Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Senin durumuna da çok üzüldüm canım.İnan yakın olsak ben de sana destek verirdim.Rabbim şifa versin annene.Kv sağolsun yemek yapıp göndermiş eve.
En büyük destekçin eşin ne mutlu sana canım.Benim eşim de ancak kızımla ilgilenebiliyor bana pek faydası yok kızım hiperaktif bir çocuk.
Kardeşini sevgiyle karşıladı son 2 aydır yoğun şekilde eve bebek geleceğinden bahsetmiştim.Arada seveceğim diye kafasına vs vuruyor ama bilinçli yapmıyor.Oyuncağını dahi paylaşmaması seni endişelendiriyor sanırım haklısın.Umarım bebeği görünce aksi tavırlarda bulunmaz

Bu arada kızlar bepanthol bize iyi gelmedi hafif kızarıklık vardı kızımda her bezden sonra sürmemize rağmen iyileştirmedi bende sudocrem sipariş ettim. O da geçirmezse bezi değiştirip deneyeceğim
Kuzum bizimde ayni sudocrem ii gelmedi cinkolu bisi aldk oda ii gelemdi sebamed pisik kremi ii geldi. Bebek yagi surdk oda isilik gibi kizariklik ikisi karışık bisieyler yapti dr götürdük bebek yagi kesinlille kullnmayin dedi tikaniklik yapiyor gözeneklerde dedi yine sebamed bebek losyonu yazdi 150tl ydi aldik o cok ii geldi smdi geciyor cok az kaldi. Minik minik sivilce kizariklik oyle oldu bebe yağdan bizimkinde. Sukur smdi iyi ama

Ay benim de kv asla yemek yapmaz gelince gerçi hiç bir iş yapmaz misafirliğe gelir ,annem yapar her işi ama o da sorar hep ne yapalım ne edelim
Hadii yaaa kv nin de totosuna haaa
Hep ana kızları daha iyi oluyor zaten annemde geldiğinden beri durmadı camları bile sildilerr

De hele nasıl gidiyorrr bebeyleee

Bu arada kızlar bepanthol bize iyi gelmedi hafif kızarıklık vardı kızımda her bezden sonra sürmemize rağmen iyileştirmedi bende sudocrem sipariş ettim. O da geçirmezse bezi değiştirip deneyeceğim
Bepantholu bende inanmıyordum iyikide almadım sudocrem hep iyi diyolar hiç olmadığınıda görmedimm bence daha iyi olcak olmazsada kesinlikle bezdendirr

De hele nasıl gidiyorrr bebeyleee
Ahh muhtesem çok güzel duygu anne olmak tez vakitte sizde tadin inşallah ilk dört gun cok zordu sezeryan ama smdi daha ii toparlandm kuuzm. Bebegi. Sadece emzirdm baska bisiyine yardm edemedm kendimi toplayamadm bir türlü ilk dort gün. Dikislerde agri azaldi ama saga sola yatamiyorm hala aciyor. Memeelr oda dunden beri kalkan kullaniyorm ii geldi. Onun disinda. Cok şükür sıkıntımız yok. Gunduz uykucu gece nobetteyiz

Oohhh süper kuzumm benimm yaa
Elbetkii ağrı olcak mecburr ama geçecekkk
Kalkan iyi geliyormuş demekki iyiki almışım

Oohhh süper kuzumm benimm yaa
Elbetkii ağrı olcak mecburr ama geçecekkk
Kalkan iyi geliyormuş demekki iyiki almışım
Cok canm yandi benm dun minik kabarcık kan toplamisti kargo geldi hemen karbonatli suyla yikadm taktim bu sabaha geçmişti agrida hafifleme var. Iyi gelecek inşallah. Oncesinde tak alıştır göğsünü kuzum

Reactions: Jou
Bepantholu bende inanmıyordum iyikide almadım sudocrem hep iyi diyolar hiç olmadığınıda görmedimm bence daha iyi olcak olmazsada kesinlikle bezdendirr
Ben oğlumda da Sebamed kullandm hep kıza da Sebamed aldm kızlar o zaman memnun kaldım
Ay sizi okudukça da biran evvel kavuşmak istiyorum heeee maşallah canm hersey geçecek ağrı sızı da geçecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…