Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
İçerde tepinşrken iyi dışarda nolucak Allah bilir
Haftaya kontrole gidicem bakalım ne kadar olmuş sıpa taşıyamıyorum artık son ayda çatlağım bile çıktı herkesin karnı çatlıyor benim bacağım çatladı ağırlıktan

Kanıyor ara ara canım.Kızım da 1 ayda ancak toparlamıştı bu da öyle olacak sanırım

Kııızz doğuma mı gittin sen hurma yemeyi unutma yardımcı oluyormuş dua ediyorum senin için

Hadi bundan sonrası hızla artsın

Hastanede misin canım?

Allah yardımcınız olsun inşallah. Benimde hafiften düzensiz sancılarım var bu gece

Allahım yardımcın olsun kuzum inşallah güzelce açılman ilerler sağlıkla kolaylıkla bebişini kucağına alırsın inşallah

Evet kızlar hastanedeyim.
Dualarınıza çok ihtiyacım var

Burnuna bakıyorum ben hemen buz gibi oluyor ince bişey giydirince 15 20 günlük olunca soyundururum artık
Canım burnuna ellerine bakmayacak mıssın ense ve göğüs bölgesine bakacaksın sıcaksa cıkar soguksa giydir. Eller ayaklar ve burun dışarıda oldugu için dogru ölçüm degilmiş

Hic banyo yaptirmadiniz mi dogumdan beri?ben kizimda 2.gun hastaneden geldik yikadik,hemen hemen hergun yikiyodum hatta.gobek bagida 3 gune felan dustu,okudugum duydugum bu sekildeydi,hicbir sikinti yasamadik
Dr göbeği düşmeden yıkamayın dedi.Kanama oluyor göbeğinde.

Kızlar sinirim çok bozuk ya annem kendi kendine bebeğime mama verip uyutuyor. Bu akşamüstü ben emzirip yatırmıştım bende uyumuşum bizimki güya çok ellerini emiyomuş emzik vermiş onu emiyo diye gitmiş mama yapıp uyutmuş çocuğu benide uyandırmamış bende emzirmek için uyandığımda bana diyor mama yedi yattı ya ondan uyanmıyor diyor. Benden habersiz bebeğime mama vermesi çok canımı sıkıyor ikide bir bana çok emzirdin sütün gelmez diyip duruo artık kavga edicek hale geldim yani her fırsatta mama vermeye çalışıyor halbuki sütüm var yani emziriyorum da ne biliyim sinirlerim bozuldu artık. Yani annesi benim aç mı tok mu mama istiyor mu benim karar vermem lazım bunu anlatamıyorum bi türlü

Doğuran annelerrr hastane cantasında neler lazım oldu neleri kullandınız kullanmadınız yazabilir misinizz? Mesela ben her ihtimale karşı mama aldım ama koymalı mıyım çantaya mesela 2-3 gün süt gelmezse mama mı veriyorlar?

Vallahaaa ben alt örtüsü yedek tışörtt ve biberon emzik kullanamadan eve döndüm ve halende kullanmıyorum benim sütüm gelmişti ama geliyordu idare ediyordu yoksa hastane mama verebilirdi tabii humana diye bi vitamin var e bebekte satılıyor onu alip içmeye baslayabilirsin ha buarada mutlaka kayısı hoşafı yaptır evde bulunsun hstaneye giderken getirirsin gaz için en iyi gidericilerden birtanesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…