Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar perşembe günü 3.30 da sezaryen olacağım dualarınızı bekliyorum bebek 2 hafta geride doktor kesin sağlıklı da demiyor şöyle bir sorunu var da demiyor doğmadan Bi şey diyemeyiz diyor
Doktorlar hep kötüsünü söylüyor tatlım o yüzden üzme kendini.. Görüceksin her şey çok güzel olucak boşuna kendimi üzmüşüm diyeceksin inşallah.. Motivasyonunu yüksek tutmaya çalış.. Dualarımız seninle

Tatlım eşinle yürüyorsan belinden tutsun sen de kolunu omzuna at. Ben ağrıyınca öyle yapıyorum

Bende öyleydim erken gelmesi benim için iyi oldu bi anda oldu bittiye geldi

Kızlar
Doğum için hastaneye yatışım yapıldı. Suni sancı verildi ama sancılar henüz başlamadı Dualarınızda unutmayın
Özellikle summessebile yesserah duasını bol bol okur musunuz
Anaaam açılman falan mı vardı kız kaçırdım ben

Rabbim yardımcın olsun kolaylıkla sağlıkla al kuzunu kucağına

Kizlar haziran bebelerinize şapka takiyo musunuz?kafalari en fazla usuyen yerleri malum

Haklisin ya cok sicak havalar,ne bileyim bebeler 3 ay terlemiyolar hemen hemen,anlasilmiyo sicakladiklari zor oluyo
Benimki terlemedi amaa baya sıcak bastı ona anladım ben hemen cıkardım orasinı burasını

Takmiyoruz biz ev sicak ve vücudu dogubca psişik oldu dogdu doğalı bi zıbınla duruyor ya kisakol ya sifir bacakalr acik kollar acik corap eldiven giydiriiyorm kuzu

Bende öyle ediyorum

Hay maşallah benim ki üstünü değiştirirken hapşurmaya başlıyor sıfır kollu zıbın üstüne uzun kollu takım giydiriyorum

Kızlar
Doğum için hastaneye yatışım yapıldı. Suni sancı verildi ama sancılar henüz başlamadı Dualarınızda unutmayın
Özellikle summessebile yesserah duasını bol bol okur musunuz
Hadi bakalum hayırlısıylaa o duayı kendin oku kuzu daha iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…