Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Cok canm yandi benm dun minik kabarcık kan toplamisti kargo geldi hemen karbonatli suyla yikadm taktim bu sabaha geçmişti agrida hafifleme var. Iyi gelecek inşallah. Oncesinde tak alıştır göğsünü kuzum
Gögüs ucumu kuzu o çok feciymiş yaa

Ben oğlumda da Sebamed kullandm hep kıza da Sebamed aldm kızlar o zaman memnun kaldım

Ay sizi okudukça da biran evvel kavuşmak istiyorum heeee maşallah canm hersey geçecek ağrı sızı da geçecek
Ahh inşallah saglikla alin sizlerde kuzum. Ev bile mis gibi bebek kokusu hersey cok değişik oluyor. Agri sizi evet cok oluyor ama onun bi bakisi kokusu herseye deger emerken bile elini ellimn uzerine koymasi hemizin evladina saglikli bereketli omur nasp etsn dogruun hemen sizdr

Çatı kemiklerim benim de çok ağrıyor otururken ayakta fark etmiyor. Aniden bir geliyor "ayyyyy, aman aman, offf offf offf" moduna geçiyorum bende batma hissi degil ama elektrik çarpma hissi oluyor

Doğrudurr yaaa aam hiç öncelerde sürdünmü krem doğuma gitmeden haftalar önce
Surdm kuzum incia kullandm dogumdan on gun öncesi basladm. Dogum sonraso kantaron yag dediler aldk onude memeyi almayacak gibi oldu silsemde emmeden once bebek biraktm. Karbonatli su ile sildm yikadm o ii geldi biraz en son dunde kalkan taktim ii geldi ağrılarm biraz olsn dindi şükür

Yanarrrr hiç affetmezz
Cok fenaa, yeme artik diye dürtüklüyo bebikimde
Çatı kemiklerim benim de çok ağrıyor otururken ayakta fark etmiyor. Aniden bir geliyor "ayyyyy, aman aman, offf offf offf" moduna geçiyorum bende batma hissi degil ama elektrik çarpma hissi oluyor
Cati agrisi bende de var, karnimin alt kisminda sertlesme ve agirlik hissediyorum, ara ara popoda gaz skstirmasi gibi yerimden ziplatan bi agri bende de oluyo ama anlik bisey

Bu arada kızlar bepanthol bize iyi gelmedi hafif kızarıklık vardı kızımda her bezden sonra sürmemize rağmen iyileştirmedi bende sudocrem sipariş ettim. O da geçirmezse bezi değiştirip deneyeceğim
Canım piyasa ürünleri önleyici oluyor genellikle. Pişiğe birebir hametan krem kullanıyor benim tanıdığım herkes banada onu önerdiler ondan aldım bakalım

Cok fenaa, yeme artik diye dürtüklüyo bebikimde

Cati agrisi bende de var, karnimin alt kisminda sertlesme ve agirlik hissediyorum, ara ara popoda gaz skstirmasi gibi yerimden ziplatan bi agri bende de oluyo ama anlik bisey
Anlık olmasa süründürür o çatı ağrısı adamı Allah'tan anlık oluyor. Karinda sertleşme, agirlik ve buna ilaveten ağrı da oluşuyor ben de ara ara. Bi kaç saattir yok neyse ki fırsattan istifade biraz yürüyüş yapıcam şimdi bakalım.

Hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün sağlıkla canım.Benim oğlana da önden gidiyor dedi minicik doğduBen yeni gördüm doğum yaptığını toparlandın mı?
Dobarlanamıyorumkız ben dedim acaba hastanede karıştı mı sağolasın canım seninki de hayırlı olsun ben bugün biraz daha iyi gibiyim ama hala kötüyüm

Bebiş emziriyomm kuzu maşallah ya mememde ya uyuyo. O uyurkende dinleniyorum genelde. Ha bir de abimiz var az biraz onun kıskançlıkları ile ugrasiyoruz.
Sen nasil oldun ne yapiyorsun bakalim
Oyy maşallah kuzulara. Iyyim kuzum bebekle ugrasiyorm iki gündür yavastan bezine falan bn bakmaya emzirme disinda bisi yapamiodm agridan. Smdi yavastan toplaniyorm bebgm

Kızlar sütü artırmak için çemen otu demişti bana ebe cidden çemen otu tükettiğim zaman coşuyordu göğüslerim bi de şerbetli tatlılar, yeşillik ve irmik baya etkiliydi.
Göğüsler taş gibi olup süt zor geliyorsa lahana yaprağı koyun diyorlar süt kanallarını genişletiyormuymuş ne bişey yapıyomuş. İlk günler bol bol sağın mastit olmayın, o berbat bişey çünkü ateş yapıyor sıtma tutuyor. Sıcak suyun altında masaj yapın memelere bol bol duştan sonra sağın derim.

Ah kuzum ne güzel yazdn amin amin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…