Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Evettt yaaa cok değişikk

Ehh iste kuzum pek yuruyemiyorumm pek iyi degilim psikolojikmen kopuk benimm dogru duzgun kızımı sevip koklayamadım
Her geçen gün daha iyi olacaksin kuzum kendini demorolize etme bak sağlıkla dünyaya geldi sende sağlıklısın çok sükür en önemli kısmı atlattiniz biraz toparlanma süreci olacaktir eve nezaman cikiyorsun agri kesici yapsinlr biraz rahatlarsin belki

Yaa kuzum bn ilkinde böyle olmadım da bu sefer mahvoldum . Yanma da çok oldu bugün daha biraz biraz iyiydim

canım çok şükür sende kavuştun bebene hayırlı uzun sağlıklı ömrümolsun inşallah. Kilosu fln da gayet güzel olmuş maşallah. Artık bundan sonrası İçin hepimize bol enerjiler sütümüzle kalalım inşallah bol emsinler sağlıkla büyüsünler

Reactions: Jou
Bol emsinelrde bizimki saatlerce emeyyy ucu yara deşikk oldu resmenn

Yapıyorum. Hatta memeyi ağzına verince sıkarak çıkarıyorum onu yalıyor sadece. Emmiyor
Emme refleksi zayıf büyük ihtimalle. Fazla vakit kaybetmeden emzirme danışmanı bulmalısınız o zaman. O gerekli yardımı sağlayacaktır. Allah kolaylıklar versin inşallah. Kendinizi üzmeyin. Sizin mutluluğunuz süt artışını sağlayacak, bebekte zamanla kuvvetlenecektir

Kızlar banyo yaptıran olmuştur aranızda. Ya benim kıza banyo yaptırınca o gün tüm gün uyuyor uyandırmak mümkün değil. Mama vermek işkenceye dönüyor. Topuğunu sıkıyorum, yanakları burnu ile oynuyorum yok asla uyanmıyor. Ama bilin bakalım ne zaman uyandı tam ben yatacakken verdim şimdi eşime ben uyumaya gidiyorum dedim. Tam cadı bunlar ya..

Sinir Galiba 16 dan sonrasi yatış miydi ,
Düşer inşallah canım ya bol bol beslenecek mecbur süt azsa mama napalim ,süt varsa da sık sık memeye al kuzucm ,zaten bunları bilirsin de yazayım dedim yine de
Valla anlamadım canım sıkıntı ne.Her emme sonrası kaka da idrar da yapıyor.3180 doğdu 3030 a düştü en fazla.Öyle aşırı bir kilo kaybı da olmadı.Doktor tahlil yaptırdı işte 9 günlüğe bu değer normal tedavi gerekmiyor dedi.Çocuk sürekli aranıyor 2 gündür.Yarın mama aldıracağım eşime en azından sarılık bitene dek vereyim diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…