Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Inş yaa bugun seryan icin testler yaptirdik hazirlandik bakalim artiksenin cok az kalmis hic yok mu bi farklilik agrin
Hadi hayırla gelsin inşallah Hafif hafif ağrım oluyor nst de 80 çıktı birkaçç sancım bugün ama düzenli değildi. Başka bir belirtim yok oğlumun keyfi yerinde heralde

Hadi hayırla gelsin inşallah Hafif hafif ağrım oluyor nst de 80 çıktı birkaçç sancım bugün ama düzenli değildi. Başka bir belirtim yok oğlumun keyfi yerinde heralde
Insallah canim sagolasin.benim ilk dogumda sancilarim olmadi,bebek kanala bile girmedi.40+4 te sezeryan olmustum.umarim senin istedigin gibi olur

Kızlar benim kanamam oldu direk yine acil doktora gittim hiçbişey yok dedi sadece çatımı filan muayene etti ve bi parmak açıklık var dedi . Belim ağrıyor başka da hiçbir şey yok yakın mı acaba doğum

Yarın doktora gidicezzz donuşte e bebekten pompa alcaz kuzum çok kotü oldu yara oldu ve kan oluyo eme eme kan kusacak resmen hep siliyorumm neseki zeytinyağ sürüyorum buara

Oh miss iyileşsin hemen çiğdem nerde hiç yok burada
Oda pek takılmıyordu burda hepten saldıı bebeyle uğraşıyor o cabuk atlattı yaa vallahaa ilk normal doğumdu şimdi sezaryen oldu helal C cgdm82 çiğdoşu hastanede gördüğümden beri hep ayaktaydı ben daha yeni yeni yürüyordum eşimle

Maşallah ilk zamanlar girilmiyor gerçekten yoğun geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…