Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ay ciddi misin ya anne sütü veriyorsa ilk 6 ay su bile verilmiyor ne üzümü . Benim ablamın kvdesi de sarımsak veriyordu bebeğe bagısıklıgı güclensin diye. Anacım bunlar kafayı yemiş ya
Sarımsak mı çocuğu yakıp kavurmasını geçtim bağırsak florasının içine edicek bu nasıl bi cahillik yaa

İlk 1 hafta olmuştu geçtü canım.Geçmiş olsun.

Mamaların ömrü 3 hafta zaten tarihi geçmiş diyip önünde atıyorum de:)

3 gün sonra cikarın dediler bizde su geçirmez bandı çünkü nebileyim canım ben bi gecelik bi pijama takım yetti çok fazla terlemedim açikcası ondan demekki ihtiyacım ollmadı fazla
Ben tek gecelik ve sütyen kullandım.Kanama az olumca terleme de yok kirlenmedi hiç

Reactions: Jou
Vallahaa benim annemde öyle seyler diyoki biri bise desin hemen kafasına takıyodu geliyo bebeğe bakıyo aile grubuna attım bebemin resmini yengem diyo sarilık var sanki diyo falan çildırttılar beni artık
Sarılık her bebekte oluyor zaten takma kafana.
Canım ne yaptın nasıl geçti doğum?Durumunuz nasıl birşey yazmamışsın.

Reactions: Jou
Allah acil şifalar versin
Ağır kaldırma olayına çok dikkat etmek gerekiyor
İlk 1 hafta olmuştu geçtü canım.Geçmiş olsun.
Benim 20 gün sonra olması normalmi acaba ya

Canım geçmiş olsun kötü olmuuş ya dikkat et canım sende idare et bir süre canına yazık

Normal dogum bekleyen arkadaslar,bu sabah sik sik kasik agrisi,ishal ve arka belde agri hissettim sonra gecti ama kontrolde doktor bebek kanala inmis dedi,varsa bu belirtileriniz geliyor demektir

Aaayyy canımmm cok gecmiş olsun offff başimıza bela bu dikisler

Enfeksiyon kapmaması için 3-4 gün kapalı kalması gerekiyor diye biliyorum kuzu.
Valla benimkini hastanede açtılar 24 saat sonra. Doktorum asla kapalı kalmasın hava alması lazım dedi hatta dependi bile kullanma dedi. Hepsi değişik değişik şeyler diyor

Offf ne zor olmuştur o yaa. Valla ben korkuyorum dikkat etmeye çalışıyorum baya

Canım gögüs kalkanı ile güzel çekiyor bizimki ama ilk günler onsuz ememiyordu
Ya onu alacaktım emzirme danışmanı o da meme reddi dedi vazgeçmiştim bugün aldırıp bi deneyecem yaa. Ama benimki sütü sevmedi sanırım yüzünü ekşitiyor biberonla verince bile bi öğürüyor. Kafama çok taktım bu emme meselesini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…