- 26 Kasım 2018
- 722
- 1.100
- 113
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
-
- #61.701
Hemşire bana diyoki o çekiyor kendini doyurana kadar , böyle saçma bir şeyi hiç duymadım hiç gelmiyor çünkü eminim bunda. Sürekli sen memeni ver diyor. Vereyimde süt yok diyorum salı gelir diyorKim mama verme dedi canım?Mecbur mama vereceksin çocuk aç durur mu?Sütün gelmemiş.
Ssvd için hangi doktora gidiyorsunuz?Açıklık varsa ve sıyırma yaptıysa doğumunuz başlayabilir evde daha rahat edersiniz. Yalnız şunu da belirteyim. 39+1 de bana da sıyırma yapıldı ssvd adayıyım. Gecesine biraz sancım oldu sonrasında hareketlerde azalma oldu ve serum aldım eve gönderildim. 39+4 deyim şuan. Kalbinizin sesini dinleyin, bence pazartesiye salıya kadar evde bekleyin. Sonrasında sunü deneyebilirsiniz
Doktor yarın kesin yatış diyo.Oyy kuzum Rabbım kolaylık versin inşallah bir an önce açılman ilerler doğurursun
Doktorda sıkıntı yapmıyorsa bekle derim. Hakkınızda hayırlısı olsun ❣
Amin kuzum aminAllah yardımcın olsun kolaylık versin canım.Kakasını yapma gibi bir ihtimal yok ise kendi sancımı beklerdim sanırım.Suni sancı ile daha çok sancı çekiyorsun değil mi?
İstanbul Bezmialem taha takmaz a gidiyorum. Açılma sancı vs hiç bişey yok. 41 e kadar bekleyecek, baş geliş kilosu normal. Önceki kesi yeri iyi. Normal için bir sıkıntı yok çok şükürSsvd için hangi doktora gidiyorsunuz?
Açılma vs var mı sizde yada nst de sancı?
Kaçıncı haftaya kadar beklerim dedi doktor?
Doktor yarın kesin yatış diyo.
Bende istemiyorum ama napcam bilmiyom işte
Dualarında unutma tatlım nolur
Amin kuzum amin
Suni bi tık daha yakıcı bi sancı ama benim için önemli değil. Sonu sezeryan olmasın yeter
Ay niye kotu olsun mama vermek, hic oyle seyler dusunme, bak daha dogurmadim ama sutum yetmezse ya da yetse bile bebek daha fazlasini isterse veririm mamayi, simdiden boyle dusunuyorum bak, biz de mama icmisiz kucukken, hic de kotu bisey degil gerekli oldugunda vericen tabiki, hic sıkma canini bunun icin
Birdenbire insanin hayati degisiyo hormonlar da degisiyo cok normal herseye aglaman da, dedigin gibi normal zamanda ona buna aglardim hamilelikte hiiic duygulanma fln bile olmamisti, ben de dogurunca boyle olcm buyuk ihtimallesweetgirlcandy sen de öyleydin dimi hamileyken duygusalliktan eser yoktu, demekki dogurunca ortaya cikiyo
Hayır canım niye öyle düşünüyorsun. Zamanla sütün artıcak. Sen sakin rahat olucaksın ki sütün artsın. Mama da mecbur kalınırsa verilmesi lazım. Arkadaşlarımızın çoğu şuan veriyor. Üzme kendini bol bol su iç, dinlenmeye çalışAma bu yaşadığın duygularda çok normal kendini suçlu hissetme..
Hayır öyle düşünme kuzu mecburuz yapcak bir şey yok olsa neyse. Senin ama emiyor demi mamayla destekliyorsun. Bende o da yok
Benimki arada canı isterse emiyor oda yarım saat rekor diyebilirim. Sürekli sağmak zorunda kalıyorum oda az geliyor. Mama takviyesi de yapıyorum. Üzülecek asla bir durum yok. Mama vermek neden kötü olsun. Bak azda olsa sütün geliyormuş. Sen elinden geleni yapıyorsun çok iyi bir annesin sen
sweetgirlcandy
leylav
Kuzular kendinizi niye suçluyorsnz ya yapmayın,
Şimdi ben daha doğum yapmadım ilk çocuktan da çok zaman geçti belki ben de aynı şeyleri yaşasam çok üzülecegim.
Ama şu var ki hepimiz elimizden gelenin fazlasını yapmaya çalışıyoruz her noktada.
Süt de rızık kısmet nasip gerçekten .
İnşallah hepsi emen akıllı üslu sağlıklı bebisler olsun kuzularimiz
Kızlar sizi sevdiğimi söylemişmiydimSeni o kadar iyi anlıyorum ki canımİlk bebek ilk annelikte insan aşırı hassas oluyor bebek konusunda.Herşeyde kendini suçluyor yetersiz hissediyor vs...Zamanla birbirinize alışacaksınız sen çok iyi bir annesin.Başlarda sütün az gelmesi normal.Bebişlerin çene kasları da kuvvetli değil henüz.Bu 2 saatte bir besle-gaz çıkart-uyut döngüsü ve uykusuzluk bizi kötü hissettiren biraz da.
Mama yemesi kötü birşey değil.Allah sağlık sıhhat versin.Çok şükür sağlıklı kucağında besleyebiliyorsun yavrunu.Ben de mama yedirdim ve şu an oğlumun aşırı emme isteği doğrultusunda doymadığını düşünerek mama vermeyi düşünüyorum.Aç kalmasınlar sağlıklı olsunlar da ister mama ister anne sütü ile beslensinler canım.
Sen boşver o hemşireyi.Oldu salıya kadar napacakmış bebek.Töbe yarabbim.Hemşire bana diyoki o çekiyor kendini doyurana kadar , böyle saçma bir şeyi hiç duymadım hiç gelmiyor çünkü eminim bunda. Sürekli sen memeni ver diyor. Vereyimde süt yok diyorum salı gelir diyor
Evett vallahaa bugun annemin yanina gidince agliyo beni istiyoHayır beeee alışır mı annesi sensin onun senin sesini bile biliyor. Sen emziriyorsun sonuçta kokunu alıyor
41e kadar derken 40 bitip 41e girinceye kadar mı yoksa 41 bitip 42ye girinceye kadar mı?İstanbul Bezmialem taha takmaz a gidiyorum. Açılma sancı vs hiç bişey yok. 41 e kadar bekleyecek, baş geliş kilosu normal. Önceki kesi yeri iyi. Normal için bir sıkıntı yok çok şükür
Canım ver mamayı ağzına hiç bişey olmaz ama sürekli de emzireceksin ki bebek memeyi unutmasın benim sütüm 4. Gün geldi biz mama verdik napalm bir de memeni uca doğru eşinle sık sağEvet bende şok oldum duyunca, hiç böyle beklemiyordum. Başladım içmeye umarım en kısa zamanda gelirSenin nezaman geldi sweet?
Valla omuz ağrısı Uyutmuyor asla, bıcak gibi nefes darlığı yapıyor.
Birde mama konusunda doktor ne dedi? Bana akıl verin nasıl besleyeyim bebeği?
Elinle pardonCanım ver mamayı ağzına hiç bişey olmaz ama sürekli de emzireceksin ki bebek memeyi unutmasın benim sütüm 4. Gün geldi biz mama verdik napalm bir de memeni uca doğru eşinle sık sağ
Canım bana doktor galactaco diye süt arttırıcı damla yazmış biraz pahalı 200 250 lira ama ben süt gelmesini ona bağlıyorumKızlar sizi sevdiğimi söylemişmiydimo güzel kalbinizden geçenler ne kadar iyi geldi anlatamam günde 4 litre su içiyorum su içmekten sancı giriyor karnıma artık süt yapıcı çaylar hoşaflar otlar ne varsa yedim pes etmicem ama yoruldum biraz.
İyi ki varsınız canım anneler …
Bizi de hastanede hemşireler deli etti illa meme verin asla mama vermeyin diye hatta girip çıkıp odayı kontrol ettiler biz gizliden mama verdik ama lütfen bebeklerin karnını doyurun kızlar doyan bebek sarılık olmazHemşire bana diyoki o çekiyor kendini doyurana kadar , böyle saçma bir şeyi hiç duymadım hiç gelmiyor çünkü eminim bunda. Sürekli sen memeni ver diyor. Vereyimde süt yok diyorum salı gelir diyor
İşte bekleyeceğim diye Allah korusun aksi bir durum gelişirse daha zor olmaz mı?Sezeryan olmak zorunda vs kalmazsın inşSsvd için hangi doktora gidiyorsunuz?
Açılma vs var mı sizde yada nst de sancı?
Kaçıncı haftaya kadar beklerim dedi doktor?
Doktor yarın kesin yatış diyo.
Bende istemiyorum ama napcam bilmiyom işte
Dualarında unutma tatlım nolur
Amin kuzum amin
Suni bi tık daha yakıcı bi sancı ama benim için önemli değil. Sonu sezeryan olmasın yeter
Bilmiyom kuzuuuuuuuİşte bekleyeceğim diye Allah korusun aksi bir durum gelişirse daha zor olmaz mı?Sezeryan olmak zorunda vs kalmazsın inş
40 bitene kadar, suni deneyeceğiz sonrasında41e kadar derken 40 bitip 41e girinceye kadar mı yoksa 41 bitip 42ye girinceye kadar mı?
Sonrasında ne yapacak doğum kendiliğinden başlamazsa?
Aaa aynı benim doktorumun istediği şekilde o da o zaman. Benim de yarın bitiyor 40.hafta40 bitene kadar, suni deneyeceğiz sonrasında
Açılma yok, sancı sadece geceleri oluyor, şuan var ama düzensiz. Ben gündüz serum aldım. Hareketleri çok azalmıştı. Şimdi sancı var ama düzensiz. Hareketler iyi çok şükür. 41. Haftaya girene kadar geldi geldi, gelmese suni, son çare sezeryan. İlk doğumum mekonyumly 41+2 de oldu dönmemiş açıklık sancı vs yoktu. Sarılık oldu crp yükseldi, on gün hastanede yattı. Aynınşeyleri tekrar yaşamak istemiyorumAaa aynı benim doktorumun istediği şekilde o da o zaman. Benim de yarın bitiyor 40.hafta
Siz direk suni sancı mı alacaksınız?
Bi de sizde şu an açılma yada sancı var mı?
Sizde son durum nasıl var mı sancınızAaa aynı benim doktorumun istediği şekilde o da o zaman. Benim de yarın bitiyor 40.hafta
Siz direk suni sancı mı alacaksınız?
Bi de sizde şu an açılma yada sancı var mı?
Benim de sancılar var ama düzensiz. İnsallah kendi sancılarımızla gideriz amin ya Rabbim.Sizde son durum nasıl var mı sancınız
Amin amin inşallah. Nişan daha sümüksü yapıda oluyor. Sıyırmadan kaynaklı akıntı olabilir o. Takip et nişan da yakında gelebilirBenim de sancılar var ama düzensiz. İnsallah kendi sancılarımızla gideriz amin ya Rabbim.
Bu arada kahverengi leke geldi şimdi benden. Acaba sıyırma sonrası mi yoksa nişan falan mı? Ama sadece leke var pamuk üzerinde. Öyle sünen uzayan bi şey yok. Bi tek leke
Kızlar ben geldim
Bana bi akıl verin Allah aşkına
Kalbinizden ilk geçeni söyleyin olur mu
Bugün kontrolüm vardı doktor 40 hafta yarın dolacağı için yatış dedi. Suni sancıyla başlatalım doğumu dedi. Bende kabul etmedim. Her şey normal sonuçta bi tek suyu biraz fazla kanala inmemiş ama zamanı var daha sonuçta
Sonra nst için odaya çıktım ebe muayene etti 1 cm kadar açıklık var dedi. Biraz mudahele etti sıyırma diye bi şey var rahim ağzına yapılıyor açılma için onu yaptı 2 cm oldu şu an açıklığın dedi. Eve gidip kendi sancılarını da bekleyebilirsin burda suni sancıyla da destekle yapabilirsin dedi. Ben dedim sen olsan napardın. İlla normal istiyorsam eve gider kendi sancılarım sıklaşsın diye beklerdim dedi.
Şimdi yürüyüşe çıktım. Ahududu yaprağı çayı içiyorum bol bol.
Yarın yatış yapıp suni sancıyla başlatalım mı sizce yoksa bekleyeyim mi? Kalbinize ilk geleni söyleyin.
Ve lütfen benim için dua edin nooooolurrrrr
Summessebile yesserah ayetini okur musunuz bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?