Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ah keşke yakın olsak gerçekten yardım edebilsem. Biri gözüyle baksa göz kulak olsa o yeter. İnsan duşa girebilir, iki lokma yiyebilir. Yalnız olmak çok zor, hele 2 yaş altı 2 çocukla. Annen için üzüldüm, çok geçmiş olsun. Benim annem de felçli o yüzden hiç gelip yardım edemedi bana. Ne çok benziyor kaderlerimiz. Ama kayınvaliden keşke daha kalabilseymiş ya. Yani belki elinden bu kadarı geliyordur dicem ama insan iki eli kanda değilse, bir rahatsızlığı yoksa eli ayağı tutuyorsa anlar durumu ya. Şu anki durumu tahmin edebiliyorum. Hiç ama hiç kolay değil. Allah sana güç sabır versin, inşallah bir yerden bir şekilde yardım gelir. Kızın nasıl tepki verdi kardeşine? Sanıyorum hoş olmasa gerek. Bazen Luna sokakta diğer çocuklara noo diye bağrıyor oyuncağını almayı denediklerinde. İyi karşılamayacak hibi durumu.

Onun haricinde benim kız çok küçük ama kreşe gidiyor biliyorsun. O arada nefes alabilicem biraz. Bir de arada bakıcı teyzemiz geliyor haftada 1-2 kez 3-4 saat. Ben zaten kaldır indir yapamıyorum, aylardır eşim ilgileniyor kızımızla, çok ağırlaştı, kaldırınca kasıklarım ağrıyor. Banyosu, bezi, giydirmesi vs hep eşimde. Biz eşime güvenerek yaptık 2.yi Rahatlatıcı etkenler de olsa günün sonunda 2 bebekle yalnız kalacağım anlar da olacak tabi biliyorum. Hatta bazen kızımın bebeklik fotolarına bakıp ağlamaya başlıyorum, o zor günleri hatırlıyorum. Travma yaşamışım resmen 4 ay kimsesiz. Aynısı olacak diye korkup endişeleniyorum. Sonra eşim ben buradayım bu sefer hep yanında olucam diyor rahatlatmaya çalışıyor. İlkinde farklı bir işte gece gündüz çalışıyordu. O yüzden yalnızdım. Şimdi 8-5 çalışıyor, o yüzden nispeten rahat edebilicem. (Umuyorum)

Bende aldım reflü yatağı yatağimın başucunda
Bence çok işe yarıyor ya. İyi yapmışsın. Minicik yemek boruları var bir de sıvı besleniyorlar. Haliyle yatınca kursaklarına geliyor rahatsız ediyor. Normal fizyolojik bir durum ama durumu iyileştirmek adına yardım edebiliyorken neden etmeyelim.

Reactions: Jou
Ne güzel bi moral verdin gerçekten
Hoşuma gittii bende yalnızım ama genede annemle kv geldii yardıma uzaktayızzz bide
Şu an doğuma geldiler mi yardıma? Harika o zaman. Çok sevindim. Benim annem hasta, kayınvalidemden ümitliydim. O da 6 aylık hamileyken yüksekten düşüp bacaklarını kırdı derken 4 ay yalnız baktım. Sonraki 2 ay eşim işten ayrılıp daha çok yardımcı olmaya başladı. 6. aydan sonra da bir bakıcı teyze bulduk arada gelen. Bir şekilde büyüyolar işte. Allah herkesin yardımcısı olsun.

Evett birşekilde allahta yardımcı oluyorrr ya
Evet annemle kv geldi sağsalim birşey olmadan

Evettt yaaa ondanda istiyordum amaa alacak şeyimiz yoktu sonra eşim dedi park yatağını odaya getirsek daralır dedi gittik aldıkk

Ooo iyi bakalumm iyi oldu arada yemek ben ediyorum onlar toparlıyo kahvaltıyı onlar hazırlıyor falan
Oh oh Allah bozmasın maşallah,
Hava çok sıcak
Oturduğum yerden kalkamıyorum
Kaç gündür yemekleri hep geçiştiriyorm kolay bı yemek önerisi lütfennnnn

Aynen popoda baskı dediğin gibi yürümede bile zorluk oluyo ama yalancı sancı zor da olsa iyidir vücut hazırlık yapıyor benim hiç olmamıştı inşallah sizin süreciniz daha kolay olur

Kızlar iki gündür yalancı sancı yaşamadım ama bugün çatım acayip ağrıdı yürüyemedim çok zorlandım ve sürekli vacinamda batma hissi hissediyorum ayakta dururken ve yürürken böyle sorun yaşayan varmı.

Oh oh Allah bozmasın maşallah,
Hava çok sıcak
Oturduğum yerden kalkamıyorum
Kaç gündür yemekleri hep geçiştiriyorm kolay bı yemek önerisi lütfennnnn
Hahahahaha vallahaa ben zarzor akıl ediyorum yemeğii yaaa bıhtımm yeminleee
Havada sıcakk kimse olmasa çıplak oturucam evde zaten geceleri donla yatıyorumm

Doğuma yakınsın belki kuzu yada bebe çok baskı ediyorr

Hahahahaha vallahaa ben zarzor akıl ediyorum yemeğii yaaa bıhtımm yeminleee
Havada sıcakk kimse olmasa çıplak oturucam evde zaten geceleri donla yatıyorumm
Vallahi ben dr de bıhtimmmmm hergun ne yapcam derdi
Yaptm birşeyler şimdi evde çocuk var göbekte bebek ayila bayıla yapıyoruz mecbur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…