Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ay hastanede görseydiniz o kadar iyiydi ki hemşireler falan çok iyi emer dediler eve geldik nolduysa oldu hiç almamaya başladı

Değer normal dediyse hiç caninu sıkma o zaman ,kirli bez sayısı da güzelse daha ne yapacaksın ki

Allahım yaa gerçekten cadılar

İnş canım iki sağ ve sola daha fazla dikiş atıyo bnm dr um fıtık olmaması İçin. O da doğal olarak bi yanma yaşatıyor bi süre
Benimki de dedi kenarlar daha çok acır oraları sıkıyoruz ki dikiş açılmasın diye dedi. Gerçekten de benim özellikle sağ bitiş kısmı acıyor

Benim ki de aynı 30 cc mamadan sonra aranıyordu. Doktor 60 cc ver dedi. Bi 30 bi 60 cc veriyorum. Geri de 1 haftalık çocuğa fazla mi geliyor ki diye düşünüyorum

Ay hastanede görseydiniz o kadar iyiydi ki hemşireler falan çok iyi emer dediler eve geldik nolduysa oldu hiç almamaya başladı
Mamadan önce mutlaka emzirmeye çalışın, elinizle veya pompa ile süt akışını başlatın. 10 dakka yakın memede mücadele verin, sonrasında mama verin. Mama içün biberon son çare olsun. Şırınga işe verebilirsin. Biberonun akışı hızlı olduğu için memeyi zamanla hiç kabul etmez.

Kızlar ben geldim
Bana bi akıl verin Allah aşkına
Kalbinizden ilk geçeni söyleyin olur mu
Bugün kontrolüm vardı doktor 40 hafta yarın dolacağı için yatış dedi. Suni sancıyla başlatalım doğumu dedi. Bende kabul etmedim. Her şey normal sonuçta bi tek suyu biraz fazla kanala inmemiş ama zamanı var daha sonuçta
Sonra nst için odaya çıktım ebe muayene etti 1 cm kadar açıklık var dedi. Biraz mudahele etti sıyırma diye bi şey var rahim ağzına yapılıyor açılma için onu yaptı 2 cm oldu şu an açıklığın dedi. Eve gidip kendi sancılarını da bekleyebilirsin burda suni sancıyla da destekle yapabilirsin dedi. Ben dedim sen olsan napardın. İlla normal istiyorsam eve gider kendi sancılarım sıklaşsın diye beklerdim dedi.
Şimdi yürüyüşe çıktım. Ahududu yaprağı çayı içiyorum bol bol.
Yarın yatış yapıp suni sancıyla başlatalım mı sizce yoksa bekleyeyim mi? Kalbinize ilk geleni söyleyin.
Ve lütfen benim için dua edin nooooolurrrrr
Summessebile yesserah ayetini okur musunuz bol bol

Açıklık varsa ve sıyırma yaptıysa doğumunuz başlayabilir evde daha rahat edersiniz. Yalnız şunu da belirteyim. 39+1 de bana da sıyırma yapıldı ssvd adayıyım. Gecesine biraz sancım oldu sonrasında hareketlerde azalma oldu ve serum aldım eve gönderildim. 39+4 deyim şuan. Kalbinizin sesini dinleyin, bence pazartesiye salıya kadar evde bekleyin. Sonrasında sunü deneyebilirsiniz

Bence kendi sancını beklemelisin ters bi durum yok zaten açıklığında var sguat vs hareketler yapıp bekleyebilirsin ben şahsen mecbur kalmadıkça kendime müdahale ettirmezdim ettirmeyi de düşünmüyorum

Oyy kuzum Rabbım kolaylık versin inşallah bir an önce açılman ilerler doğurursun
Doktorda sıkıntı yapmıyorsa bekle derim. Hakkınızda hayırlısı olsun ❣

Benim ki de aynı 30 cc mamadan sonra aranıyordu. Doktor 60 cc ver dedi. Bi 30 bi 60 cc veriyorum. Geri de 1 haftalık çocuğa fazla mi geliyor ki diye düşünüyorum
Kızıma mama vermiştim ilk 2 ay.Doktor içebildiği kadar ver demişti.Fazla gelse çıkarır canım ağzından burnundan dahi.Çıkarıyor mu?

Allah yardımcın olsun kolaylık versin canım.Kakasını yapma gibi bir ihtimal yok ise kendi sancımı beklerdim sanırım.Suni sancı ile daha çok sancı çekiyorsun değil mi?

Evet bende şok oldum duyunca, hiç böyle beklemiyordum. Başladım içmeye umarım en kısa zamanda gelir Senin nezaman geldi sweet?
Valla omuz ağrısı Uyutmuyor asla, bıcak gibi nefes darlığı yapıyor.
Birde mama konusunda doktor ne dedi? Bana akıl verin nasıl besleyeyim bebeği?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…