Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yaaaaa iştee kızını düsünerek artık sevmediğin şeylerii yemek zorunda kalıyorsunn

Adam uğraşıyo daha napsınn yavvv seçme bukadarr deli

Keske gercek bir yardimim olabilse. Cok isterdim. Insallah su gibi aksin gunler kolay gecsin. Gunde yarim saat 1 saat kendinize sadece kendinize ayirabilseniz ne guzel olur.

Gazinin oldugunu sanmiyorum ya. Cok erken. En azindan ilk 20 gun olmuyor. Kafasini geriye ata ata mirin kirin ediyorsa refludur, sut agzina geliyodur. Yataginin altina bir havlu koyup kafa kismi biraz yukarida hafif egimli yapabilirsiniz yatagi. Rahat edecektir.

Dimiii koydum vallaha baya yedek tişörtlerii sen su gibi olduysan ben fazla fazla olurum kesinn
Aynen valla ilk yürüyüşler zorluyor bide sıcakla birleşince bildiğin üstüme su dökmüşler gibi olmuştu. Hatta eşim evden sonradan tshirt falan getirdi yetmedi de

Reactions: Jou
Ay görünür de hiç bir şey yok reflü yatağında yatıyor zaten sürekli. Bence nazlanıyor her gün aynı saatte

Annem var yanımda ama ben duramıyorum onun da çok yorulmasını istemiyorum ama genel olarak dinlenmeye çalışıyorum

Ne güzel kalbiniz var teşekkür ederim kendi adıma moral oldu yazdıklarınız hamilelik sürecini yalnız geçiren biri olarak duygulandım yazdıklarınıza hepimize hayırlı doğumlar versin Allah
Yaa ben tesekkur ederim. Gozlerim doldu. Ben de yalnizdim. Yalnizlik zor gercekten. Bu sefer de yalnizdim. Gurbetteyim de. Mecbur artik. Allahtan bu site var. Burada sohbet edip rahatlayabiliyoruz. Hepimiz ayni gemideyiz, yalniz degiliz aslinda.

Bu arada kızlar bepanthol bize iyi gelmedi hafif kızarıklık vardı kızımda her bezden sonra sürmemize rağmen iyileştirmedi bende sudocrem sipariş ettim. O da geçirmezse bezi değiştirip deneyeceğim

Tatlım kalkanları kullanınca her seferinde kaynatıyor musun yoksa ılık suyla yıkayıp yeniden mi kullanıyorsun?

Ay benimkiler taş gibi oldu göğüslerim makinede kargoda daha gelmedi elimle uğraşıyorum sağmaya. Ama az az sıvı geliyor öyle dolu dolu değil tıkalı olabilir mi
Aman kuzum dikkat et mastit olursan çok acır canın
Elektrikli gelene kadar Manuel alda sağ bari. Sağmadan sıcak su altında masaj yap öyle sağ damarlar açılsın iyice.
Kuzu hangi marka aldın. Bide sütyen takmak gerekiyor mu kendisi yapışıyor mu memeyi kavrayıp
Mycey diye bir marka. Philips pahalıydı bunu aldım memnunum valla. Ben emzirme sutyeni takıyorum o destekliyor takmasam durmaz.
Bende sende memnun kaldığını duyunca amaa ben hep sütyensiz gezerimm evde aldıktan sonra farkettimm ya kendim için sütyen takmadanda duramaz bide benim için

Memelere özgürlük
Canım sutyen takmamak güzel bu süreçte ama onda da atletle temas edecek ucun yine sıkıntı. Ha sadece tişört giyersen bol belkii idare eder

Yaa ben tesekkur ederim. Gozlerim doldu. Ben de yalnizdim. Yalnizlik zor gercekten. Bu sefer de yalnizdim. Gurbetteyim de. Mecbur artik. Allahtan bu site var. Burada sohbet edip rahatlayabiliyoruz. Hepimiz ayni gemideyiz, yalniz degiliz aslinda.
Evettt allahtan bu sitede varmış yoksa napardık bilmemm bende yalnızımm hep

Atlet sıkı olurr belki durur kızzz olmadı memelerim açikta dururr atlsti kaldırip mutfağa gidersem kapatırım falan tabii süt şarıl şarıl akmazsa

Atlet sıkı olurr belki durur kızzz olmadı memelerim açikta dururr atlsti kaldırip mutfağa gidersem kapatırım falan tabii süt şarıl şarıl akmazsa
Kuzu her yerin süt olur benden demesi
Gogus altı lastikli emzirme atleti var bende öyle bir şey giyersen durur.

Reactions: Jou
Güzel dileklerin için çok teşekkürler canım.Şu an dediğin şeye o kadar çok ihtiyacım var ki...Evde üstelik bir tane daha bebek var iken.Kv 2 gün geldi gitti.4 gün de kızım orda kaldı.Annem kanser hastası bakacak durumda değil.Eşim pek destek olamıyor.Hastaneden geldiğimden beri uzanamadım ayağımı uzatıp oturamadım dahi emzirme seansları dışında.Yalnızlık bu dönemde gerçekten çok zor.Doğumdan sonra desteğe daha çok ihtiyaç oluyor. Senin de kızın küçük Allah yardımcın olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…