Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Dinlemezler ki. Benim annem de ablamın yeni dogmus bebeginin agzina üzüm sıkıyordu canı ister, bakıyo bebek, vitamin olur diyerekten. Şikayet ediyordu ablam he hee yapip arkasini dönünce aynen devam
Ay ciddi misin ya anne sütü veriyorsa ilk 6 ay su bile verilmiyor ne üzümü . Benim ablamın kvdesi de sarımsak veriyordu bebeğe bagısıklıgı güclensin diye. Anacım bunlar kafayı yemiş ya

Benim ilk bebegimde kp daha yeni emdi sütün yoktur emzirmede gelsin derdi. Halbuki bebek emdikçe süt geliyor gelde anlat. Geçen kayinvalideye çok ağlıyor acaba doymuyor mu dediğini duydum. Benim cevap vermeme gerek kalmadan kv yoo gayette iyi sütü var,annesi iyi bakıyor dedi sağ olsun. Sütün varsa mama vermesine müsaade etme. İlla doyurmak istiyorsa kendi sütünü sağ arada o içirsin. Mamayıda kaldır bulamayacağı yere,mama vermeni istemiyorum diyede uyar güzel bir dille.

Ay ciddi misin ya anne sütü veriyorsa ilk 6 ay su bile verilmiyor ne üzümü . Benim ablamın kvdesi de sarımsak veriyordu bebeğe bagısıklıgı güclensin diye. Anacım bunlar kafayı yemiş ya
Aynen "ne olacak ya" kafasındalar malesef. Sarımsak daha da fenaymış ama ya yakar bebeğin ciğerini

Minikler bizi emzik yapmaya başladı15 dk dan sonra vermiyorum.Emzik verdim ağzına onu da tükürüyor.

Kızla dikişim açılmış içerden kanama olmuş pıhtı oluşmuş.Dün enjektörlerle temizledi dr çok canım yandı Yeniden pansuman bandaj başa sardık.
Eğilmiştim bir de kızımı kucağıma aldım boş bulunarak o yüzden dikişi zorlamışım anlayacağınız.Çok dikkat edin ne eğilin ne de ağır bişey kaldırın.

Çok geçmiş olsun canım

Kızlar benim yaklaşık 4-5 gündür ağrılarım başladı
Daha doğrusu ağrı değilde acı
Dikişlerimin yaklaşık yarım cm yukarısından başlıyor ve göbek deliğine kadar devam ediyor
İç kısım değilde dış derisi acıyor
Sanki kaynar su dökülmüşte yanmış gibi hissediyorum
Çamaşır tişört ne deyse o bölgeye canım yanıyor
Aranızda böyle bir sıkıntıyla karşılaşan oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…