Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Baya fark var Allah Allah. Ama olsun yine kilosu güzel hemen gelmez ki öyle sezeryanda çoğunun daha geç geliyor. Hoşaf falan iç hurma incir vs ye. Bir de sürekli memeni ver bebeğe çeksin o. Zor tabi ama inan geçiyor. Muhtemelen yürürken kendini kastığın için omuzlarında ağrı oldu

Öyle de kvlerin bakması benimzoruma gidiyo

Yaa seni çok iyi anlıyorum. Annem ben mamasını veririm uyuturum sen uyu dinlen derdi benim zoruma giderdi ben vereceğim derdim çok uykusuz kalırdım. Birgün en sonunda dayanamadım bıraktım anneme gidip uyudum. Şimdi zorlandığım zaman anneme bırakıyorum. Bak sonra sen vermek isteyeceksin oyüzden üzülme boş yere :)

Ayy ne zaman doğuracağızdan nasıl emzireceğize geçtik sweett şu emzirme sıkıntısını atlatalım bir an önce çok can sıkıcıymış ya.

Ay masallah ya, biz de bu asamalara gelicez insallah yakinda ama gelene kadar stres had safhada

Bende normal dogum bekliyorum korku icindee

Birebir ayniyiz sizinle, obur pazartesi bnm de cati muaynesi var
alttan muayene için çok heyecanlıyım ben, belki bebeği dürteriz de gelir diye

Ah valla bende dogum sonrasi toptan aglicam gibi hissediyorum, 9 ay aglamadigimi dogurduktan sonra 1 gunde aglayip sel yaratabilirim

Ben kendimi suçlamıyorum ama işte neden tutmuyor diye canım sıkılıyor. İnşallah canım ya inşallah

Ehh iste kuzum pek yuruyemiyorumm pek iyi degilim psikolojikmen kopuk benimm dogru duzgun kızımı sevip koklayamadım
Her geçen gün daha iyi olacaksin kuzum kendini demoralize etme bak sağlıkla dünyaya geldi sende sağlıklısın çok sükür en önemli kısmı atlattiniz biraz toparlanma süreci olacaktir eve nezaman cikiyorsun agri kesici yapsinlr biraz rahatlarsin belki

Reactions: Jou
Ayy ne zaman doğuracağızdan nasıl emzireceğize geçtik sweett şu emzirme sıkıntısını atlatalım bir an önce çok can sıkıcıymış ya.
Evet yaaa inşallah atlatırız. Sütüm hiç olmasa yok da almıyor der geçerim. Ama az da olsa var ve benimki ağzını sürmüyor ona canım sıkılıyor. Yarın bide silikon göğüs ucu alıp deniycem işe yarar umarım

Fiziken iyiyim tooarladım şükür canım.Kızım kıskanıyor biraz kardeşini.Uyku konusu sıkıntılı birbirlerini uyandırıyorlar sürekli.Sen nasılsın?
Toparlanmis olmana sevindim canım,illa ki kıskançlık olcak zamanla alışacaklar birbirilerine.
Aynı odada mi yatıyorlar,senin ilki de küçüktü gerçi bırakmaz seni o da.
Uyku sıkıntı hakikaten o zaman.
Babasıyla ayrı odada yatsa belki daha iyi olur sizin için.

Ben de iyiyim hamdolsun son hazırlıklar,stres heyecan bekleyiş karmakarışık duygular içindeyim

Canım sütun tadıyla mi alakalı acaba,belki saçma gelecek ama tatlı şeyler ye biraz süt tatlansn ,bunu deneyip sonuc alan arkadaşlarm var biliyo msn ,denemekte fayda var

Kuzum biberonla veriyorsan almaz memeyi.Mama vermeden birkaç saat sadece meme vermeyi denedin mi?
Sıkıntıları bitmez artık.Benimki de emiyor sütüm de yeteri kadar var diye düşünüyorum sağıp baktım çünkü ama doymuyor sanırım.Bir sıkıntı var ama çözemedim.Sarılığı da 16 çıktı.

Allah yardımcın olsun sağlıkla kucağına alırsın inşallah canım.Babannede kaldı 4 gün.Odasını ayırmıştık 3 ay önce tek uyuyor.Emzirirken gelip diğer göğsümü açıyor emiyor gibi yapıyor:) Alt değişirken o da yanına uzanıyor bacakları açıyor:) Komik komik haller.

İmkanı yok o kadar durmuyor ki meme de ya kafayı gömüp uyuyor ya da kafayı arkaya atıp ağlıyor zorlayınca.

Ay gerçekten ne zor ya. Sarılık çıkmadı benimkinde. Olması gereken değer kaç 16 çok mu yüksek?

Amin canım inşallah Allah razı olsun.
Ya yerim onu minik abla , sevimlidir o da ya daha bebek ,ikisi bir büyüyecek inşallah senin için biraz olsa da sonuç güzel olacak

Sinir Galiba 16 dan sonrasi yatış miydi ,
Düşer inşallah canım ya bol bol beslenecek mecbur süt azsa mama napalim ,süt varsa da sık sık memeye al kuzucm ,zaten bunları bilirsin de yazayım dedim yine de

Cok yaptılarr her geçen gene aynı
Ilac verdi doktor minoset onu içtim uydum ama aynıyım evdeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…