Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Tabi sna yazdm kiz dus al kuuzm hic bbisi olmaz sprey sıkıyorlar zTen dikis yerine hergun yikaniyorm bn altlara dogru dikisin morardi cok ama normal mis dr gittigmde sordm suanda gecti zaten baya morluk vs kalmadi gibi cok minik kaldi şükür dikislermde ii tuttu

Damlalardan kullandın mı canım?Hurma ye et ciğer de güzel süt yapar.Dereotu semizotu özellikle kahvaltıda mutlaka tüket canım.

Ne güzel bi moral verdin gerçekten
Hoşuma gittii bende yalnızım ama genede annemle kv geldii yardıma uzaktayızzz bide

Ben dedim ama yok böyle rahatlıkk ama arada sıcak duş almak sütü artırıyormuş kuzu Madammor habu kız 3 gün sonramı ne aldı duşunu kızz bence sende alabilirsin

Memelere özgürlükk

Aynen seni okuyorum biraz bende senin gibiyim baya az canımmm , ama sen bile öyle diyosan korkmıyım aadece 1 kereyse, görünce şaşırıdm korktum birazda 1 kere olucaksa sabrederiz artık naplım
Şuan bile terden ölüyorum bana kalsa evde çıplak gezecek haldeyimm
Hamileliğin son ayları tabiii sıkıyo senideeee sıcaklık bide bebeği taşımak dahada zor

Tabii canımm doğumuma 2 gun kalmis hayırlısıylaa bi atlatsam biran önce lohusalik bitse modundayım

Tabii canımm doğumuma 2 gun kalmis hayırlısıylaa bi atlatsam biran önce lohusalik bitse modundayım
Ayyy inşallah sorunsuz güzel bi şekilde hepsini atlatırsın, yazmasakda takipdeyiz sizi heppp inşaşlah hepsi göz açıp kapayana kadar geçer

Reactions: Jou
Bak ben sana açık açık yazayım sezeryanda asla bir şey hissetmiyorsun gayet rahat geçiyor. Sadece ilk kalkış zorluyor ama o da geçip gidiyor inan ki
Ay çok sevindim ya hissedilir de bayılırım kötü olurum felan gibi düşünceler vardı kafamda bu arada sancılarım hafifledi ama hiç açılmam olmadı ben hala beklemedeyim diğer anneler sizlerde var mı belirtiler

Yalancı sancım oldu benim bgn bi kaç kez. Afedersin şeyime ve popoma elektrik çarpar gibi şeyler oldu. Tuvalete gideyim dedim iki büklüm orama burama ağrı saplana saplana zor gittim. Ayakta durduğum vakit karnıma ağrılar saplandı dedim en iyisi dikilmeyeyim. Şuan iyiyim çok şükür ama vakti zamanı gelince nasıl bir ağri yaşayacagımı az çok tecrübe edindim bgn.

Biz reflü yatağını biraz geç keşfettik. Ah bu çocuk neden sürekli mıyk mıyklıyor derin uykuya dalmıyor diye düşünürken en sonunda reflü yatağı aldık, mis gibi uyumaya başlamıştı, belki ondandır dedim o yüzden. Ah belki de sadece seni, kokunu ve sesini duymayı istiyordur annesi. Onu da anlamak lazım, karanlık sarmalanmış olduğu bir yerden boş büyük ve aydınlık bir alana geldi. Alışmaları zaman alacak. Sadece anneler için değil onlar için de alışma süreci.

Bende aldım reflü yatağı yatağimın başucunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…