Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Yardım ediyor ama çenesi dursa işte onuda başaramıyo.. ne güzel maşallah kuzum

Aslinda o krem batikon,sadece uretici firma farklidir

Kız çok yaptı diye dedim fışkırtmalı değil

Kabız olunca sabunu bi parça koparıyoruz lavman gibi popodan gönderiyorsun anında sabunla beraber kaka da çıkıyor

Yapamadım ya kaynattık ondan sonra ağrım oldu yürüyüş yaptım ayaklarım şiş falan derken yarın yapcam artık. Kremi unutmayım tamamdır

Doğduğundan beri kullanıyoruz maalesef işe yaramadı bizde

Ben şahsen normal yapabilsem normal isterdim. Yani acı eşiğim yerlerde benim onun için yapamazdım. Sezeryanda kolay değil tabi ikisinin de kendi içinde zorlukları var tabi

Kuzu ya benimden dünden beri dikişlerim sanki yeniden acımaya başladı gibi. Evde çok yürüyüş yapmadım ondan mı ki diyorum. Kalkarken falan nasılsın ben hala zorlanıyorum özellikle bi tarafım
Bnmde oyle ozellikle kesigin baslari cok acio kasık tarafları. Kalktiginda destekle kalk. Bnm hala kalkarkern acio. Bide yataginda yatio musn bn yatmiyorm yüksek geriliyorm die lavaboda falan çok çömelip germemeye çalışıyorum. Ama normal acimasi daha cok erken bebegim. Ama ilk dort gun cok agridi uc agri kesici yazmisti gunde aralarda parolla destek ver verdi nerdeyse bes ilac ictm ilk dört gün

2 gün önce aldım bide bugün aldım ne bilem korkuyorum ya bi garip o garip şey gidiyor mu çöküklük gibi iz mi kalıyor sadece peki? Yarın kontrole gitcem bende bakalım
Gidio sanırım
Benim ki baya kırmızı sadece kırmızılık var. Sudocrem işe yaramazsa sebamedi denerim yazdım hemen. Bebek yağı kullandım dün ilk kez bende ya bilemedim şimdi
Ondan dedi ama losyonu ii geldi sebamed in

Ay evet sağ başı özellikle çok acıyor kalkarken otururken. Bide eve çıkınca çok yürüyüş yapmadım kalkınca bi yürürken zorlandım bugün sanki yeniden gibi acıdı. Yatağım yüksek değil aksine baya alçak ama odada kanepede yatıyorum annem ben bebiş. Sırt üstü yatıp da kalkmak işkence benim için umarım çabuk geçer ya. Benimde ilk gün çok ağrı vardı sonraki 2 gün hastanede iğne vurdurdum çok iyiydi eve geldiğim ilk günde iyiydim ama bugün zorlandım başa dönmüş gibi oldum. Hemen harekete başladım

Hahahaha bakalımmm yaşayıp görecezz fatmamm
Aynen bebişim bakak görek neler yaşıycaz
Kuzu evlerimiz yakın sürekli gelip gidiyor görmek istemiyorum artık karı koca herşeye karışıyolar bakalım napıcaz böyle
Offff nalet gelsin yaaa ben darlandum burda
Her ikisini de yapmış biri olarak kesinlikle normal doğum tabii ki...
Eki Görüntüle 3077191
Neyse bebem uyanmadan yatamda dinlenem
Allahına gurbaaaannnnn kırk bin kere maşallah
Aslinda o krem batikon,sadece uretici firma farklidir
Hayır benim dediğim ürün farklı. Lugol iyot. Bi araştırın isterseniz. Krem yada batikon değil içilen ve sürülen bi şey bu
Kız çok yaptı diye dedim fışkırtmalı değil

Kabız olunca sabunu bi parça koparıyoruz lavman gibi popodan gönderiyorsun anında sabunla beraber kaka da çıkıyor
Ay ne bilim kız iki pipiliden sonra dedim pipisizlerde mi fışkırtıyo

Peki bu sabun işi yenidoğan bebek için riskli değili kuzu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…