Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Bende çok merak ediyorum. Kimisi işe yaramadı diyor kimisi çok iyi geldi diyor. Kişiden kişiye değişiyor sanırım

Kuzum bende çok bilmiyorum ama bebek memedeyken memeden süt bırakıyorlar biraz böylelikle bebek sütün rahat geldiğini hissedip emmek istiyormuş.

20 dk emdi canım geliyor ses hatta uyurken de emmeye devam etti
Kusura bakma, inşallah yanlış anlamazsın inşallah beni. muhabbete ortadan dalıyorum diye. Nacizane bir önerim olacak. Benim bebeğim de uyurken emiyordu. Ama aslında uyurken emmeye devam etmiyorlarmış, seni emzik olarak rahatlamak için kullanıyorlarmış. Memede uyumasına izin verme demişti, seni kullanıyor demişti bana emzirme ebeleri. Ben dinlemedim, ne kadar emse kardır diye 1-2 saat memede bırakıyordum. ama kısacası o hareket emme hareketi değilmiş, yani emiyor da daha çok oynuyor, rahatlıyor. Aktif emmiyor. 20 dk dürterek uyumasına izin vermeden emzir sonra emzirmeyi bırak, kendiliğinden uyusun diyorlardı. Meme ve uykuyu bağdaştırmasın diyorlardı. Ben dinlememiştim onları, sonuç itibarıyla 16 ayında emzirmeyi bırakana kadar sadece memede uyuyan başka türlü uyutamadığım bir bebeğim oldu.

kaşıklı biberonlar var canım.Benim oğlum da 2 gündür pek emmiyormuş emiyor sanıyordum ben.Kilo vermiş 2 günde.Bugün sarılığı yüksek çıktı dr kan tahlili istedi sonucu bekliyoruz bakalım.Ben de sağıp o biberonlarla vermeyi düşünüyorum bir süre.Memeyi öylece ağızda tutuyor çünkü.

Merhabalar gözünüz aydın sağlıkla büyüsün insallah bebiş benim bir sorum olacaktı benim de suyum fazlaymış doktor ikiz gibi suyun var dedi de.sizde bu bebeğin sağlığında falan bir etkisi oldu mu acaba

Evet benimki de emse gelecek yani yok değil. Ten tene temas falan diyorlar yaptın mı?

Eger goguslerinde şişlik varsa sutun de vardir.bebimde oyle olmustu,goguslerim şiş fakat sut yoktu.sonra 1.haftadan sonra bir gece ani titreme üsume oldu,goguslerde mastit tarzi bisey oldu.ertesi gun gogus pompasi aldim sagdikca geldi,kisa sure sonra pompayi biraktim 2.5 sene emzirdim:)

Gozunaydin Allah analı babalı büyütsün öncelikle merak ettiğim bir husus var suyu patlayınca sancıları hissettin mi fazlasiyla normal dogurmadigim için merak ettim canim
Evet 7de patladı ve 8:05 e kadar güzel sancı hissettim cancan. Fazlasıyla ağrılıydı. Ama allahtan sadece 1 saat çektim.
Hiçbir etkisi yok canım benim sadece kanala giremedi yavrum. Kasılma var açılma var ama bebiş gelemiyordu. Kanala inemediği için ağrım olmuyordu. Sonra bir saatte doğurdum işte.

Arkadaslar yazmiyorum fazla ama takip ediyorum yazilanlari.Allah herkesin bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin.
Bugun 37+6 haftalik hamileeyim.hic sancim yoktu normalde,bu sabah biraz fazla ev isi yaptim zorlandim,10 dk da 2 kere sancim cikti.ama carsamba sezeryan olacagim icin dogurmamam gerekiyor:)normal dogum isteyenlere tavsiyem ev isi yapin

nazar değmesin. bebeğinize ve size mutlu bir yaşam diliyorum. bu yazdıklarınıza hayran kaldım, normal doğumda idolüm oldunuz. inşallah bizim doğumlarımız da ucundan kıyısından benzer. ben ssvd adayıyım, gerçek sancı nedir, açılma nedir hiçbirini bilmeden sezaryen oldum, o yüzden bu doğum için çok heyecanlıyım.

Son düzenleme:
Sabah beri tüm evi temizledim tık yok

Kuzum bende çok bilmiyorum ama bebek memedeyken memeden süt bırakıyorlar biraz böylelikle bebek sütün rahat geldiğini hissedip emmek istiyormuş.

Valla bizimki her durumda gelsede gelmesede uyuyor :)
Ohh şifa olsun ,aç olsa sonra aranirdi ama verdiğini almamış ben doymustur diye düşünüyorum

Açmış bu arada biberonla vermek zorunda kaldım yine hepsini yedi

Hadi ya bunu bilmiyordum ama kendini çektiğinde ağzında süt oluyordu emiyor diye düşünüyordum. Ara ara dürtüyordum sesleniyorum uyansın diye ozaman emmeye devam ediyor.

Evet onu gördüm ama almaya niyetim var onu. İşte bende ondan korkuyorum emdiği zaman acaba doydu mu diye telaşlanıyorum. Bugün baktım olmuyor tekrar biberonla verdim napim yoksa aç kalacak çocuk
Evet benimki de emse gelecek yani yok değil. Ten tene temas falan diyorlar yaptın mı?

Yok onu denemedim canım hala serin hava burada cesaret edemedim sen denedin mi peki

Ben kullanıyorum, bir aksilik olmazsa normal düşünüyorum.
Doktordan geldimde doğumdan önce en az 12 saat geçmesi lazım ignenin ustunden dedi öbür türlü kanaman çok olabilir felan dedi, olduda ben olmazsam nöbetçi doktora belirtirsin mutlaka kan sulandırıcı kullandıģını dedi buraya kadar tamamda, ben mesela akşam 11de iğnemi oluyorum 12de sancı başladı diyelim nasıl olcak ben cok tedirgin oldum. Senin doktorun herhangi bişey dedimi bunla alakalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…