Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bu bebek ölcümlerinde doguma yakin kafa rahim agzina oturdugu icin bas cevresi daha ufak cikabiliyomus, kemikler yumusak oldugundan doguma hazirlik icin daha daralabiliyomus bebegin basi, hani dogduklarinda baş şekli biraz uzun oluyo ya bazilarinin, sonradan duzelip yuvarlaniyo, o yüzden ölcümlerde ufak cikabilirmis haftasina gore, bunu kafaya takmayin, doktor aciklamamis korkutmus seni bosu bosuna

Reactions: Jou
Bu normal doğum için hastaneye gidip acil sezaryene alınan anne adayları nasıl oluyor ki aç ve susuz olmak bu kadar önemliyse
Kızımda ani sezeryan oldum. O esna korkudan direk bayıltın beni dedim doktor en son ne zaman ne yedin içtin diye sordu. 3 saat önce deyince genel olmaz spinal olacaksın dedi. Hatta o dönem benim hastane spinal için ayrı ücret istiyordu zorunlu olduğu için almadılar ilk defa vakitsiz yemenin faydasını gördüm

Kız gebelik boyunca benim tek derdim buydu ya reflü böyle bişey yok ya aşağı iner diyorlar o da yok 37 deyiz hala ne inme ne bişey .
Benim bu zamana kadar ne bulantı oldu nr başka bişey ama bu ağrı yaklaşık 5 aylıkken bi başladı artarak devam ediyor bazı geceler ağrıdan ağlamamak için zor tutuyorum kendimi neyse ki benim az kaldı bugünü saymazsak 13 günüm var. Aşağı inmesi doğum kanalına düşmesi demek göbek aşağı düştükten sonra doğum yakın zamanda olur sen daha 37ymişsin erken canım az daha sabır etcez napcaz

Ya doktor 40 a geçmezsin diyince bende bekler oldum sürekli kafam ne zaman doğacakta . Bide kız bebeler erken gelir diyorlar annem bile bizi erken doğurmuş

Ya doktor 40 a geçmezsin diyince bende bekler oldum sürekli kafam ne zaman doğacakta . Bide kız bebeler erken gelir diyorlar annem bile bizi erken doğurmuş
Bana bugün gün verdiler 15 temmuzda yatış 16sı sabahtan suni sancı vermeye başlama. Sende normal doğurcaksın o zaman? Hevesini kırmak gibi olmasın ama ben tam 9 ay 10 günlükmüşüm

Şu an gerçekten doğum yapanlara imreniyorum bide çoğu kişi şey diyo hamileliğin keyfini çıkar doğunca asıl sorunlar başlıyor bence alakası yok sağlığım olsun koşturmaya razıyım
Bende öyle diyordum ve hala öyle diyorum. Evet zorluyor uykusuzluk falan ama değer. Mesela şu an dikişlerden dolayı yatış kalkış zor benim. Diyorum Allahım hemen iyileşip eski halime döneyim bebeğime rahatça bakayım. Sağlık gibisi yok

Ya hala inmedi aşağı ne zaman inecek bilmiyorum yürüye yürüye dağı taşı deldim ya sokaklardayım deli gibi
Kızıma hamileyken aynı şekilde yürüyüş yaparak dağı taşı deldim:) günlük 10bin adım yapıyordum eşimle, son 10 gün 5bin 7bin arasına düştüm bacaklarım ağrıyordu, yine de hanımefendi 40+0da geldi, o da suni sanciyla. Ama hakkını yemeyeyim yürüyüşün, hastaneye kontrole gittiğimde 5cm acıklığım vardı.

Simdi de oğlanı bekliyorum ama onun da gününü dolduracak bir havası var, hadi bakalim hayirlisi:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…