Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canım yumurtlama dönemiyle alakalı olabilir kafanı çok fazla takma bence bir aylık bir sorundan fazlası sıkıntı oluyor yada mesela 3 hafta boyunca çocuk hiç gelişim göstermezse sıkıntı
12 günde 300 gram almış sadece inşallah sağ salim kucağımıza alırız hepimiz

Benimki şimdiden çok hareketli ozaman düşünemiyorum:) ben onu düşüneyim

Hiç bilmiyorum ama şu önemliymiş yerken ayaklarını basacağı yer olmalıymış gelişim açısından mı neden tam bilmiyorum ama

Bunu bilmiyordum dikkate alacağım canım

Benimde az geldiği için ememediği için tam bende mama takviyesi yapıyorum. Emdikten sonra yiyorsa mamayı doymadı demek vermekte iyi yapıyorsun canım

Ay kizlar size çok özeniyorum, o kadar rahatsızım ki bu günlerde. Bende doğum yapayım artık, karın etim inanılmaz derecede acıyor 3 gündür. Dokunamıyorum bile

Yaptırdım herşey yolunda çıkmıştı 35. Haftada gerileme başladı anlamadım
Dediğim gibi bende aynıyım şu an çocuğun herşeyi normal hareketi vs normalse takılma çünkü her organı farklı hafta bacağı farklı kafası farklı . Olabilir yani böyle şeyler

Anladim canim sagol detay verdigin icin. Benim durumda senin ki gibidir buyuk ihtimal agri pek yok arada adet sancisi var ama kasilmam cok var. Bakalim. Ebeye yazdim dogumun baslangici olabilir dedi. Bekliyorum bisey olmasini bende.
Benim nstye bakıp aaa doğum başlamış dediler. Ama esas olan diğer bulgular. Doktorun dediği, nişan gelirse, suyun gelirse, kasılmaların ritmik olursa ve şiddeti artarsa gel dedi. Şu haliyle evet doğum sürecindeyiz ama aktif fazda değiliz henüz. İnşallah sağlıkla afiyetle kolaylıkla ilerler sürecimiz.

Çok şükür gözünüz aydın kuzu.Sma iyidir kızımda kullanmıştım bir zararını da görmedim açıkçası.

Ay ben hala doğurmadım çok bunaldım kızlar, sizler nasılsınız doğuranlar anneleri öpüyorum çok bol bol öpün yavrularınızı

40 haftayı da tamamlamışsın sanırım değil mi canım? Allah sağ Salim almayı nasip etsin bir avazda.

Açıklık var mı? Yada başlayacağına dair herhangi bir şey var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…