Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
O kadar sinirliyim ki... Bugün hastanede kan alan kadın yavrumun elinin içinin mosmos yapmış öyle bir sıkmış ki eve gelince farkettim demek ondan okadar ağladı
Aayyyy ağlamayı söyleme bana ben çok kötü oluyorumm yaaa offff perşembe topuk kanı alcaklarr ben naparim bilmiyorumm zaten şuan ağladımı dayanamıyorumm

Hemşirede becerememiş g.zekalı

O kadar sinirliyim ki... Bugün hastanede kan alan kadın yavrumun elinin içinin mosmos yapmış öyle bir sıkmış ki eve gelince farkettim demek ondan okadar ağladı
Oyyy yavrum ne acı çekti şimdi.Gereksiz insanlara bende cok sinir oluyorum.Kızım daha 3 haftalıktı idrar tahlili lazımdı cıkaramadı.Hast. dr sonda takalım annesi hiç acımaz sadece rahatsızlık hissi verir dedi.Yavrum öyle bir çığlık attı ki kadını orda boğacaktım.Terbiyesizler.Hala aklıma geldikçe kadına beddua ederim.

Benimki de dedi kenarlar daha çok acır oraları sıkıyoruz ki dikiş açılmasın diye dedi. Gerçekten de benim özellikle sağ bitiş kısmı acıyor
Evet canım acıyı çekiyoruz ama bunu yapmaları iyi bişe . Her dr öyle yapmıyo. Bnm çok tanıdığım var yapılmamış o şekilde sonradan fıtık olanlar fln.

Kızlar ya çok sık bakamıyorum gruba artık. 2çocukla daha bi yoğun geçiyormuş günler . Sezaryen yeri bantlarınızı kendiniz mi çıkardınız , yoksa dr unuz mu ?

Aa ne kadar sinir bozucu. Hiç mi biraz nazik davranmayı bilmezler

Ya buradakiler ne anlar naziklikten
Aayyyy ağlamayı söyleme bana ben çok kötü oluyorumm yaaa offff perşembe topuk kanı alcaklarr ben naparim bilmiyorumm zaten şuan ağladımı dayanamıyorumm

Hemşirede becerememiş g.zekalı

Ya sorma haftaya yine var kontrol yine kan alınacak her defasında o ağlıyor ben ağlıyorum zaten. Küçücük bir can ya aptal nasıl sıkmış haftaya sorarım ona ben okadar kan alındı böyle kimse yapmadı ya.

Canı ne zaten hayvanca davranıyorlar ya. Benim başıma geldi öyle sonda takacak doktor ben sürekli takıyorum hiç acımaz anlamazsın bile dedi ve yanlış yere taktı amniyon sıvısı doldu bi anda torbaya

Bende bugün doktora gittim yarım cm açılmam varmış. Şimdilik herşey yolunda gözüküyor.
Hic belirti var miydi? Agri sizi bisey? Benim de iki gundur karnim bi kasiliyo bi toplaniyo biseyler oluyo anlamiyorum da noluyo yalanci sancimidir nedir
Bide sürekli çişim var artik, bütün gün bütün gece tuvaletteyim ya, kanala fln mi girdi acaba diyip korkuyorum kendi kendimee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…