Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Valla kocan anneci degilse cok ta siniti yasamazsin.
Tasinirsan sikintilarin da biter.zaten lohusalik zor bisey bide bunu takma kafana.sonra bebeginin en minnak zamanlarinda kafana bunlari taktigin icin kensine kizarsin
Hiç anneci değil. Valla takmazdım normalde ama bi daral geldi

Reactions: Jou
Kızlar ya bebeğinizi kucağına almak isteyen hatta daha ileri götürüp öpmeye çalışan oldu mu? Olduysa nasıl bir tepki verdiniz?

Kızlar ya bebeğinizi kucağına almak isteyen hatta daha ileri götürüp öpmeye çalışan oldu mu? Olduysa nasıl bir tepki verdiniz?

Çok şükür şimdiye kadar öyle bir girişimde bulunan olmadı. Gerçi daha misafir kabul etmiyoruz. Ama öpen olursa da tepkimi koyarım ben bile öpmeye kıyamazken başkalarının öpmesi düşüncesi bile sinirimi bozar.

Ahhh ne güzel bende tepkimi koymam gerekirse nasıl yapmam gerektiğini düşünüyorum. Düşüncesi benimde sinirimi bozuyor. Burda benim tarafımdan kimse yok ama eşimin tarafı hep burda çok düşünceli insanlar olacaklarını sanmıyorum. İnşallah düşündüğümün tersi çıkar

Ellede benim cok aciyoya

Ya bu manuel eski usül pompayı övüyorlar. Birinde emzirirken diğerine takıyormuşsun o yavaş yavaş kendi halinde sağıyormuş. Elektrikli denedim, farklı manuel bi pompa denedim bi o kaldı onu almayı düşünüyorum. Sende onu deneyebilirsin

Monchi varnış duydunmu hiç instada çok bakıyorum ama gögüs kalkanı gibi olsa olsa akardı ona mochiye akarmı bilemedim

Biz doktorlar kesinlikle kalabalık ortama girmeyeceğini anne baba dışında yakınlık kurmaması gerektiğini söyledik. Doktor öyle bişey demedi ama demek zorundaydık oyüzden gelmeye bile çekindiler:) ama cidden öyle olması lazım kuzenimin eşide yeni doğum yaptı ailesi herkes doluştu çocuğu sevdiler hep, yavrum enfeksiyon kaptı yoğun bakımda yattı doktor sonra odaya senden başka kimse girmesin deyince öyle kimseyi almamaya başladı.

Müjdeeee bizimki akşamüstü düştü canım bu arada sırt üstü yatmak süt arttırımını sağlıyormuş

Monchi varnış duydunmu hiç instada çok bakıyorum ama gögüs kalkanı gibi olsa olsa akardı ona mochiye akarmı bilemedim
Aynen bende onu diyorum canım ya bende şimdi 2 tane var onuda alırsam 3 tane olacak gelir mi gelmez mi emin değilim Ama göğüs kalkanına gelmiyor ona gelmez deme

Reactions: Jou
Çok düşündürüyor bu konu beni.. Anlamayan insan anlamıyor. Kibirlenebiliyorlar.. Ben ilk evlendiğimde tanımadığım kadınlar çat diye kapıyı çalıp evime girdilerdi. İnşallah kolaylıkla atlatırız bu dönemleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…