Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aynenn düştüğü zaman hanii göbek bagi naptınız çöpmü oldu hanii o
Biz geldiğimizde yıkadık bide düşünce yıkıcaz allahın izniyle
Biz daha bir şey yapmadık göbek bağı duruyor ama eskiler gömermiş mesela üniversite bahçesine hastane bahçesine cami bahçesine vs. Bizde daha napcağımızı bilmiyoruz yani

Reactions: Jou
Huuu huuu napyosnz bakayimmm bi kac gündür ev cok kalabalk giremedm bide bebis olunca
Ooo hoş geldin valla napalım meme tutturmaya çalışıyorum ben aynı klasik şeyler
Kız dur daha hiç zorlama kendini bende bi kaç yeltendim de başlarda belim tutuldu dikişlerim acıdı. Ama şimdi çok şükür iyiyim. Bana 1 hafta 10 gün sırt üstü yat dediler dün ve bugün yan dönmeye çalıştım biraz yan yatmayı özledim
Kız bizimki de daha duruyor ya her gün düştü düşecek diyoruz ama hala yerinde
Bizde aynı kurudu ama düşmedi banyo yapacak bekliyor evladım

Oy ben regl bile oldum bugün hala doğurmayı bekleyen arkadaşlar var helal olsun :) hayır yani çoğu aylarca olmuyor ne güzel benim kırkım bittiği anda bu acele nedir
Kız ne güzel işte erkenden toparlanıyor vücudun. Düzene giriyorsun. Seninde her seyin erken gelisiyor masallah insallah erkenden toparlanırsın

Bugün kontrol günümdü kızlar nst de hafif sancılar vardı yine bebeğim 3550 gram olmuş kuzum beklemedeyiz yine benim nişan geldi ama nafile halen bekliyorum
Normalde kac cikiyodu suan kac cikti sancilariniz acaba?
Ay tövbe Allah korusun, keyfi yerindeyse hareket eder demisti bnm doktorum da, ztn bu cok hareket ediyo diye doktora giden duymadm hareket etmeyince gidiliyo doktora ya iyi biseydir icerde tepinmesi o zmn

Kızlar perşembe günü 3.30 da sezaryen olacağım dualarınızı bekliyorum bebek 2 hafta geride doktor kesin sağlıklı da demiyor şöyle bir sorunu var da demiyor doğmadan Bi şey diyemeyiz diyor
Allah kolaylaştırsın, sağlıkla afiyetle kavuşun. Rabbim korktuğunuza uğratmasın. Hiç başka doktorada göründünüz mü?

Ben o konuda şanslıyım uzaktayım kimsede gelmedii yakın oslamda gelmezler 40 ı çıkmadan lohusa zamanı diye
Aman ne guzel. Ilk dort gun ablam ve kizi vardi yetiyordu bn ilk dort gun bebegi emzirmek disinda bisi yapamadm hep ablam bakti sonrasi annemler anneannem gekdi e abimler yakin her akşam onalr geldi o geldi bu geldi zor boyle sanirim bir ay bixim ev bos kalmayacak gibi cok kalabaliga gerek yok bi kisi olsn yardm edecek yetiyor aslnda

Reactions: Jou
T
Tabii oylee çoguda bebe sevmeye geliyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…