Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Canim cok tebrikler sağlıkla gelmiş prensessağlıkla büyütün
Gözlerim doldu okurken
sağlıklı bi doğum olmuş cok sevindim bugun nasil oldun
Ehh iste kuzum pek yuruyemiyorumm pek iyi degilim psikolojikmen kopuk benimm dogru duzgun kızımı sevip koklayamadım

Hic sokma strese kendini

Oyy yesinler beybini kuzum benim sende atlattın artık almila ile ilgili tecrübelerini konuşacağız burada
Tecrübe konusunda epeyy yordu beni hiçbirşey yapamıyorum hala sezaryen yerim çok ağrıyo psikolojikmen pek iyi degili. Durmadna agliyorum kızımı cok özluyorum ağrıdan hiçbirşey yapamıyorum hiç doymuyo

Tecrübe konusunda epeyy yordu beni hiçbirşey yapamıyorum hala sezaryen yerim çok ağrıyo psikolojikmen pek iyi degili. Durmadna agliyorum kızımı cok özluyorum ağrıdan hiçbirşey yapamıyorum hiç doymuyo

Canım benim daha çok yeni ilk önce toparlanmana bak iyi ol ki bebeğe daha rahat bakasın ilk zamanlar oluyor öyle

Reactions: Jou
Mumdelisi321
@cgdm82 kızlar nasılsınız bi ses verin
Çok şükür her şey yolunda, yalnız şok olduğum ultrasonda 3700 olan yavrum 3180 doğdu. Ama sütüm daha gelmedi neyapmam lazım bilmiyorum. sezeryan olduğu için sanırım.Çıktım evdeyim ama omuzlarımda ciddi bir ağrı oluştu nefes almamı zorluyor. Sezeryanda bence gerçekten zor

Canım geçmiş olsun. Bana ilk 10 gün gelmemesi çok normal demişlerdi. Hatta bazılarının daha geç geldiğide oluyormuş. Bebeğin kilosu da maşşallah gayet iyi gözün aydın olsun

Canım geçmiş olsun. Bana ilk 10 gün gelmemesi çok normal demişlerdi. Hatta bazılarının daha geç geldiğide oluyormuş. Bebeğin kilosu da maşşallah gayet iyi gözün aydın olsun
Peki napıcam murphy mama vermeyin diyorlar cocuk aç memeyi tutturmaya calısıyorum ama bir şey gelmiyor yani.

Peki napıcam murphy mama vermeyin diyorlar cocuk aç memeyi tutturmaya calısıyorum ama bir şey gelmiyor yani.

Neden mama vermeyin diyorlar ki. Sen yinede sürekli tutturmaya çalış gelir mutlaka canım. Kendin sağmaya çalıştın mı hiç peki. Benimde bu konuda pek tecrübem yok. Ben sürekli elimle sağıp veriyorum anca benimki emmiyor çünkü

Sarılık olup hastaneye düşmesindense mama verin daha iyi. Biberon olmaz şırınga olur kaşık olur. yeter ki beslensin. İlk oğlumda sarılık oldu hastanede yattı. Bu yüzden meme reddi çok yaşadık. Sizden uzak kalmasındansa mama verin gözünüzün önünde oksun yavrunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…