- 16 Ocak 2022
- 222
- 466
- 18
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #60.841
Seni yalnız bırakmamış oldum ,dertleşmek istediğinde burda senin gibi biri olduğunu unutma
Bebek kanala girmiş olabilir
Benim kv de ortalığı karıştıranlardan canımızı bezdirdi 10 gündür
Ay anlatma sen de canını da sıkma boşver, bazen görmezden gelmek kendi faydamiza, ruh sağlığımız için, ben şahsen hiç kizdiramam kendimi valla ,bebiş sağlıkla gelsin tek isteğim bu, hergun dışardan yerim gerekirse yemek de istemem kimseden aç kalmam ev işini de yapariz toparlaninca Allah büyüktür,gerçi annem varken herşeyi yapar sağolsun da ,işte ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlarbenimki anlat anlat bitmez kibugün geldi o kadar halsiz olduğumu gördüğü halde yattı uyudu sonra çayını içti gitti
ay hadi inşallah,
umarım huzura kısa sürede kavuşabilirsin
Yapışık ikiliBenimki kucak sever yapışık ikili olucaz
Benim bi kere bastırdılar baya çıktı ama hala az az kanamam var ya dikişlerim bi kaç tane döküldü ama hala var
Aaa süprizli
Bilmiyorumki valla kuzu sorun yok dedi dr
Normal doğum benim.. ama sezeryan olan bi arkadaşım benim de bastırdılar demişti bence yanlış ama bilmiyorum
Ay anlatma sen de canını da sıkma boşver, bazen görmezden gelmek kendi faydamiza, ruh sağlığımız için, ben şahsen hiç kizdiramam kendimi valla ,bebiş sağlıkla gelsin tek isteğim bu, hergun dışardan yerim gerekirse yemek de istemem kimseden aç kalmam ev işini de yapariz toparlaninca Allah büyüktür,gerçi annem varken herşeyi yapar sağolsun da ,işte ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar
Ayyy gün geldi gibii karnıma bakıyorumm hep bazen diyorum özleyecekmiyim acaba
Öylemi diyorsunn insan nasıl bi duygu onu duymak istiyorr aslındaÖzlemeye fırsatın olmaz beybi :)
Geldi bugün birazdan deneyecem bakalım inşallah gelir süt.Aman kuzum dikkat et mastit olursan çok acır canın
Elektrikli gelene kadar Manuel alda sağ bari. Sağmadan sıcak su altında masaj yap öyle sağ damarlar açılsın iyice.
Mycey diye bir marka. Philips pahalıydı bunu aldım memnunum valla. Ben emzirme sutyeni takıyorum o destekliyor takmasam durmaz.
Canım sutyen takmamak güzel bu süreçte ama onda da atletle temas edecek ucun yine sıkıntı. Ha sadece tişört giyersen bol belkii idare eder
2 gün önce aldım bide bugün aldım ne bilem korkuyorum ya bi garipTabi sna yazdm kizdus al kuuzm hic bbisi olmaz sprey sıkıyorlar zTen dikis yerine hergun yikaniyorm bn altlara dogru dikisin morardi cok ama normal mis dr gittigmde sordm suanda gecti zaten baya morluk vs kalmadi gibi cok minik kaldi şükür dikislermde ii tuttu
Senin sancı mi olmuştu da gitmiştiniz hastaneye canım. Şimdi nasılsınŞimdi serum var pek yazamıyorum ama hastaneye gidip geldik sancı var açılma hiç yokgörenlerden dua istiyorum açılma olmazsa sezaryen ve çok korkuyorum ben
Heee canım ben ve kızım assolistiz en sonu bekliyozAnaam sende hala doğurmamışsın
Ay kuzum benimmmm maşallah barekallah canım. Rabbim güzel günler göstersin
Bana da hep iri dendi bakalım bizim hanfendi kaç kilo.gelcekİşte bizim hep iri bebek denilen ama küçücük doğan Celal Egemiz
Acaba lugol iyot olabilir mi? O da tentürdiyota benziyorIsmini hatirlayamiyorum,7 sene onceydi ama eşim eczaciya sormustu gogus yarasina iyi gelen bisey die o da onu vermisti.batikonun türevi bir krem sadece ismi farkliydi.
Surup yarim gun bekledim,bebegi o sure de hic emzirmedim sonra iyice yikadim.sonrasinda asla yara olmadi,yarim gunde kanayan gogus uclarina mucize gibiydi:)
Kızzzzzzz kızlar da mı yapıyor öyle anaaammmmEtti valla hem kaka hem çiş
Yaaaa canım inan aklımdasın hep. Tabii 2 bebeli hayata alışmak çok zordur ama zamanla rutin oturacak inşallahValla özledim sizleri canlarım benimTam teli elime alıp gireyim gruba diyorum biri basıyor yaygarayı gece gündüz kalmadı, uykusuzluk mahvetti, sağlıklı olsunlar da önemli olan o tabi
Evde emzirme savaşları veriyoruz, biberona alışmış cimcimeler, birinde sarılık var. Kalplerinde delik var bir de, doktor kapanıyor genelde dedi, ama içime dert oldu tabi benim, inşallah iyi olurlar bakalım.
Buraya az girebilmenin eksikliğini hissediyorum çokçaÖpüyorum hepinizi kocaman
Evdeyiz şükür kuzucum, 2 bebeli hayata adapte olmaya çalışıyoruz ama beceremiyoruzbenim dikiş yerlerimden kanamam var hala, doktora yazdım, tekrar dikiş atabilirlermiş
Şükür canım.Bunda biraz geç toparlıcam galiba canım ağrım çok oluyor valla pek iyi sayılmam. Kucağıma aldım ya buna şükür diyorum
Sen nasılsın yok mu bir gelişme
Sabun kaçırmak nedir kızzzAynen annemde poposuna sürdü. Bir de sabun kaçırdık ay bildiğin kuzu pisliği gibi olmuş tıkanmış yavrum hemen çıktı onlar inşallah bi daha olmaz. Mama ne kullanıyordun neye geçtin? Ben evolvia nutri pro plus kullanıyordum şimdi baby goat aldık bakalım
Anaaammm daha gitmedi mi oBenim kv de ortalığı karıştıranlardan canımızı bezdirdi 10 gündür
Sanmıyorum özleyeceğiniAyyy gün geldi gibii karnıma bakıyorumm hep bazen diyorum özleyecekmiyim acaba
Ay bu seferde şişti memeler bomba gibi oldu tshirte değdikçe acıyor uçlarıBen dedim ama yok böyle rahatlıkkama arada sıcak duş almak sütü artırıyormuş kuzu @madammor habu kız 3 gün sonramı ne aldı duşunu kızz bence sende alabilirsin
Memelere özgürlükk
Evett yaaa o dikis konusunda ben de tedirgin oluyorumm hahahaha sütler doluncaa ben bakalım memüklerimm nasıll şişcekkAy bu seferde şişti memeler bomba gibi oldu tshirte değdikçe acıyor uçlarıben hastaneden çıktığım gün aldım duş kuzu bir de bugün aldım ama ister istemez insan korkuyor bişey olacak diye
Yok yok korkma öyle bir şey değil. Mesela aynı hastanede bi tanıdık yaptı doğum ona bastırmamışlar neye göreyse artıkAynen seni okuyorum biraz bende senin gibiyim baya az canımmm , ama sen bile öyle diyosan korkmıyım aadece 1 kereyse, görünce şaşırıdm korktum birazda 1 kere olucaksa sabrederiz artık naplım
Hamileliğin son ayları tabiii sıkıyo senideeee sıcaklık bide bebeği taşımak dahada zor
Hahahaha bakalımmm yaşayıp görecezz fatmammSanmıyorum özleyeceğini
Son günler bende foto çekilip duruyom karnımla
Aman eksik kalsın vallaFaydası yoksa zararı da olmasın bari
Ay inşallah yabenimki anlat anlat bitmez kibugün geldi o kadar halsiz olduğumu gördüğü halde yattı uyudu sonra çayını içti gitti
ay hadi inşallah,
umarım huzura kısa sürede kavuşabilirsin
Hee ana kuzusuYapışık ikilianasına pek düşkün olcak ooyy gelinin yandı
Kuzu evlerimiz yakın sürekli gelip gidiyor görmek istemiyorum artık karı koca herşeye karışıyolar bakalım napıcaz böyleSenin sancı mi olmuştu da gitmiştiniz hastaneye canım. Şimdi nasılsın
Heee canım ben ve kızım assolistiz en sonu bekliyoz
Ay kuzum benimmmm maşallah barekallah canım. Rabbim güzel günler göstersin
Bana da hep iri dendi bakalım bizim hanfendi kaç kilo.gelcek
Acaba lugol iyot olabilir mi? O da tentürdiyota benziyor
Kızzzzzzz kızlar da mı yapıyor öyle anaaammmm
Yaaaa canım inan aklımdasın hep. Tabii 2 bebeli hayata alışmak çok zordur ama zamanla rutin oturacak inşallah
Arada yaz özletme kendini
Şükür canım.
Vallah bende tıh yohtur
Sabun kaçırmak nedir kızzz
Anaaammm daha gitmedi mi o
Son kararınız mıBiz ismi yine değiştirdik çocuk 3 günlükken ismi koyuldu
sweetgirlcandy canım oğlumun adı Emir Kağan oldu:)
Hee tamamBenimki prematüreler için ama sen aptamilin normal olanından alırsın kuzum
Ay yok ablam sadece dokunma hissi var dedi bana düşün o da yoktu yani sıfır hiç bir şey yokAy çok sevindim ya hissedilir de bayılırım kötü olurum felan gibi düşünceler vardı kafamdabu arada sancılarım hafifledi ama hiç açılmam olmadı ben hala beklemedeyim diğer anneler sizlerde var mı belirtiler
Aynen neden acaba neye göre bastırıyolarYok yok korkma öyle bir şey değil. Mesela aynı hastanede bi tanıdık yaptı doğum ona bastırmamışlar neye göreyse artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?