Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar turkish-americano Nilikom34 şimdi kasılmaya ağrı eşlik ederse mi doğum demekmiş?
Kasılmaya ağrı eşlik ederse ve düzenli ise bu doğum demek. (Ağrı belde veya kasık ağrısı olarak gözükürse ve geçmeyen ağrıysa)

Ama geçen gün grupta birinin hiç ağrısı olmadı suyu fazla olduğu için. İyi gözlemlemek gerekiyor.

Jou cum hala doğum bekliyor gibi sürekli burdasın

Senin bebek akıllı uslu duruyor sanırım
Hahahaah yaaaa canımm bensiz bırakmam sizi loo amann nazar değmesiinn haa sus kızzz
Uyuyo ben ballı lokmam 1 saat oldu emzireli 2 3 saat uyuyo sadece gece bizi kandırıyorr arada odasınada kamera var telefondan sürekli kontrol ediyorumm gidip bakmama gerek kalmıyo

Ee kv le annem var onlar temizliği yemeği yapıyor annem geceleri benle duruyor anlıcagın evde prenses gibiyim

Son düzenleme:
Kızlar turkish-americano Nilikom34 şimdi kasılmaya ağrı eşlik ederse mi doğum demekmiş?
Bizim aramız 1 günmüş
Ptesi doktordaydim, perşembe yine çağırdı. Günümü gecirtmeyecek anladığım kadarıyla. 12si ptesi son gün, perşembe bakalım bir şansımızı deneyelim dedi, eğer acilmam varsa tabii.

Hayırlı doğumlar olsun hepimize hanimlar

Bu bilgiler iyi oldu Çok sağol :)
Bende cuma gideceğim, inşallah o güne kadar kendisi doğal yollarla gelmek ister :) gelmezse ve sezaryen vs gibi bir şeyden bahsedilirse de , eğer bir risk yoksa son ana kadar beklemek istiyorum inşallah.
amin hayırlı, kolay güzel doğumlar nasib etsin Rabbim.

Anladim, benim suan agrisiz oluyolar ama cok nadir orama burama agrilar giriyo gaz sıkışması gibi, kabizliktan da olabilir emin degilim hic, boyle kasilms olunca birden kotulesicm agri baslicak falan sanip korkuyodum
Ya şöyle agri baslayinca maksimum 1-2 saatte dogursak ne guzel olurdu, agri baslick cok uzun saatler surucek fln diye tedirgin oluyorm, sanki hic dogurmuck gibi bi kafadayim hala hazir hissetmiyorum

Dayanılmayacak sancılar max 1 saat sürüyor zaten kasma şimdiden

İlk olduğu için öyle hissediyoruz galiba sanki yıllardır hamileymişim gibi hissediyorum bende .bence başladığı zaman vakti anlamayacağız o yüzden çok tedirgin olmayın motivasyon ve insanın kendini rahatlatması çok önemli gerçekten

Nilikom34
1 parmak 1 cm’den fazladır heralde
Ne güzel

Sordum doktora daha fazla açmak için özel bişeyler yapayım mı squat gibi falan gerek yok dedi. Umarım zamanında gelir, gecikmeden de
Ya bebek zaten kendine yol yapıyor işte yoksa açılmaz ki bende aynı şu an hatta kanamam kahveye döndü devam ediyor tedirgin im ama çocuk hareket ettikçe rahat ediyorum açılmaya bağlı kanama lekelenme olur dedi

Kızlar herkese selamlar. Ben baştan beri sizleri hep takip ettim doğuma girenleri cikanlari sizlerin yaşadığı heyecanı sizlerle yaşadım dilim döndüğünce dua ettim. Ancak yazabildim cunku sorunlu geçti biraz ve Tup bebekti, hic cesaret edemedim. (Maalesef olumsuz geçmiş tecrübelerim vardı) Şimdi benim de sezaryenim yaklaştı ve aşırı korku sardı beni. Üstelik yüksek tansiyon problemi yaşıyorum ve her an acil de alınabilirim normal günüm 14haziran. Sizler nasıl aştınız, ameliyat öncesi nasıl sakin kaldınız? Panik atak yaşamaya başladım nasıl ameliyat olacağım diye

Merhaba hoş geldiniz gerçekten korkulacak bir şey değilmiş ben kan veremeyen biriyim damar yolumu falan bulamıyorlar. O kadar çok korkuyordum ki anlatamam. Doğumum da belirlenen günden önce oldu benim için öyle olması daha iyi oldu stres olacaktım aynı sizin gibi. Ama gerçekten korkulacak bir durum yok hiç mi hiç bir şey hissetmiyorsunuz ve çok rahat geçiyor. Sadece sonrasında tabi ki ağrısı kalkışı zor oluyor ama ne kolay ki öyle düşünelim her şeyin bir zorluğu var. Ama ameliyattan korkmayın

Dayanılmayacak sancılar max 1 saat sürüyor zaten kasma şimdiden
Epidural dusunuyorum ztn, bakalim insallah olur
Evt basladiktan sonra dusunmeye gerek kalmick da baslayana kdr ne olucak ne olucak diye dusunmekten kendimi alamiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…