ben de bı hafta uzun giydirir sonra kisaya geçerim diyorm ama
Yok kuzu benim baya sıcak ama öyle pişmanımki hiç 1-3 ay almamışım herşey büyük oluyo çocuğa 3-6 almışım hep mutlaka 1-3 ay bi kaç bişey alın

Yok kuzu benim baya sıcak ama öyle pişmanımki hiç 1-3 ay almamışım herşey büyük oluyo çocuğa 3-6 almışım hep mutlaka 1-3 ay bi kaç bişey alın
Ben yazmıştım buraya büyük almayın diye
Kimse beni dinlemedi mi ya
Ya bebisler ne kadar büyük kilolu doğsa da o kıyafetleri hep büyük oluyo ben çoğu şeyi 0,1-3 aldm 3-6 da aldm ilk kıyafetleri küçük hep minicik kısa kollular taytlar aldm Allah giydirmeye nasip etsin

Aferin ona ,sen de bitirdin bak yarın şu bu derken gün biter zaten , Perşembe kafan güzel olur insana saçma bı sakinlik geliyo doğum zamanı sen de bilirsin,bı baktık dogdu
sıkıntı olmaz ise sakinleştirici isticem yoksa panik ve heyecandan tansiyonum cıkar diye korkuyorum tabi aklım bebişden cok ablasında olacak

sıkıntı olmaz ise sakinleştirici isticem yoksa panik ve heyecandan tansiyonum cıkar diye korkuyorum tabi aklım bebişden cok ablasında olacak
Yaa sen ben misin
Gözüm hep oğlumda sürekli dua ediyorum Allah'ım ondan ayırma sagsalim kavuştur diye
Aklım kalbim hep oğlumda gece kalkıp kalkıp öpüyorum ,bakıp bakıp ağlıyorum
Anne karnını açıp kardeşimi cikaracaklarinda sakın sana zarar vermesinler diyo

Ahhh ilk doğumda ne rahattım şimdi kendimden çok evlatlarim.

Ben de sakinleştirici isteyecegm valla kalbim durur yoksa

Vallahi ya haklısın kuzu büssürü şey almışım ama boş şuan için bi kaç bişey sipariş ettim ben de
Ben de bende hele bı yandan sizi kıskanıyorum bir yandan da sakince beklesin diyorm valla
Yaa bende murphy i kıskanırdım biliyomusun hatta doğum yapan herkesi çevremde sonra bebem galiba dayanamadı 20 gün önceden geldi

Aldıkların hep uzun kollu değilse sorun yok bir iki aya giyer ama uzunsa elinde kalır ya çünkü hava artk çok sıcak,

Evet insan bir yandan kucaklamak istiyor bir yandan da içerde durabildigi kadar dursun gelişsin istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…