Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Iyi bariii ana olmak zor ya

35+1 de ben 2350, 35+4 te ablam 2650 doğum yaptı canım. Kızlar küvezde kaldı ama bizede ciğer geliştirici vurulmamıştı. Yiğenim 4, kızım 2,5 yaşında canavar gibi
Senin bebişe hiç gerek bile kalmaz inşallah

Hadi bakalım hakkınızda en hayırlısı olsun inşallah

Çatı kemiklerim benim de çok ağrıyor otururken ayakta fark etmiyor. Aniden bir geliyor "ayyyyy, aman aman, offf offf offf" moduna geçiyorum bende batma hissi degil ama elektrik çarpma hissi oluyor
Ay bugün çok kötü geçiyor yüzüm asık geziyorum otururken bile kalça kemiklerim ağrıyor

kızlar dün yazılmıştı diye hatırlıyorum, bugün birden karnım o kadar çok aşağı indi ki sadece otururken bacaklarımın üstüne gelmesi değil yürürkende aşağı tarafıma çarpıyormuş gibi normal dimi bu?

Tamam şimdi anladım. Yetiyordur umarım. Ama bazı bebekler doysa da anne memesinde durup sürekli emmek istiyormuş seninki belki de bırakmak istemiyor seni
Benimki kucak sever yapışık ikili olucaz
Benim bi kere bastırdılar baya çıktı ama hala az az kanamam var ya dikişlerim bi kaç tane döküldü ama hala var
Amin kuzum hepimiz sağlıkla kucaklayıp büyütelim inşallah
İsmi hala yok ,vallahi oglumda da doğumdan sonra karar vermiştik
Aaa süprizli
Bence bebeğin kilo alımı güzelse seni kökünü istiyor olabilir açlıktan olsa kilo almaz ,ıslak bez sayısını takip edebilirsn
Bilmiyorumki valla kuzu sorun yok dedi dr
Normal doğum benim.. ama sezeryan olan bi arkadaşım benim de bastırdılar demişti bence yanlış ama bilmiyorum

Oyy maşallah kuzulara. Iyyim kuzum bebekle ugrasiyorm iki gündür yavastan bezine falan bn bakmaya emzirme disinda bisi yapamiodm agridan. Smdi yavastan toplaniyorm bebgm
Evet canim insan yavaş yavaş toparlaniyo ben ilk gün ayaklandim aslinda ama yeni yeni hizli hareket ediyorum. Eee evde 1tane daha olunca daha az vakit buluyorum dinlenmeye
Nasil bakalim prenses hanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…