Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canm özellikle seni aradım senin bebeğin kilosu kaç kilo oldu ve doktorlar kaç hafta geride göründüğünü söylüyor. Benim şuan 37 haftalık ama ultrasonda 35 haftalık görünüyor 2600 kilo doktor haftaya çarşamba veya perşembe sezaryen yapacak

Evet dün sağdım az çıktı verdim. Bugün yine sağdım tek göğsümden 30 cc geldi ama sarı. Sanırım kolostrum oluyor o. 20 cc içti ama sence normal mi? Mamayı 30 cc yi bitiriyor normalde. Hatta 40-50 cc de içiyor

Yok denemedim bende göbek bağından korkuyorum düşsün diye bekliyorum

Kan sulandırıcı igne kullanan arkadaşlar normal doğum yapacak olanınız varmı aranızda bişey sormak istiyorumda
Ben kullanıyorum 0,4 oksapar 6 aylık olana kadsr da ek bebe aspirini kullanıyordum 6da bıraktık
Doktoruma da epidural normal istediğimi söyledim iğne sıkıntı oluşturur mu diye yok dedi
Sezaryen olsa bir gün önceden bırakıyorsun normal doğumda da sıkıntı olmaz dedi

Aynisi bizde de oldu,mama cok fazla olsa da bitiriyodu,anne sutune sonradan alısti.sanirim mamanin tadi daha guzel.ama memeyi tutmaya baslayinca onun keyfine vardi mamayi reddetmişti.bu arada gogus pompasiyla gelen sut bebegin memeden ictiginden daha az oluyo.yakinda alisir annesi emmeye:)

Kızlar şimdi sütümü sağdım. Tek göğüsten 30 cc çıktı. Ama süt değil rengi sarı kolostrum sanırım.

Mamayı 30 cc veriyordum. Dün doktor 60 cc ver içmediği kalsın yetmiyordur sadece mama dedi. Ama ben 2 saatte bir veriyorum ya birinde 30 cc birinde 60 cc verdim fazla gelmesin diye. 60 cc leri genellikle bitirmiyor 40-50 cc şeklinde içiyor.

Neyse sağdığım 30 cc sütü tam mama saatinde kızıma verdim. 20 cc içti devamını içmedi öğürür gibi yaptı bıraktım bende. Yatırdım uyudu. Sonra mızmızlandı. Kalan 10 cc sütü verdim içti ama daha bekledi devamını. Gittim 30 cc mama yaptım içti.

Ben napcam şimdi anlamadım 30 cc anne sütü yetmez mi normalde?

Ay inşallah yaa

Anneler ve anne adaylari,ilk cocukta poposu pişik oldugunda doktor desitin die bi krem onerdi aldik,surduk cocuk bagira bagira agliyo.pisik olan popoyu daha da yakmiş,kipkirmizi olmustu.sonra bi yakinimla konustuk vazelin sur dedi.biraz yikadim vazelin surdum ve oyle guzel gecirdi ki pisigi.ondan sonra her pisikte vazelin surdum azcik.deneyin derim:)

Herkese merhaba hanımlar aylar sonra ilk kez siteye giriyorum. Öncelikle herkese sağlıklı gebelik ve kavuşma, kavuşanlara analı babalı büyütmek nasip olmasını dilerim 37+5 teyiz suyumda azalma ve plesanta da yaşlanma başlamış. Bebeğim baş aşağı ama kanala girmemiş. Kilosu 3100 gr. kordon ve kan akışında sıkıntı olmadığı için Dr doğum için net bişe söylemedi pazartesi 2 günde bi görmek istedi. Bunu yaşayan var mı acaba? Normal doğum şansım var mı? Suni sancı kanala girmemiş bebeğe verilir mi normal doğum için? Yada sezeryan mı olmak zorunda kalırım hiç bilmiyorum ve korkuyorum açıkçası

Canım bana bu sefer kaç hafta geri olduğunu söylemediler bi kere 3 buçuk haftaydı bi kere 2 haftaydı. Sadece net olarak yüzdelik büyüme eğrisini biliyorum ikişer hafta arayla yüzde 10, yüzde 3 ve yüzde 5 çıktı. En son 9 gün önce ölçüldü 1880 gramdı. Bir sonraki ölçüm önümüzdeki perşembe. 37 hafta dolunca doğum dedi bana da. Ancak doktorlara göre geç döllenme hesabıyla günüm 4 Temmuz ve o tarih üzerinden 13 Haziran'da 37 doluyor. Bebeğin başı aşağıda olduğu sürece sezaryene gerek yok dedi.

E Eylul9921 canım ayrıca ben haftada iki defa nst ye ve bir defa ultrasona giriyorum doppler. Kordon kan akışında azalma olup olmadığına bakılıyor. 37 dolunca doğum dediği bu takiplerde sorun olmadığı sürece. Burda bir problem olursa acil doğuma alırız dedi. Şu an için sorun yok çok şükür.

Kızlar jou ve bebek iyilermiş
Jou nerde kaldin Jou
Cok sukur iyiymissin de gel anlaat merak icindeyiz

Bu arada ben bugun doctora gittim, nstye bagladilar 20fln cikan sancilar 40 50 cikti ara ara, ama duzenli degildi o yuzden henüz dogurmuyorum neyseki

1 haftaya nişan su sancı bisey gelmezse eğer 38. Haftada çati muaynesi olucakmis, bebek asagida oldugu icin o tetikler buyuk ihtimal dedi

bakalim bakalim patlamaya hazir bekliyorum bende

30 cc mamayıda içiyorsa doymuyordur bence canım ne kadar süre sonra verdin mamayı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…