Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Maalesef öyle insanlar var burada eşine görev düşüyor birazda umarım kolaylıkla atlatırsın canım

Seneler once epey ucuzdu ya
Evet ben ilk gördüğüm de 50 60 tl arası birseydi ama o zamanlar kızım büyümüştü gerek yok diye almamıştım şimdi gerekli geldi çünkü Manuel pompa çok acıtıyor. Elektriklilerde gereksiz geliyordu bana zaten onu da beğenmiyor çoğu kişi en iyisi herhalde mochi dedim aldım

Iştee ben ona taktım kafaya kalkanı ben takıyorum hiç gelmedi

Kalkan pompa görevi görmüyor bildiğim kadarı ile niye kafaya takıyorsun. Sen bence kendine bi pompa edin bence gelir ona canım.

Reactions: Jou
Kızlar sizdede oldu mu hiç arkadaşlar söylüyoduda inanasım gelmiyordu. Kızım ağladığında göğüslerimden süt geliyor tişörtüm hep ıslanıyor, nasıl Bi olay ya

Ben kendi sitesinden almıştım. Fiyatı hiç artmamış. Bi bak istersen.

Evettt ama esim e bebekte görmüşbugün 600 muş epey yükselmiş ya
n

Reactions: Jou
Canım suni sancıdan bende biraz korkuyorum ama doktora da güvenmek lazım sanırım. Ne denir bilemedim, inşallah en iyisi olur senin ve bebeğin için

Kızlar ya gögüs ucum çok kötü almiş hanım içine içine çeke çeke emiyor resmen sanki dahavermeyecekmişim gibi

Doktor kesin yatış diyorsa aksini dusunmezdim canım ben. Yine de sen en doğrusunu bilirsin. Rabbım yardımcın olsun inşallah gönlündeki gibi bir doğum olur,sağlıkla kavuşursun bebeğine

Ben yerinde olsam eve giderdim. Hatta git yerleri çömelerek sil çok kişiden duydum öyle olup açılması artan. Hiç sancı olmadan direkt suni sancıda zor olur sanki

Anaaam açılman falan mı vardı kız kaçırdım ben

Rabbim yardımcın olsun kolaylıkla sağlıkla al kuzunu kucağına

Dualarımız seninle

Hadi bakalum hayırlısıylaa o duayı kendin oku kuzu daha iyi olur

Kızlar teşekkür ederim hepinize. Hâlâ 2 cm açıklık. Dua edin nolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…