Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Merhaba kızlar, bel ağrısı yaşayan varmı aranızda ? Bu arada progestan fitil kullanıyorum o da yapabilir diye duymuştum ama yinede şüphe geldi içime. İnşallah herşey yolundadır
Benim tek taraflı kalçaya vuran deli gibi bel ağrım var ama uzun yıllardır fıtığım var zaten. Doktora sordum dedim belim çok ağrıyor normal olabilir dedi

Yaa afiyet olsun, bir şey olmaz merak etmeyin. Biz de bgn kontrolden önce eşimle dısarıda kahvaltı yapalım dedik. Mekana gittik oturduk, siparislerimizi verdik sonra lavaboda kanı görünce esimi kalk kalk kahvaltı yapamayız kanamam var diye kaldırdım sofradan. Onun içinde travmatik olmuştur tabi ama napayım panik oluyor insan
Çok sevindim sizin adınıza, ben de iyi haberler veririm umarım

Kızlar bu arada özel bir yatış pozisyonunuz var mı acaba? Sırt üstü yatmanın gebelik döneminde sakıncalı olduğunu söyleyenler var. Ben normalde sırt üstü hiç yatmam ama bu dönemde hep o şekil yatasım geliyor var mıdır bunun aslı astarı? Ileri ay gebeliklerinde problem oldugunu biliyorum ama bizim için de geçerli bir durum mu merak ettim açıkçası. Sol tarafa yatınca bebeğe kan akışı daha kolay oluyormuş, ben hep sağ tarafa yatarım; ara ara sol tarafa yatmaya çalısiyorum ama bakıyorum yine dönmüşüm; yanlış mı yapıyorum acaba? Her daim sol tarafına yatabilen yoktur sanırım. Sizin bu konudaki düşüncelerinizi merak ettim

Yaaaa, üzüldüm kalkmak zorunda kalmanıza.
Neyse, sağlıkla büyüsün de yumurcak.
Doğduğunda aynı mekana üçünüz gidersiniz inşallah.
Güzel haberlerini bekliyorum.

Ben normalde yüz üstü yatarım.
Bazen yüz üstü uyanıyorum hala.
Ama oldukça sola yatmaya çalışıyorum, çünkü benim bebeğim de kanama alanım da sağda.
Baskı olsun istemiyorum.
Sırt üstü yatmakta şu an için bir sakınca yok.
20-25.haftalardan sonra karın iyice büyümeye başlayınca sakıncalıymış sanırım.
Bildiklerim bunlar.

Sırt üstü değilde sağ a doğru yatamıyorum ağrım oluyor ve bebeğin kalp kan akışımı engelliyormuş yatmıyorum hiç hem solda yatıyorum hem sırt üstü mecburum ya solda sürekli yatamıyorum kulağım kıpkırmızı resmen ağrıyor ya ya sırt üstü yada sağ tarafa yatmamak gerekirmiş kuzum bende yatamıyorum canım

ben de yüzüstü yatıyorum öyle rahat ediyorum, birkaç video izlemiştim bir süre sonra zaten zorlanmaya başlayacaksınız yan yatmak daha rahat olacak diyolar

ben de zorlanana kadar yüzüstü devam ediyorum

Aaaa inşallah canım.
Ama senin 7. Haftanmış benim 5+2 daha :)

Ben tahlilleri ilk gittiğimde 5+5 de yaptırdım. 5+6 da belki duyulmayabilir kalp atışı

Valla ben genellikle yüz üstü yatmaya devam. Her pozisyonda yatıyorum sabaha kadar. Tek bi tarafta yatamam heralde

Herkese iyi akşamlar Ben tüp bebek hamilelerindenim. 7 haftalık hamileyim. 3 gün önce kanamayla doktora gitdim. Hastaneye yatdım 2 gün kaldım ama kanamam yatdığım gün durmuştu. Daha bir gün oldu eve geleli ve bu akşam yine adet sancısı ve lekelenme oldu. Kanamaya dönüşmemesi için hiç ayağa kalkmıyorum. Bunlar neden oluyor bilmiyorum. İki günde bi kanamayla acile gidiyorum artık çok yoruldum. İlk bebeğimi de böyle kaybetmişdim Her gün kanaması olan başka biri var mı? hangi ilaçları kullanıyorsunuz?

Doktor peki bir şey demedi mi? Kanama alanı falan mı varmış? Burda kanaması olan kızlar oldu iğne ve ilaç kullanıyorlar. Size verilmedi mi?

7+0’dan bildiriyorum.
Akşam yemeğinden sonra mide yanması başladı.
Sabah uyanınca ve yemeklerden sonra ara ara dalgalanma gibi bir bulantı oluyordu.
Yanma ile hiç karşılaşmamıştım.

Evet farkettim :)) ya ama benim ilk zamanlar çayın tadı hiç yoktu şimdi tadı yavaş yavaş gelmeye başladı. Umarım buda normal bir olaydır. Sende de varmı öyle bişi :))
Bende de öyle. Herşey tatsız tuzsuz hiç bişeyi çekmez mi insanın canı zorluyorum yiyim diye ağzımda büyüyo lokmalar. 3 kilo gitti benim de. Bu durum düzelir inşallah tüm hamileliği böyle iştahsız geçirmek istemiyorum normalde çok severim yemek yemeyi

12. Haftadan itibaren normale dönüyor yavaş yavaş iştahın açılıyor az kalmış dayan:))

sancim adet sancimin ilk gunu gibi bendede var ama kanamam olmadi hic sebebi rahim genislemesi dendi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…