Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Öyle tabi ikimiz için de değişik bir süreç

Abooo amann yeterki gelsinde olmadı sütyenle otururumm evde atlet giymem üstüne nedir yanii zaten gelen gidenim olmuyo herkes uzakta rahatımm
Ahahasf gelir gelir merak etme kuzum
Ne yaptın sagmayi denedin mi ? Sıcak su ile masaj çok önemli öncesinde,sagmadan öncede göğüs kremi sür kahverengi kenar kısmına öyle acıtmıyor makine,diğer türlü çok acıyor.

Aman eksik kalsın valla

Ay inşallah ya

Hee ana kuzusu

Kuzu evlerimiz yakın sürekli gelip gidiyor görmek istemiyorum artık karı koca herşeye karışıyolar bakalım napıcaz böyle
Benim kv de yanımda doğumdan beridir. Tahmin ettiğimden daha destek oldu sağ olsun. Bir bugün girdim mutfağa kek felan yaptım. Bulaşıkları feksn hemen kaldırıyor,kaç gündür eve elimi sürmüyorum. Allah razı olsun onun sayesinde dinlenip bebeğime vakit ayırabildim. Allah merhamet versin anlayışsız insanlara ne var sanki destek olup dua alsalar

Kızlar sselamlar

Daha önce de yazmıştım, bugün kontrolüm vardı ve doktor seçimi bana bıraktı, sezeryan olursa 20-25 haziran arası alacak, normal doğum olursa da temmuz ilk haftaya kadar Allah kerim

İlk doğumum olduğu için ve çevremde çok farklı hikayeler olduğu için çok kararsız ve korku doluyum.

Epiduralli normal doğum yapanlarınız var mı? Varsa deneyimlerinizi paylaşır mısınız? Sezeryan sonrası çok mu zor? Ay valla napacağımı şaşırdım ne zor kararmış yardım istiyorum sizlerden

Reactions: Jou
Benim ki baya kırmızı sadece kırmızılık var. Sudocrem işe yaramazsa sebamedi denerim yazdım hemen. Bebek yağı kullandım dün ilk kez bende ya bilemedim şimdi

Bepantholu bende inanmıyordum iyikide almadım sudocrem hep iyi diyolar hiç olmadığınıda görmedimm bence daha iyi olcak olmazsada kesinlikle bezdendirr
Bepanthol yeğenime falan kullandık iyiydi hiç sıkıntı yaşamadık. Sudocrem in de içeriği temiz değil ama geçmeyince mecbur aldım inşallah işe yarar

Kac gun kaldilar kuvozde peki insallah zamanini bekler

Hoş geldiin
Dördüncü normal doğumunu yapmış birisi olarak senin ve bebeğinin sağlığını etkileyecek bir sıkıntı olustuşturmayacağı taktirde adi üstünde NORMAL olan yolu tercih etmeni şiddetle öneririm. Hakkınızda hayırlısı olsun ❤

Reactions: Jou
Kuzu ya benimden dünden beri dikişlerim sanki yeniden acımaya başladı gibi. Evde çok yürüyüş yapmadım ondan mı ki diyorum. Kalkarken falan nasılsın ben hala zorlanıyorum özellikle bi tarafım

Bepanthol yeğenime falan kullandık iyiydi hiç sıkıntı yaşamadık. Sudocrem in de içeriği temiz değil ama geçmeyince mecbur aldım inşallah işe yarar
Jou

Kızlar bepantol pişik önleyici bir krem. Her alt açmada kullanılırsa ciddi anlamda pisliği önlüyor. Sudocrem pişik oluştuktan sonra iyileştiren bir krem. Yani doğar doğmaz bepantol kullanılırsa pisiği gerçekten önlüyor. Ben hep onu kullanıyorum çok memnunum

Ovvvv hadi yaaa nese artık deneceğizzz

Degilmidirkii nebileyim yaa bepanthol tabii tldaha iyi daha güvenilir ama ençok sudocremi deyince herkes hatta ankettede açılmıştı kesinlikle sudocrem dedi hep millet

Gelmez kuzum inan araba olmadığı sürece kimse gelmez bi cok sevdiğim arkadaşım gelcek

Dobarlanamıyorumkız ben dedim acaba hastanede karıştı mı sağolasın canım seninki de hayırlı olsun ben bugün biraz daha iyi gibiyim ama hala kötüyüm
Bol bol yürü bende toparlanamıyorum bugün geri kötüledim kalkıp yürürken ağrım geri arttı. Evde çok yürümedim bence ondan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…