Evettt kızlarr hikayemi anlatemmm
şimdiden memelere ozgürlük diyorumm
Sabah biz aradık asistanı kaçta gelelim diye nese sistemde sanırım tahlil gözükmemiş ama ben vermiştim bi aksilik olmuş biz apar topar 9da geldik hastaneye bekle bekle bekle yok sonra geldiler sistemde gözükmediği için dedik ama şimdi anca gözüktü falan dediler nese geçtik ordan napalım bekledik artık yapcak birşey yoktu
Ama beklemek bile strese soktuu oğlen alcaz dediler sorduk hani gelmedimi işte senden önce biri daha var o bitmedi dedi tövbeeee saat 3te gircez anca neseki saat 14.00 oldu geldiler beni hemen almaya ben ağlıya ağlıya gittimm doğuma annem peşimden ağlıyo biyandan ben ağlıyorum bi heyecanım var bi korkum karmakarışıktı duygularımm doktorlar dedi hiçbirşey yok korkma ama çok korkmadım az birşey korktum sadece iğnemi vurdular arkadan baya 3 4 defa biyerden kambul gibi cömelttiler beni falann
terden ölüyorum o an
uzandım ayaklarım heryerim uyuşmaya ve yanmaya başladı o ara sondayı taktılar hiç hissetmedim gerçekten birşey yokmuşş ben gittiysem hissetmediysem siz hiç hissetmezsinizz 6 saat sonra çıkardı sondayı onada hiç hissetmedim gayette güzel çıkardı
Odama geldiğim gibii hemen emzirmeye başladım çok şükür sütüm geldii çok dua etmiştim buna hep emzirdim 2 saatte bir 3 saati geçmeden gazı falan gayet iyi çıkarıyorr 3 sefer altını degiştirdi annemler pohluu bi güzelde edey kakasını
amaa inanın bebeğin için herşeyi unutuyorsunuzz yok böyle güzel bo duygu rabbim isteyen herkese uğraştırmadan nasip etsinn emzirmek bile pahabiçilemez birşey kimseye anlatamam bile nasıl bi duygu olduğunu
6 saat sonra yemeğim geldii çorba içtim ve yarım saat sonra eşim yürüttü beni ilkbaşta epey zorlandım ama mecbur dikişten yana oluyo bunlar cok ağrım oldumu hemen ağrı kesici getirdi hep bana daha yeni yeni anca toparlandım
Bizim almiş hanıma meme veriyoruzz diş etiyle bi ısırdı bi çekiyoo sanki hiç doyurmamisız gibi oyle aç dogurmuşki kurban olduğum epeydirr açtım ben zaten o da hepten aç kaldı
Asıll buna gelelimmm annemle kv su doldurmaya gittiler nese eşim bana doğum.hediyesi almış şok oldum hiç beklemiyordum çünkü sıkışıktı alıcak durumda değildi birşey bana çiçek al yeter demiş istersende alma tabii bebe sayesinde onuda unutmuşum çiçek miçek gelecek diye
Canımm eşim öyle güzel hediye aldıkii çok duygulandım
Gelelimm kiloyaa ultrasonda bize 3600 anca doğar demişti cm si 49.5 gibi birşeydi 50ye yakın
Doğurdukii 48 cm ve 3.870 kilo doğdu yenidoğan kiyafeti epey büyük geldi 3 aya anca giyer ama olsun
ama doğar doğmaz yanıma verdiler ağlayışını duyduğum an başladım ağlamayaa annem dedim öptümm o an onu kokusu zaten anlatamam bile benimde hikayem bu kızlarr epey uzun oldu