Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Gel sarılalım ağlamamak için kendimi sıkıyorum bende sürekli. Tam buraya yazmaya geliyordum. Milletin bebesi emiyor benimki tutmuyor diye. Sağıp verdiğim kolostrumun bile birazını çıkarıyor. Mama vermek kötü değil mecbur kaldığında ama insan emmesini istiyor

Facebookta ssvd diye bir grup var. Ben de ssvd istiyorum, bir arkadasim onermisti grubu. Bircok tecrube paylasilmis. Karar vermeden once oraya da bir goz atin derim. Ben cok faydali buldum. Benim dogumlar arasinda 23 ay olacak.

Hayirli olsun. Cok sevindim saglikli bir sekilde kavusmaniza

Reactions: Jou
Facebookta ssvd diye bir grup var. Ben de ssvd istiyorum, bir arkadasim onermisti grubu. Bircok tecrube paylasilmis. Karar vermeden once oraya da bir goz atin derim. Ben cok faydali buldum. Benim dogumlar arasinda 23 ay olacak.
Tavsiyeniz için teşekkürler bende doktorumu Instagram da ssvd destekleyen doktorlar listesi var ordan buldum siz doktor buldunuz mu görüştünüz mu 23 ay yeterli mi

Ay niye kotu olsun mama vermek, hic oyle seyler dusunme, bak daha dogurmadim ama sutum yetmezse ya da yetse bile bebek daha fazlasini isterse veririm mamayi, simdiden boyle dusunuyorum bak, biz de mama icmisiz kucukken, hic de kotu bisey degil gerekli oldugunda vericen tabiki, hic sıkma canini bunun icin
Birdenbire insanin hayati degisiyo hormonlar da degisiyo cok normal herseye aglaman da, dedigin gibi normal zamanda ona buna aglardim hamilelikte hiiic duygulanma fln bile olmamisti, ben de dogurunca boyle olcm buyuk ihtimalle sweetgirlcandy sen de öyleydin dimi hamileyken duygusalliktan eser yoktu, demekki dogurunca ortaya cikiyo

Hayır canım niye öyle düşünüyorsun. Zamanla sütün artıcak. Sen sakin rahat olucaksın ki sütün artsın. Mama da mecbur kalınırsa verilmesi lazım. Arkadaşlarımızın çoğu şuan veriyor. Üzme kendini bol bol su iç, dinlenmeye çalış Ama bu yaşadığın duygularda çok normal kendini suçlu hissetme..

Mesajlarınızı ağlayarak okudum ne güzel yazmışsınız hepiniz… sabah ezanlarında dua ediyorum çocuğun yüzüne baktıkça gözlerim doluyor. Hiç böyle olacağım aklıma gelmezdi
sweetgirlcandy bu da bizim sınavımız sanırım Rabbim hepimizin yavrusunu korusun hayat boyu vicdan azabı çekicem gibi geliyor çok ağır geldi bu duygu bana sweet

Asla ağlamadım hamileyken geçen kan alırken kuzum ağlayınca ağladım bide bugün feciyim ya ağlayasım geliyor zor tutuyorum kendimi

Hayır öyle düşünme kuzu mecburuz yapcak bir şey yok olsa neyse. Senin ama emiyor demi mamayla destekliyorsun. Bende o da yok

Benimki arada canı isterse emiyor oda yarım saat rekor diyebilirim. Sürekli sağmak zorunda kalıyorum oda az geliyor. Mama takviyesi de yapıyorum. Üzülecek asla bir durum yok. Mama vermek neden kötü olsun. Bak azda olsa sütün geliyormuş. Sen elinden geleni yapıyorsun çok iyi bir annesin sen

Asla ağlamadım hamileyken geçen kan alırken kuzum ağlayınca ağladım bide bugün feciyim ya ağlayasım geliyor zor tutuyorum kendimi
Ah valla bende dogum sonrasi toptan aglicam gibi hissediyorum, 9 ay aglamadigimi dogurduktan sonra 1 gunde aglayip sel yaratabilirim

Tavsiyeniz için teşekkürler bende doktorumu Instagram da ssvd destekleyen doktorlar listesi var ordan buldum siz doktor buldunuz mu görüştünüz mu 23 ay yeterli mi
Ben yurtdışındayım, burada çok normal ve yaygın(mış) ssvd. Ben de sonradan öğrendim. Doktorun kendisi bana neden 2. doğumundan hep sezaryen olarak bahsediyorsun, öyle mi istiyorsun diye sordu. Ben de bir ssvd hep ssvd sananlardan biriydim. E dedim ben sezaryen oldum çünkü. Sebebini sordu, iri bebek dedim. O zaman özel bir sebebi yokmuş, bebeğin boyutu normalse çatın vs müsaitse sen de istersen normal deneyebilirsin dedi. İlk doktordan duyup araştırmaya başladım yani. Doğum yapacağım hastanede rüptür olması durumunda dakikalar içerisinde acil sezaryene alınabiliyor. Geçen gittiğimde 23 ay yeterli mi diye sordum, 1 yıl bile yeterli dedi.

Jou pamuk şeker ne güzel hikayen olmuş ya senin gibi pozitif Sağlıkla büyüt yavrunu darisi bana ve benim gibi bekleyenlere

Reactions: Jou
sweetgirlcandy
leylav
Kuzular kendinizi niye suçluyorsnz ya yapmayın,
Şimdi ben daha doğum yapmadım ilk çocuktan da çok zaman geçti belki ben de aynı şeyleri yaşasam çok üzülecegim.
Ama şu var ki hepimiz elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz her noktada.
Süt de rızık kısmet nasip gerçekten .
İnşallah hepsi emen akıllı üslu sağlıklı bebisler olsun kuzularimiz

Seni o kadar iyi anlıyorum ki canımİlk bebek ilk annelikte insan aşırı hassas oluyor bebek konusunda.Herşeyde kendini suçluyor yetersiz hissediyor vs...Zamanla birbirinize alışacaksınız sen çok iyi bir annesin.Başlarda sütün az gelmesi normal.Bebişlerin çene kasları da kuvvetli değil henüz.Bu 2 saatte bir besle-gaz çıkart-uyut döngüsü ve uykusuzluk bizi kötü hissettiren biraz da.
Mama yemesi kötü birşey değil.Allah sağlık sıhhat versin.Çok şükür sağlıklı kucağında besleyebiliyorsun yavrunu.Ben de mama yedirdim ve şu an oğlumun aşırı emme isteği doğrultusunda doymadığını düşünerek mama vermeyi düşünüyorum.Aç kalmasınlar sağlıklı olsunlar da ister mama ister anne sütü ile beslensinler canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…