Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kim mama verme dedi canım?Mecbur mama vereceksin çocuk aç durur mu?Sütün gelmemiş.
Hemşire bana diyoki o çekiyor kendini doyurana kadar , böyle saçma bir şeyi hiç duymadım hiç gelmiyor çünkü eminim bunda. Sürekli sen memeni ver diyor. Vereyimde süt yok diyorum salı gelir diyor

Ssvd için hangi doktora gidiyorsunuz?
Açılma vs var mı sizde yada nst de sancı?
Kaçıncı haftaya kadar beklerim dedi doktor?
Oyy kuzum Rabbım kolaylık versin inşallah bir an önce açılman ilerler doğurursun
Doktorda sıkıntı yapmıyorsa bekle derim. Hakkınızda hayırlısı olsun ❣
Doktor yarın kesin yatış diyo.
Bende istemiyorum ama napcam bilmiyom işte
Dualarında unutma tatlım nolur
Allah yardımcın olsun kolaylık versin canım.Kakasını yapma gibi bir ihtimal yok ise kendi sancımı beklerdim sanırım.Suni sancı ile daha çok sancı çekiyorsun değil mi?
Amin kuzum amin
Suni bi tık daha yakıcı bi sancı ama benim için önemli değil. Sonu sezeryan olmasın yeter

İstanbul Bezmialem taha takmaz a gidiyorum. Açılma sancı vs hiç bişey yok. 41 e kadar bekleyecek, baş geliş kilosu normal. Önceki kesi yeri iyi. Normal için bir sıkıntı yok çok şükür

Hayır öyle düşünme kuzu mecburuz yapcak bir şey yok olsa neyse. Senin ama emiyor demi mamayla destekliyorsun. Bende o da yok

Kızlar sizi sevdiğimi söylemişmiydim o güzel kalbinizden geçenler ne kadar iyi geldi anlatamam günde 4 litre su içiyorum su içmekten sancı giriyor karnıma artık süt yapıcı çaylar hoşaflar otlar ne varsa yedim pes etmicem ama yoruldum biraz.
İyi ki varsınız canım anneler …

Hemşire bana diyoki o çekiyor kendini doyurana kadar , böyle saçma bir şeyi hiç duymadım hiç gelmiyor çünkü eminim bunda. Sürekli sen memeni ver diyor. Vereyimde süt yok diyorum salı gelir diyor
Sen boşver o hemşireyi.Oldu salıya kadar napacakmış bebek.Töbe yarabbim.
Sıktıgında ucu su gibi damla damla oluyormu?

İstanbul Bezmialem taha takmaz a gidiyorum. Açılma sancı vs hiç bişey yok. 41 e kadar bekleyecek, baş geliş kilosu normal. Önceki kesi yeri iyi. Normal için bir sıkıntı yok çok şükür
41e kadar derken 40 bitip 41e girinceye kadar mı yoksa 41 bitip 42ye girinceye kadar mı?
Sonrasında ne yapacak doğum kendiliğinden başlamazsa?

Canım ver mamayı ağzına hiç bişey olmaz ama sürekli de emzireceksin ki bebek memeyi unutmasın benim sütüm 4. Gün geldi biz mama verdik napalm bir de memeni uca doğru eşinle sık sağ

Canım bana doktor galactaco diye süt arttırıcı damla yazmış biraz pahalı 200 250 lira ama ben süt gelmesini ona bağlıyorum

Bizi de hastanede hemşireler deli etti illa meme verin asla mama vermeyin diye hatta girip çıkıp odayı kontrol ettiler biz gizliden mama verdik ama lütfen bebeklerin karnını doyurun kızlar doyan bebek sarılık olmaz

İşte bekleyeceğim diye Allah korusun aksi bir durum gelişirse daha zor olmaz mı?Sezeryan olmak zorunda vs kalmazsın inş

Aaa aynı benim doktorumun istediği şekilde o da o zaman. Benim de yarın bitiyor 40.hafta
Siz direk suni sancı mı alacaksınız?
Bi de sizde şu an açılma yada sancı var mı?
Açılma yok, sancı sadece geceleri oluyor, şuan var ama düzensiz. Ben gündüz serum aldım. Hareketleri çok azalmıştı. Şimdi sancı var ama düzensiz. Hareketler iyi çok şükür. 41. Haftaya girene kadar geldi geldi, gelmese suni, son çare sezeryan. İlk doğumum mekonyumly 41+2 de oldu dönmemiş açıklık sancı vs yoktu. Sarılık oldu crp yükseldi, on gün hastanede yattı. Aynınşeyleri tekrar yaşamak istemiyorum

Sizde son durum nasıl var mı sancınız
Benim de sancılar var ama düzensiz. İnsallah kendi sancılarımızla gideriz amin ya Rabbim.
Bu arada kahverengi leke geldi şimdi benden. Acaba sıyırma sonrası mi yoksa nişan falan mı? Ama sadece leke var pamuk üzerinde. Öyle sünen uzayan bi şey yok. Bi tek leke

Amin amin inşallah. Nişan daha sümüksü yapıda oluyor. Sıyırmadan kaynaklı akıntı olabilir o. Takip et nişan da yakında gelebilir

Canım suni sancıdan bende biraz korkuyorum ama doktora da güvenmek lazım sanırım. Ne denir bilemedim, inşallah en iyisi olur senin ve bebeğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…