Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Evet canım.. Jou ne kadar hareket esip yürürsen o kadar hızlı toparlarsın.
Evettt yaaa bende cok hareketli olmadığım için maaleseff boyle oluyo yanlişlıkla şuan sol tarafa dönmüşüm uyumuşum ve acayip canım yandı tekrar sırta dönerken inşaallahh birşey olmamıştır yaa bandı yarın cıkartcam sağlikocagına ben yapamıyorum cikmıyo lazer dikişli benimki

Buarada nekadar zaman da emziriyosun ya ben 2 saate bir yapıyorum ama yoksa kendi uyanıpmı vereyim naapyım MC06

Mama koymana gerek yok canım ilk önce emzirmeni istiyorlar ilk gelen anne sütü çok öemnli ancak süt yetersiz olursa hastane mana yapıp şırıngayla veriyor ztn. Çantaya özellikle kendin için birden fazla gecelik al lohusa pedi çok al ben az almışım pişman oldum. Bebek için 2-3 yedek takım yeterli ztn çok fazla değişmiyor. Mesela ben emzirme atleti emzirme sütyeni almıştım sadece atleti giydim sütyenleri kullanmadım. Yanına mutlaka fazladan çamaşır al kendin için. Bebek için en az 15 tane bez al mutlaka. Şu anda aklıma gelenler bunlar

Vallahaa benim annemde öyle seyler diyoki biri bise desin hemen kafasına takıyodu geliyo bebeğe bakıyo aile grubuna attım bebemin resmini yengem diyo sarilık var sanki diyo falan çildırttılar beni artık

Ben emzirme sütyen bile getirdimm hiç kullanmadım ama tabi ziyaret falan olacaksa lazım

Vallahaa benim annemde öyle seyler diyoki biri bise desin hemen kafasına takıyodu geliyo bebeğe bakıyo aile grubuna attım bebemin resmini yengem diyo sarilık var sanki diyo falan çildırttılar beni artık

Ben emzirme sütyen bile getirdimm hiç kullanmadım ama tabi ziyaret falan olacaksa lazım
Benimde lazer dikiş ama bandı neden çıkarıyorsunuz daha erken değil mi benim 11.günde falan çıkardı doktorum.
Şu sarılık muhabbeti ztn hiç mi bitmez ya bizde de aynısı oldu sarılık testi yaptılar düşük çıktı ztn 4.günde doktora giderseniz mutlaka test yaparlar yeterli besleniyorsa bir şey çıkmaz Allahın izniyle
Valla bende hep aldım ama atleti giymiştim sütyeni kullanmadım. Ama şimdi tekrar çanta yapsam kendim için daha çok eşya alırdım pijama gecelik çamaşır vs daha çok alırdım yani bizim için daha çok lazım oluyor

Reactions: Jou
3 gün sonra cikarın dediler bizde su geçirmez bandı çünkü nebileyim canım ben bi gecelik bi pijama takım yetti çok fazla terlemedim açikcası ondan demekki ihtiyacım ollmadı fazla

3 gün sonra cikarın dediler bizde su geçirmez bandı çünkü nebileyim canım ben bi gecelik bi pijama takım yetti çok fazla terlemedim açikcası ondan demekki ihtiyacım ollmadı fazla
Valla banada su geçirmez yapıştırmıştı doktor bende hergün duş alıyodum hatta iki kere bandaj sudan dolayı açıldı değiştirdiler hastanede ben 10 gün kadar falan bandajla gezdim yani zor oldu çok size 3 gün demeleri enteresan demekki heryerde farklı ya.
Ben çok terledim valla bide kanamam oldu pijamaya geçti falan zorlandım yani hem sıcak hem kanaman oluyor vs hastane süreci biraz sıkıntılıydı

Ooo sen baya şey yaşamıssın canım.bilemedim vallahii ben doktora sormayı unutmuştum C cgdm82 le ayni hastane aynı dr dan doğurduk o sormuş 3 gün sonra çikarın diye

Ooo sen baya şey yaşamıssın canım.bilemedim vallahii ben doktora sormayı unutmuştum C cgdm82 le ayni hastane aynı dr dan doğurduk o sormuş 3 gün sonra çikarın diye
Yani eğerki kesik yer kaynamışsa güzel yapışmış bi akıntı vs bir şey yoksa çıkarılır herhalde benim çıktı ama ben hala oraya dokunamıyorum ya tuhafıma gidiyor çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…