Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Jou nassın bebiş napıyoo:)
Uyuyo benim ballı lokmamm yaa bugece hep emmek istedi emzirdim habire de benim gögüs cok fena aglayarak emzirdim gögüs kalkanasa süt akmaya başladı ilkkezz bi baktım sut olmus biberona koydum oylede verdim bidaha emzirdim vazgeçmedi pek

Oyy kuzum yarasın miniğe ben dün yattım valla mama saatinde kalktım besledim annem baktı bugün full hastanedeyiz çünkü kontroller var. Annem giderse tek başıma napıcam korku sardı valla. Senin annen ne kadar yanında kalacak

Reactions: Jou
Benimkide cumartesi gitcek bende bugün uyudum gazinı annem cıkardı bayağıda vardı gazı bugece hep uyandı ama başim catlıyor yanii bizde sağlıkocagina gitcez topuk kanı aldırmaya
Kv zaten bayrama kadar burda bayramda istanbula gitcez yanii

Oyy az kalmış gitmesine bi kahve iç kendine gel canım :)

Yani sana sorsa en azından. Söyledin mi bana sormadan verme diye ne diyor annen

Hastane bize numunelerden verdi benim gece olduğu olduğu için istediğimiz mamayı bulamadık mesela. Bence aldıysan koy çantada dursun. Ben götürdüğüm her şeyi kullandım bi depend bez hariç. Bide emzirme atleti vs onu kullanmadım

Son düzenleme:
Niye o kadar kapalı kaldı senin kuzu benimkini hemen hastanede çıkardılar hava alması gerek diye

Yani sana sorsa en azından. Söyledin mi bana sormadan verme diye ne diyor annen
Dinlemezler ki. Benim annem de ablamın yeni dogmus bebeginin agzina üzüm sıkıyordu canı ister, bakıyo bebek, vitamin olur diyerekten. Şikayet ediyordu ablam he hee yapip arkasini dönünce aynen devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…