Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Oy ben regl bile oldum bugün hala doğurmayı bekleyen arkadaşlar var helal olsun :) hayır yani çoğu aylarca olmuyor ne güzel benim kırkım bittiği anda bu acele nedir
Cok şasirdim yaa,ben ilk dogumumda 6 ay sonra olmustum.ama benim kaynanam,cocugu dogurduktan 3 ay sonra hamile kalmis,oluyo yani

Vallahaa kızlarr depend külot bezz cok iyi ve rahattt alınn aldırınn hiç düşünmedenn kocam diyo kizımin bez yetmezmiş gibi sanada bez alıyorumm
Yalniz sezeryandan sonra ilk temizlenirken ordaki annenin bile hertarafini gormesi cok utandiriyo beni yaa,gecen sefer annem 1 gun sonra gelmisti,eltim yanimdaydi hertarafini gordurm diyo

Dularımız seninle tatlım.. Hadi bir çırpıda misss gibi sağlıklıca bir doğum olsun inşallahhh İnsanın içini heyecan telaş endişe her şey kaplıyor.. Allahım içini ferahlatsın

Yalniz sezeryandan sonra ilk temizlenirken ordaki annenin bile hertarafini gormesi cok utandiriyo beni yaa,gecen sefer annem 1 gun sonra gelmisti,eltim yanimdaydi hertarafini gordurm diyo
Evettt dimi bide o varr nesekii ilk 3 gün esim yardim etti bana odada ebeveyn tuvalet bizim oraya giderim hep te ihtiyacim olduğunda ayağımdan gecirip giydiriyodu beni bugun kendim giymeye başladım gece sabah farketmez yatağindan çağırıyordum

Düştü mü kız yoksa benimkinin daha duruyo
Düşcek gibi ya annem dedi minnak birşey kaldı dedii bugün sabah kendim istedim değiştirmekk bitti neseki belim birden tutuldu anladımki ben tam iyileşememişim hala ağrıyo dikiş yerim ve belim sırt üstü bile pek yatamıyorum yattımmı kalıyorum kalkamıyorum buara oturarak uyuyorum

Hamilelik ayri zor dogum ayri zor,sonrasi ayri.inşallah misafirler akrabalar hemen gelmez

Cok şasirdim yaa,ben ilk dogumumda 6 ay sonra olmustum.ama benim kaynanam,cocugu dogurduktan 3 ay sonra hamile kalmis,oluyo yani

Yaa ne güzel keşke bende o kadar geç olsaydım. Herkesi sütte korumuyor bi çalıştığım yerde daha izin bitmeden tekrar hamile kalan kaç kişi oldu :)

Direk öyle söylemeyeydi iyiydi zaten utanıyorsun

Kız aynısı valla benim de kafamda şekillendirmeye çalışıyorum hareketi bi türlü bi kalıba sokamıyorum art arta nasıl öyle vurabiliyor hayret ediyorum
Hatta bazen aklıma acaba nörolojik bi sıkıntısı mı var filan gelmiyor değil ..
Lakin
doktorum hareketli olması gerekiyor hareketli bebekten korkma dedi bende ona güvendim artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…