Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Reactions: Jou
40 haftayı da tamamlamışsın sanırım değil mi canım? Allah sağ Salim almayı nasip etsin bir avazda.

Açıklık var mı? Yada başlayacağına dair herhangi bir şey var mı?
Evet canım 40+3 üz şuan 2 cm açıklık var ama düzenli sancım yok, hiçbir belirti yok sadece regl ağrısı gerisi sıfır bir de makatta baskı hissediyorum düzenli oldu bir ara ama sonra geçti herkes çok ağır bir ağrı olduğunu söylediği için doktora gitmedim yarın son kontrolüm var bakalım ne olacak

Aminnn Ay inşallah kolay atlatırım bende. Bakalım hakkımızda hayırlısı. Herkes diyorki bugün iyice uyu bi güzel dinlen.
Senin de mi yarın canım,ayyy yarın buralar bebiş kokacak
Bugün uyumak mümkün mü kiben ilk çocukta son gece uyumustum valla bunda günlerdir uyuyamıyorum

Senin de mi yarın canım,ayyy yarın buralar bebiş kokacak
Bugün uyumak mümkün mü kiben ilk çocukta son gece uyumustum valla bunda günlerdir uyuyamıyorum
Valla bizde şok olduk hiç beklemiyorduk hazır değilim sanki hiç. Normal doğuma çok kafamı yatırmıştım ama tansiyon böyle çıkınca risk alamadım.
Ahahaha ay umarım uslu bir bebek olur.

Olabilir kuzum ,nişan da olabilir muayeneden olsa lekelenme tarzında olurdu fiye düşünüyorum nişan sanki

Evet canım nişan büyük olasılık.. Benimde muayeneden 3 gün sonra geldi nişanım..
Bana da nişan gibi geliyor, şu an sırtımın ortasından da bi ağrı girdi. Gören arkadaşlar dua ederse sevinirim. Sağlıkla kolaylıkla atlatayım inşallah.

Valla bizde şok olduk hiç beklemiyorduk hazır değilim sanki hiç. Normal doğuma çok kafamı yatırmıştım ama tansiyon böyle çıkınca risk alamadım.
Ahahaha ay umarım uslu bir bebek olur.
Bence böyle oldu bitti daha iyi ya bak gün sayinca zaman geçmiyor sanki
Hepimizin bebisleri akıllı uslu emen bebisler olsun ya amin en önemlisi sağlıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…