Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Günümüzde aynı belki bu zamanlarda oluyordur normaldir bizlik bişey değildir Rabbim bütün hamilelerde sana banada hayırlı bir şekilde bir avazda kucağımıza versin kimseyi o dar kapıda birakmasin bizleride
Dogum yaklastikca korkmamiz normal bence, her insanin yapisi farkli kimisi heyecanlanir kimisi korkar kimisi mutlu olur, biz korkan gruptaniz sanirim bu sürecte yasadigimiz her turlu duyguyu normal kabul ediyorum, her gun her dk degisiyo ne hissettigimiz de, en önemlisi bu kadar insan bi sekilde doguruyosa biz de dogurucaz ve dogumdan sonra hersey gecmis olucak, bunu biliyorum
He bunu bildigim halde korkmam geciyo mu, gecmiyo ama napalim onunla da basa cikmaya calisiyorum
Amin insallah kolay hayirli dogumlari olur hepimizin

İnşallah bende yenmeye çalışıyorum bakalım günümüz aynı bütün gelişmelerden sancı filan herseyimizi haberdar edelim belki birbirimize biraz iyi geliriz motive etmiş oluruz

Yaa evet hurma yemeye ben de başlayayım ama squattan korkuyorum, olur da birden foşş diye suyum gelir diye. Suyum gelirse panik olurum çünkü ben
Doktoruna bir sonraki randevuda sor squatı onay verirse yap. Birde hamilelerde çok eğilme olmuyor squatta videoları var. Bende aaa bu kadarmıymış eğilme dedim

Doktoruna bir sonraki randevuda sor squatı onay verirse yap. Birde hamilelerde çok eğilme olmuyor squatta videoları var. Bende aaa bu kadarmıymış eğilme dedim
Boşver boşver squat yerine yürüyüş yapayım ben 4 adet hurma yedim şimdi, canım biraz daha istiyor acaba bir sınır var mı günlük tüketim için

Boşver boşver squat yerine yürüyüş yapayım ben 4 adet hurma yedim şimdi, canım biraz daha istiyor acaba bir sınır var mı günlük tüketim için
5-6 adet hurma ye dedi. Çokta yeme şeker oranı var sonuçta Yürüyüşle tam açılma olmuyor sanırım. Ben yerimde sayıyorum İnşallah açılmam artmıştır.

Canim cok tebrikler sağlıkla gelmiş prensessağlıkla büyütün
Gözlerim doldu okurken
sağlıklı bi doğum olmuş cok sevindim bugun nasil oldun

Reactions: Jou
Hoş geldin mastit !
Allahim bu da benim sınavım herhalde,çocuklarımın hepsinde yaşadım ve ciddi şekilde acılar çektim. Bunda yasamayayim diye elimden geleni yine yaptım fazlasıyla;emzirdim,emzirdigim gogusu boşalttım süt kalmasın diye. Sonuç yine mastit oldu göğsüm. Ağrımaya başladı akşam üstü. Lahana ile geçirmeye çalışcam bakalım geçmez ilerlerse mecbur antibiyotik kullancam

Kızlar ben hiç iyi değilim her akşam ağlama krizine giriyorum sütüm az diye hepten kısır döngüye girdim. Mama vermek istemiyorum ama ağlıyor kuzum mecbur veriyorum psikolojim hiç iyi değil. Hamilelikte domuz gibiydim hiçbir halta duygulanmıyordum şimdi gizli gizli ağlıyorum mama vermek çok mu kötü

Kuzum öyle şey mi olur niye mama vermek kötü olsun. Sen harika bir annesin herkesin sütü gelmeyebilir canım mama gerekiyorsa tabiiki mama vereceksin. Şu mama kötü diyenlere aldırma benim yengem lohusa sendromuna girmişti ve bebeği istemiyordu asla benim cocugum deği diye bakmamıştı mecbur babaannemler mama verdiler. Çocuk hem hızlı toparladı hem de çok zeki akıllı ayrıca hasta da olmuyor. Herkesin her dediğine inanma. Mama kötü bir şey değil. Süt var da vermiyormussun gibi düsünme sakın. Bebiş nasıl rahatsa öyle yap. Stresten uzak dur süt çoğu insanda azar azar geliyor zaten. Üzme kendini boşuna

Mama vermek neden kötü olsun. Keyfiyi yaptığın bir şey değil ki kendini sakın suçlama. Mümkün olduğunca emzirmeye devam et vazgeçme,doymadığını düşündüğünde mama vermeye devam et. Sütün artarsa mamayi yavaş yavaş azaltarak tamamen emzirme ile doyurmaya dönebilirsin :)
Sen bebeğini seven harika bir annesin sakın kendini de bebeğini de üzme,olumlu düşün sütün daha da artar emin ol canım❣

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…