Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Sor bencedeee onun canı hepimizden kıymetlii

Sondayı yanlış yere nasıl taktı da amniyon sıvısı doldu kız doğru yere takmıştır o sıvı da çiştir yaa

Evet yaptık ama şimdilik etki etmedi, hem onu sürüyorum hemde lansinoh sürüyorum. Sağ tarafım felc oldu resmen. Sağıyorum veriyorum malesef.
Benimde sol felç oldu ve okadar yarakii veremiyorum doğru dürüstt
Lansinoh bende sürüyorumda nere kadar bizim kız zaten hep emmekk istiyor

Sondayı yanlış yere nasıl taktı da amniyon sıvısı doldu kız doğru yere takmıştır o sıvı da çiştir yaa

Yok yanında başka doktorda vardı naptın yanlış yere taktın amniyon sıvısı doldu falan dedi sonra yanındaki doktor tekrardan takmıştı bende anlamadım nereye taktığını :)

Yok yanında başka doktorda vardı naptın yanlış yere taktın amniyon sıvısı doldu falan dedi sonra yanındaki doktor tekrardan takmıştı bende anlamadım nereye taktığını :)
Sondayı da yanlış yere takmazsın yaa doktor olarak, durduk yere fobi sahibi oldum şuan iyi mi

Evet yaptık ama şimdilik etki etmedi, hem onu sürüyorum hemde lansinoh sürüyorum. Sağ tarafım felc oldu resmen. Sağıyorum veriyorum malesef.
Ay bende sağma makinesi ile uzun sağmışım sağ taraf benimde yara oldu tıkanmıştı o çıktı bide ondan sanırım. Kaç gün oldu hala acıyor. Lansinoh ihmal etme iyi geliyor o. Bir de zeytinyağı diyorlar denemedim ama ben daha

Aayyy hadi insaallahhh yaa hapşurduğun gibi all emi kucağına balumm sende bi güzel bak bebişine kokunu çek
Ay Amin canim insallah

Canim sahte kasilmalarim Cok fazla oluyor gun icerisinde, agrili veya sancili degil bu cok normal. Karin sertlesiyor bu sahte kasılma. Ama bu son haftada vajinal bölgede aniden 20-30 saniyelik acı gibi birşeyler de hissetmeye başladım günde bir iki kez. Bu açıklığın belirtisi mi bilmiyorum ama sadece yavaş yavaş açılma başlaması çok normal bebeğin/rahmin ağırlığından dolayı.

Açılman seninde vardır diye düşünüyorum. Ama bu açılmalar yine de doğumun hemen olcağının göstergesi değil, haftaları sürebiliyor.

Sade frappe 1 cm de benden gelsin o zaman :) icerden 1 disardan 3 cm. 3 günde 1'e düştü mü sizin de kontrolleriniz?
İç dış bilmiyorum hiç o konuda bilgim yok
Haftada 1 kontrollerim, bundan daha sıkta yapılmayacak. Sizin epey sıklıkta yapılıyormuş.

Çatı muayenesi mi yaptı size de bana yaptı
Evet bugün ilk çatı muayenemi oldum. Yarım cm i duyunca da mutlu oldum yine de
Var mıymış sizde de açıklık?

Kız içerisi dışarısı ne oluyor
Bende bilmiyorum onu haha

Bana da bi parmak açıklığın var dedi bi parmak kaç santim bilmiyorum artık kanama da muhtemel açılmaya bağlıdır dedi valla bu gün aşırı kasılmam var ama ağrısız sızısız . Bende heyecanlandım ama bakalım nolur

Ayy o zmn benimki de kasilma, dunden beri cocuk icerde toplaniyomus gibi ittiriyomus gibi biseyler oluyoo
Heh tamda o işte bu kasılma mı şimdi dedim evet dedi eğer bu kasılma ağrılı olursa yüzün şekilden şekilde girerse doğuruyorsun demektir dedi korkma doğum öyle hemen olabilecek bişey değil anlarsın dedi
Biraz çatlak bi kadın benim doktor

Benimde sol felç oldu ve okadar yarakii veremiyorum doğru dürüstt
Lansinoh bende sürüyorumda nere kadar bizim kız zaten hep emmekk istiyor
Daha once de bahsetmistim,batikon tarzi bi merhem kullanmistim yarim gun gogsumde kaldi,sonrasinda yara mara kalmadi.isterseniz esiniz eczaciya sorsun.benimki de kaniyodu cunku

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…