Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar ben bi garibim daralıyorum evde durmak beni bunaltıyor gibi. Yani anlatamıyorum da afakanlar basıyor beni. Lohusa depresyonu böyle bişey mi ki? Kv 2 gündür gelmiyor ama gelecek stresi sarıyor beni üst katta olması berbat bir şey. Kadına cevap bile vermiyorum doğru düzgün hala konuşmaya çalışıyor benimle. Sanırım bu evde olmak beni rahatsız ediyor. Ağlama isteği geliyor ufacık bir şeyde

Benim 100lerde çıkıyor ama bende bekliyorum. Hayırla gelsinler inşallah. Tüm gün pilates topunun üstündeyim, kendimi iyi hissedince yürüyüşte yapıyorum. Biraz stres yapıyordum ama artık son günler diyip keyifli geçirmeye çalışıyorum inşallah :)

Kuzum hem olacakları kendi kafanda kurup strese giriyorsun. Hem de bir yandan tamamen vücudun yepyeni bir düzene alışmaya çalışıyor. Çok normal sanırım bir çoğumuz aynı yoldan geçeceğiz. Bende kv ile altlı üstlüyüm. Hoşuma gitmeyen hal hareketler oluyor. Önümüzdeki dönemde olacakları düşünüp kendi kafamda bende kendimi sıkıntıya sokuyorum. Aslında anı yaşasak müthiş olucak ama insanlık ruhsal durumlar hormonlar Allahım sen yardım et hepimize

Yaaaa japonyadamıydın tatlım? Ateşi ateş ölçer ile nerden ölçüyorlar bilgin var mı? Kulak, koltuk altı vs ? Merak ettiklerim arasında bu da var

Aynen canm çok çok az kaldı inşallah sağlıkla kavuşurum ben de herkesde sağlıkla kavuşur inşallah

İnşallah inşallah son haftalara kadar herşey yolunda gidiyordu detaylıya girdim 4 lü tarama yaptırdım hiçbir sorun çıkmamıştı son haftalarda bu sorun çıktı inşallah sadece küçük bir bebektir

Yok canım son haftada başladı gerileme gitmedik artık başka doktora yaşadığım yerde hastaneye ulaşmak da zor biraz maalesef
Allah kolaylık versin. Biiznillah sağlıkla afiyetle kavuşursunuz. Kendini hiç üzme, neticede ultrason aleti, yanılma payları var. 2 haftalık ileri ve geri olması da genelde çok sorun olarak görülmüyor. İnşallah hafasıyla uyumlu şekilde doğar da, için rahatlar iyice.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun

Aynen depresyon sinirina gelmissin ama kafanda ne kadar buyutursen o kadar icine ceker seni.kv ile altli ustlu yasamak zordur hakkaten.cocuk oldugu icin daha fazla gelecek haliyle.biraz daha buyuyunce cocugu at onune,al bak de sen de gez,ev isini yap,alisverise git bak bakalim cocugu gormeye geliyo mu sana

Amin amin inşallah canm çok teşekkür ederim güzel duaların için

Amin amin. Ya bir de ben konuşmuyorum öyle olunca daha çok can sıkıcı oluyor. Kapı çaldığında stres oluyorum. Şimdi annem olduğu için gelebiliyor. Annem gidince eşim olmadan açmam kapıyı. Ama stresi sıkıntısı gerçekten beni kasıyor

Bakmaz ki bakamaz yani. Kadınlık iç güdüsü yok onda kendi çocuklarını nasıl büyütmüş bilmiyorum. Konuşmuyorum kendisiyle haliyle geldiğinde sıkıntıya giriyorum. Bu evden nefret ediyorum şimdi daha da arttı yani. Yaz sonu çıkmayı düşünüyorum bi aksilik olmazsa. Ama o zamana kadar ben nolurum bilmiyorum

Valla kocan anneci degilse cok ta siniti yasamazsin.
Tasinirsan sikintilarin da biter.zaten lohusalik zor bisey bide bunu takma kafana.sonra bebeginin en minnak zamanlarinda kafana bunlari taktigin icin kensine kizarsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…