Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Valla benimkini hastanede açtılar 24 saat sonra. Doktorum asla kapalı kalmasın hava alması lazım dedi hatta dependi bile kullanma dedi. Hepsi değişik değişik şeyler diyor
Benim doktorda aynısını dedi canım hasta bezini ilk doğumdan çıkar çıkmaz bağladılar bunu Bi saat sonra çıkar ped ve ya çocuk bezi koy dediler asla depend istemediler enfeksiyon kaparsın dediler

Ya Bi dene belki emmek zor geldiği için suratını ekşitiyordur bir de soğan sarımsak acı ekşi fazla tüketme canım onlar da sütün tadını değiştirir

Normal dogum bekleyen arkadaslar,bu sabah sik sik kasik agrisi,ishal ve arka belde agri hissettim sonra gecti ama kontrolde doktor bebek kanala inmis dedi,varsa bu belirtileriniz geliyor demektir
İshal bende yaşıyorum ama çok fazla değil. Demir ilacından diye düsünüyordum ben

Ya Bi dene belki emmek zor geldiği için suratını ekşitiyordur bir de soğan sarımsak acı ekşi fazla tüketme canım onlar da sütün tadını değiştirir
Hiç yemiyorum onları da ya sütün tadına baktım idare eder annem mama daha güzel geliyordur diyor ama bilemiyorum. Hala kolostrum geliyor yağlı gibi ondan mı sevmiyor bilemiyorum

Normal dogum bekleyen arkadaslar,bu sabah sik sik kasik agrisi,ishal ve arka belde agri hissettim sonra gecti ama kontrolde doktor bebek kanala inmis dedi,varsa bu belirtileriniz geliyor demektir
İshal deilde kabızlık daha çok demir ilacından kaynaklı sanırim, diğer belirtiler çok fazla bu ara gelen giden yok ama ya

Bu arada ne kadarlik oldunuz siz

Anne sütü yediklerine göre tadı da değişiyormuş canım.O gün yediğini beğenmemiştir belki

Buz torbası gibi bişeyler koyup acıyı rahatlatıyor musun canım? Ne kadar işe yaradığını bilmiyorum ama ben öyle bir torba aldım internette okudum.
İnşallah göğüslerinde kısa zamanda alışır ve acısı geçer.
Ne güzel sütün gelmiş hemen ve bebiş emiyor
Iyi yaptınn nasıl olsun emme peşinde benimde uç artık bitti yani öluyorum acısından

Reactions: Jou
İshal deilde kabızlık daha çok demir ilacından kaynaklı sanırim, diğer belirtiler çok fazla bu ara gelen giden yok ama ya
Herzaman olan agrilar degil de farkli agrilar hissediyorsaniz az kaldi demektir,ben sezeryan olacam normal dogum yapamam ilk dogumdan dolayi ama belirtileri ilk kez hissediyorum

Ben de bugün kontrole gittim kanala inmemiş henüz. Düzensiz kasılmalarım var ama açılma başlatacak kadar değilmiş. 41 haftanın sonuna kadar bekleriz suyu iyi olursa dedi seninki geliyor inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…