Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Gözün aysın canım.Bizim de az evvel düştü Kızımın 1 aylıkken düşmüştü bunda korkmuştum aynısı olacak diye.
Sağol canim benim ben de bu kadar erken beklemiyordum. Oğlumun 16.gün mü ne düsmüstü bu erken oldu. Birazda şişlik vardi delik etrafinda korktum doktora gittik hatta bugun cok şükür iyiymiş bi sıkıntı görmedi.

İkeanın düşündüm ama yorumlara baktığımda devrilme olayı varmış oyüzden almamıştım
Yok ya hiç öyle bişey yaşamadık çevremde de hiç duymadım. Tavsiyem pahalı bişey alma, süngeri yastığı falan çıkabilen bişey olsun hatta mümkünse olmasın döke saça yemek yedikleri için sürekli yıkamak mümkün olmuyor

Ne çabuk gömmüşsün darısı bana inşallah

sen normal mi yapmıştın canım? Toparladın mı nasılsın?
Amin inşallah darisi başina
Yok canim sezeryan oldum gecen hafta tamda bugun. 1haftamizi tamamladik bizde şükür. Bugün doktor kontrollerimizi yaptik ben dikişlerimi aldirdim bebeginde sagligi yerinde şükür. İlk günden bu yana ayaktayim 2. benim icin daha kolay oldu çabuk toparladim

Ay ne güzel, çok sevindim ilk günden ayakta olmana, bebişte iyiymiş

Bana hastanede önce meme sonra mama dediler. Hatta bugün doktorda öyle dedi. Ama benden süt gelmiyor daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…