Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Seni yalnız bırakmamış oldum ,dertleşmek istediğinde burda senin gibi biri olduğunu unutma

benimki anlat anlat bitmez ki bugün geldi o kadar halsiz olduğumu gördüğü halde yattı uyudu sonra çayını içti gitti

Bebek kanala girmiş olabilir

ay hadi inşallah,

Benim kv de ortalığı karıştıranlardan canımızı bezdirdi 10 gündür

umarım huzura kısa sürede kavuşabilirsin

benimki anlat anlat bitmez ki bugün geldi o kadar halsiz olduğumu gördüğü halde yattı uyudu sonra çayını içti gitti

ay hadi inşallah,

Ay anlatma sen de canını da sıkma boşver, bazen görmezden gelmek kendi faydamiza, ruh sağlığımız için, ben şahsen hiç kizdiramam kendimi valla ,bebiş sağlıkla gelsin tek isteğim bu, hergun dışardan yerim gerekirse yemek de istemem kimseden aç kalmam ev işini de yapariz toparlaninca Allah büyüktür,gerçi annem varken herşeyi yapar sağolsun da ,işte ağlarsa anam ağlar gerisi yalan ağlar

Yapışık ikili anasına pek düşkün olcak ooyy gelinin yandı

doğru söylüyorsun, çoğunlukla umursamıyorum zaten aralıklı geliyor kızmalarım

umarım sağlıkla kavuşuruz bebişlerimize

Geldi bugün birazdan deneyecem bakalım inşallah gelir süt.

Aa mycey biri daha önermişti alayım bende. Bende emzirme atleti almıştım kaplı şimdi giyemiyorum sıkıyor diye. Olmadı bende sadece sütyen alıp denerim

2 gün önce aldım bide bugün aldım ne bilem korkuyorum ya bi garip o garip şey gidiyor mu çöküklük gibi iz mi kalıyor sadece peki? Yarın kontrole gitcem bende bakalım

Şimdi serum var pek yazamıyorum ama hastaneye gidip geldik sancı var açılma hiç yok görenlerden dua istiyorum açılma olmazsa sezaryen ve çok korkuyorum ben
Senin sancı mi olmuştu da gitmiştiniz hastaneye canım. Şimdi nasılsın
Anaam sende hala doğurmamışsın
Heee canım ben ve kızım assolistiz en sonu bekliyoz
Ay kuzum benimmmm maşallah barekallah canım. Rabbim güzel günler göstersin
İşte bizim hep iri bebek denilen ama küçücük doğan Celal Egemiz
Bana da hep iri dendi bakalım bizim hanfendi kaç kilo.gelcek
Acaba lugol iyot olabilir mi? O da tentürdiyota benziyor
Etti valla hem kaka hem çiş
Kızzzzzzz kızlar da mı yapıyor öyle anaaammmm
Yaaaa canım inan aklımdasın hep. Tabii 2 bebeli hayata alışmak çok zordur ama zamanla rutin oturacak inşallah
Arada yaz özletme kendini
Bunda biraz geç toparlıcam galiba canım ağrım çok oluyor valla pek iyi sayılmam. Kucağıma aldım ya buna şükür diyorum
Sen nasılsın yok mu bir gelişme
Şükür canım.
Vallah bende tıh yohtur
Sabun kaçırmak nedir kızzz
Benim kv de ortalığı karıştıranlardan canımızı bezdirdi 10 gündür
Anaaammm daha gitmedi mi o

Ben dedim ama yok böyle rahatlıkk ama arada sıcak duş almak sütü artırıyormuş kuzu @madammor habu kız 3 gün sonramı ne aldı duşunu kızz bence sende alabilirsin

Memelere özgürlükk
Ay bu seferde şişti memeler bomba gibi oldu tshirte değdikçe acıyor uçları ben hastaneden çıktığım gün aldım duş kuzu bir de bugün aldım ama ister istemez insan korkuyor bişey olacak diye

Reactions: Jou
Ay bu seferde şişti memeler bomba gibi oldu tshirte değdikçe acıyor uçları ben hastaneden çıktığım gün aldım duş kuzu bir de bugün aldım ama ister istemez insan korkuyor bişey olacak diye
Evett yaaa o dikis konusunda ben de tedirgin oluyorumm hahahaha sütler doluncaa ben bakalım memüklerimm nasıll şişcekk

Yok yok korkma öyle bir şey değil. Mesela aynı hastanede bi tanıdık yaptı doğum ona bastırmamışlar neye göreyse artık

Faydası yoksa zararı da olmasın bari
Aman eksik kalsın valla

ay hadi inşallah,

Ay inşallah ya
Yapışık ikili anasına pek düşkün olcak ooyy gelinin yandı
Hee ana kuzusu
Kuzu evlerimiz yakın sürekli gelip gidiyor görmek istemiyorum artık karı koca herşeye karışıyolar bakalım napıcaz böyle

Ay yok ablam sadece dokunma hissi var dedi bana düşün o da yoktu yani sıfır hiç bir şey yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…