Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Oyle haklisin ki,lohusaya bir kisi baksin bide kocasi varsa cocugu yeter.zaten sıkıntili bi dönem sinirler bozuk,insan bazen oda gezip emzirmek istiyo.tv izlemek film izlemek istiyo.tek oda da bebekle da sikişip kalmak insanin psikolojisini bozuyo

Vallahaa daha yeniyim konuşuyom

Kız ne güzel işte erkenden toparlanıyor vücudun. Düzene giriyorsun. Seninde her seyin erken gelisiyor masallah insallah erkenden toparlanırsın

Ahahaha ya bu açıdan düşünmemiştim cidden erken geliyor herşeyim

Sancılar kaç çıkıyor? Doktor bir şeyler önerdi mi?
Canım tam nst kağıdından anlamıyorum ama düzensiz olarak 60 larda imiş

Birsey demedi sadece beklemem gerektiğini söyledi ben hafif yürüyüşler yapıyorum ama artık onu da yapamaz durumdayım hemen belim ağrıyor

60 larda idi düzensiz bir sekilde

Doğum yapan anneler bana deyin hele bebekleri banyo ettirdiniz mi hemen bir de hastane yıkayıp mı veriyor acaba
Hastane yıkamadan verdii bize kuzu evinize gittiğinizde bikere yıkayın dediler sonra göbek bağı düsüne kadar daha yıkamayın dediler bizde yıkadık bekliyoruz düşmesini

Kizlar haziran bebelerinize şapka takiyo musunuz?kafalari en fazla usuyen yerleri malum
Ben pek takmıyorum ya iyice pişiyo gibi sıcak basıyo bizimkine
Haklisin ya cok sicak havalar,ne bileyim bebeler 3 ay terlemiyolar hemen hemen,anlasilmiyo sicakladiklari zor oluyo

Reactions: Jou
Doğum yapan anneler bana deyin hele bebekleri banyo ettirdiniz mi hemen bir de hastane yıkayıp mı veriyor acaba
Biz ettirdik saci uzundu kan kuruyunca pul pul olfu dr gibek dusene kadr yikamayin dedi ama vucudu ii temizlenmisti ama saclri kiximn hep kan kurusu oldu pul pul döküldüğü iicn yikadk sekizinci gun de göbek bagi düştü. Hızlı kurumasi için sprey onerdi saglik ocagi hemsiresi iki gun kullandk düştü canm.

Kızlar perşembe günü 3.30 da sezaryen olacağım dualarınızı bekliyorum bebek 2 hafta geride doktor kesin sağlıklı da demiyor şöyle bir sorunu var da demiyor doğmadan Bi şey diyemeyiz diyor

bebişine kavuşmana azcık süre kalmış bence artık sağlığı konusunda endişe etme, kendine çok stres yapman iyi değil, Allah'ın izniyle sağlıkla alacaksın kucağına

geçen nst ye girdiğimde hemşire 20 alt sınır, 40-60-80-100 olarak sayılıyor sancılar demişti

Ben pek takmıyorum ya iyice pişiyo gibi sıcak basıyo bizimkine
Takmiyoruz biz ev sicak ve vücudu dogubca psişik oldu dogdu doğalı bi zıbınla duruyor ya kisakol ya sifir bacakalr acik kollar acik corap eldiven giydiriiyorm kuzu

Reactions: Jou
doğum yapan anneler, sizleri okuyorum geleceğimi görüyorum benim bebenin geliş tarihi kesinleşti, son anda bi aksiyon yaşamazsak 13 haziranda sezaryen olcaz gün kesinleşmeden doğsun diyordum ama şimdide gün kesinleşince bi tedirginlik geldi bana hazır değilim diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…