- 2 Ağustos 2013
- 38.284
- 128.420
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #61.681
Hayır beeee alışır mı annesi sensin onun senin sesini bile biliyor. Sen emziriyorsun sonuçta kokunu alıyorNebileyimm yaa kuzu insanda korkuyo alisacak onlara
Ay hastanede görseydiniz o kadar iyiydi ki hemşireler falan çok iyi emer dediler eve geldik nolduysa oldu hiç almamaya başladıEmme refleksi zayıf büyük ihtimalle. Fazla vakit kaybetmeden emzirme danışmanı bulmalısınız o zaman. O gerekli yardımı sağlayacaktır. Allah kolaylıklar versin inşallah. Kendinizi üzmeyin. Sizin mutluluğunuz süt artışını sağlayacak, bebekte zamanla kuvvetlenecektir
Değer normal dediyse hiç caninu sıkma o zaman ,kirli bez sayısı da güzelse daha ne yapacaksın kiValla anlamadım canım sıkıntı ne.Her emme sonrası kaka da idrar da yapıyor.3180 doğdu 3030 a düştü en fazla.Öyle aşırı bir kilo kaybı da olmadı.Doktor tahlil yaptırdı işte 9 günlüğe bu değer normal tedavi gerekmiyor dedi.Çocuk sürekli aranıyor 2 gündür.Yarın mama aldıracağım eşime en azından sarılık bitene dek vereyim diyorum.
Allahım yaaKızlar banyo yaptıran olmuştur aranızda. Ya benim kıza banyo yaptırınca o gün tüm gün uyuyor uyandırmak mümkün değil. Mama vermek işkenceye dönüyor. Topuğunu sıkıyorum, yanakları burnu ile oynuyorum yok asla uyanmıyor. Ama bilin bakalım ne zaman uyandı tam ben yatacakkenverdim şimdi eşime ben uyumaya gidiyorum dedim. Tam cadı bunlar ya..
Benimki de dedi kenarlar daha çok acır oraları sıkıyoruz ki dikiş açılmasın diye dedi. Gerçekten de benim özellikle sağ bitiş kısmı acıyorİnş canımiki sağ ve sola daha fazla dikiş atıyo bnm dr um fıtık olmaması İçin. O da doğal olarak bi yanma yaşatıyor bi süre
Benim ki de aynı 30 cc mamadan sonra aranıyordu. Doktor 60 cc ver dedi. Bi 30 bi 60 cc veriyorum. Geri de 1 haftalık çocuğa fazla mi geliyor ki diye düşünüyorumValla anlamadım canım sıkıntı ne.Her emme sonrası kaka da idrar da yapıyor.3180 doğdu 3030 a düştü en fazla.Öyle aşırı bir kilo kaybı da olmadı.Doktor tahlil yaptırdı işte 9 günlüğe bu değer normal tedavi gerekmiyor dedi.Çocuk sürekli aranıyor 2 gündür.Yarın mama aldıracağım eşime en azından sarılık bitene dek vereyim diyorum.
Mamadan önce mutlaka emzirmeye çalışın, elinizle veya pompa ile süt akışını başlatın. 10 dakka yakın memede mücadele verin, sonrasında mama verin. Mama içün biberon son çare olsun. Şırınga işe verebilirsin. Biberonun akışı hızlı olduğu için memeyi zamanla hiç kabul etmez.Ay hastanede görseydiniz o kadar iyiydi ki hemşireler falan çok iyi emer dediler eve geldik nolduysa oldu hiç almamaya başladı
Açıklık varsa ve sıyırma yaptıysa doğumunuz başlayabilir evde daha rahat edersiniz. Yalnız şunu da belirteyim. 39+1 de bana da sıyırma yapıldı ssvd adayıyım. Gecesine biraz sancım oldu sonrasında hareketlerde azalma oldu ve serum aldım eve gönderildim. 39+4 deyim şuan. Kalbinizin sesini dinleyin, bence pazartesiye salıya kadar evde bekleyin. Sonrasında sunü deneyebilirsinizKızlar ben geldim
Bana bi akıl verin Allah aşkına
Kalbinizden ilk geçeni söyleyin olur mu
Bugün kontrolüm vardı doktor 40 hafta yarın dolacağı için yatış dedi. Suni sancıyla başlatalım doğumu dedi. Bende kabul etmedim. Her şey normal sonuçta bi tek suyu biraz fazla kanala inmemiş ama zamanı var daha sonuçta
Sonra nst için odaya çıktım ebe muayene etti 1 cm kadar açıklık var dedi. Biraz mudahele etti sıyırma diye bi şey var rahim ağzına yapılıyor açılma için onu yaptı 2 cm oldu şu an açıklığın dedi. Eve gidip kendi sancılarını da bekleyebilirsin burda suni sancıyla da destekle yapabilirsin dedi. Ben dedim sen olsan napardın. İlla normal istiyorsam eve gider kendi sancılarım sıklaşsın diye beklerdim dedi.
Şimdi yürüyüşe çıktım. Ahududu yaprağı çayı içiyorum bol bol.
Yarın yatış yapıp suni sancıyla başlatalım mı sizce yoksa bekleyeyim mi? Kalbinize ilk geleni söyleyin.
Ve lütfen benim için dua edin nooooolurrrrr
Summessebile yesserah ayetini okur musunuz bol bol
Banyoda göğsünü sabunla yikamiyorsun dimi canım. O çok etkiliyor emmelerini kokun gidiyorAy hastanede görseydiniz o kadar iyiydi ki hemşireler falan çok iyi emer dediler eve geldik nolduysa oldu hiç almamaya başladı
Bence kendi sancını beklemelisin ters bi durum yok zaten açıklığında var sguat vs hareketler yapıp bekleyebilirsin ben şahsen mecbur kalmadıkça kendime müdahale ettirmezdim ettirmeyi de düşünmüyorumKızlar ben geldim
Bugün kontrolüm vardı doktor 40 hafta yarın dolacağı için yatış dedi. Suni sancıyla başlatalım doğumu dedi. Bende kabul etmedim. Her şey normal sonuçta bi tek suyu biraz fazla kanala inmemiş ama zamanı var daha sonuçta
Sonra nst için odaya çıktım ebe muayene etti 1 cm kadar açıklık var dedi. Biraz mudahele etti sıyırma diye bi şey var rahim ağzına yapılıyor açılma için onu yaptı 2 cm oldu şu an açıklığın dedi. Eve gidip kendi sancılarını da bekleyebilirsin burda suni sancıyla da destekle yapabilirsin dedi. Ben dedim sen olsan napardın. İlla normal istiyorsam eve gider kendi sancılarım sıklaşsın diye beklerdim dedi.
Yarın yatış yapıp suni sancıyla başlatalım mı sizce yoksa bekleyeyim mi? Kalbinize ilk geleni söyleyin.
Oyy kuzum Rabbım kolaylık versin inşallah bir an önce açılman ilerler doğurursunKızlar ben geldim
Kızıma mama vermiştim ilk 2 ay.Doktor içebildiği kadar ver demişti.Fazla gelse çıkarır canım ağzından burnundan dahi.Çıkarıyor mu?Benim ki de aynı 30 cc mamadan sonra aranıyordu. Doktor 60 cc ver dedi. Bi 30 bi 60 cc veriyorum. Geri de 1 haftalık çocuğa fazla mi geliyor ki diye düşünüyorum
Benimki emiyor ama süt gelmiyor malesefNeden mama vermeyin diyorlar ki. Sen yinede sürekli tutturmaya çalış gelir mutlaka canım. Kendin sağmaya çalıştın mı hiç peki. Benimde bu konuda pek tecrübem yok. Ben sürekli elimle sağıp veriyorum anca benimki emmiyor çünkü
Allah yardımcın olsun kolaylık versin canım.Kakasını yapma gibi bir ihtimal yok ise kendi sancımı beklerdim sanırım.Suni sancı ile daha çok sancı çekiyorsun değil mi?Kızlar ben geldim
Kim mama verme dedi canım?Mecbur mama vereceksin çocuk aç durur mu?Sütün gelmemiş.Peki napıcam murphymama vermeyin diyorlar cocuk aç memeyi tutturmaya calısıyorum ama bir şey gelmiyor yani.
Evet bende şok oldum duyunca, hiç böyle beklemiyordum. Başladım içmeye umarım en kısa zamanda gelirBaya fark var Allah Allah. Ama olsun yine kilosu güzelhemen gelmez ki öyle sezeryanda çoğunun daha geç geliyor. Hoşaf falan iç hurma incir vs ye. Bir de sürekli memeni ver bebeğe çeksin o. Zor tabi ama inan geçiyor. Muhtemelen yürürken kendini kastığın için omuzlarında ağrı oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?