Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kesinlikle sana katılıyorum sağlık o kadar önemliki o olmayınca hiçbir şey olmuyor .

Yani zamanı neyse o vakti dolduruyor mu diyorsunuz :) .. doktorun telkinleri beni korkuttu aslında yürümezsen normal doğum yapma riskin azalır filan dedi

Bana bugün gün verdiler 15 temmuzda yatış 16sı sabahtan suni sancı vermeye başlama. Sende normal doğurcaksın o zaman? Hevesini kırmak gibi olmasın ama ben tam 9 ay 10 günlükmüşüm

Ya normal istiyorum ekstra bi sıkıntı sorun olmadığı müddetçe . Son anıma kadar normal olsun diye direnicem sezeryan benim için mecburi seçim gibi bişey şu an sanırım

Cancan sancilari hissediyomusun yani agri var mi yoksa sadece kasilmami var ? Benim sadece kasilmam var cok gicik bisey
Kasılmalarımı çok bariz hissediyorum, bugün bacaklarımda ağrı var regl ağrısı gibi. Onun dışında ağrılı, sancılı bir kasılma yok. Nstde kiler falan panik oldular ve ağrın var hissetmiyor musun dediler, dedim ben kasılma hissediyorum ama acı, ağrı yok. Anlamıyorum ne olması bekleniyor.
Sonra doktor muayenesi oldu o da öyle, hissetmiyor musun falan hayır nasıl cevap vericem bilemedim. Ben hariç herkes panik falan. Yatış verdiler ama kabul etmedim çıktım. Sonra özelde ki doktora gittim o da nstye göre doğum başlamış dedi ama Ultrasonla baktı bebeğin başı kanala inmemiş dedi, alttan muayenenin anlamı yok, bariz belli açıklık olmadığı dedi. Haftaya kadar bol yürüyüş, pilates topunda hareketler verdi. Tatlı ve ekmeği kesmemi söyledi. Yoğurt, sebze ve protein ağırlıklı besleneceğim. Kullandığım vitaminleri de kesti. (vinalac ve osteocare) bunları yazmış olayım normal düşünen arkadaşlar için fikir olur.

Aslında kafası vücudundan büyük canm vücudu 35 haftalık kafası 36 haftalık ama ben 37. Haftamdayım yani vücudu 2 hafta geride kafası 1 hafta geride

Aslında kafası vücudundan büyük canm vücudu 35 haftalık kafası 36 haftalık ama ben 37. Haftamdayım yani vücudu 2 hafta geride kafası 1 hafta geride
Tamam iste yani olabiliyo boyle degisiklikler, simdi hepimizi ölcsek hepimizin heryeri degisik cikar, 1 2 haftalik falan ölcüm farkliligi cok da bisey ifade etmiyo yani

Anladim canim sagol detay verdigin icin. Benim durumda senin ki gibidir buyuk ihtimal agri pek yok arada adet sancisi var ama kasilmam cok var. Bakalim. Ebeye yazdim dogumun baslangici olabilir dedi. Bekliyorum bisey olmasini bende.

Mesela başı ile karnı falan farklı mı çıkıyordu seninde benimkinin kafası 36 vücudu 35 haftalık görünüyor ultrasonda
Canım yumurtlama dönemiyle alakalı olabilir kafanı çok fazla takma bence bir aylık bir sorundan fazlası sıkıntı oluyor yada mesela 3 hafta boyunca çocuk hiç gelişim göstermezse sıkıntı

Ay ben hala doğurmadım çok bunaldım kızlar, sizler nasılsınız doğuranlar anneleri öpüyorum çok bol bol öpün yavrularınızı

Kızlar benim süt çok az geldiği için mama da veriyorum ya sizce memeden hemen sonra mamayı versem zararı olur mu?
Pompa ile yapıyorum 20 cc anca çıkıyor yavrum doymuyor üstüne hemen mama veriyorum yanlış mı acaba
Acemi annelik çok zormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…