Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Evet ya bu işinde zorluğu bu malesef süt işi pskolojikde çok etkiliyor.
Benimde sol felç oldu ve okadar yarakii veremiyorum doğru dürüstt
Lansinoh bende sürüyorumda nere kadar bizim kız zaten hep emmekk istiyor
Bir süre kötü olan yeri dinlendir çünkü diğer türlü hiç geçmiyor daha da kötü oluyor. Doğumdan sonra en zor iş süt.
Birde bir şey sorucam, benim kızımın vajina bölümünden kan geliyor yaşayanınız var mı acaba ?

Reactions: Jou
Yaa, bnm dr pazar günü banyo yapıp çıkarabilirsin dedi. Kendim çıkardım bnde . Üstte su geçirmez büyük bi bant vardı bi de tam dikiş hiZasında ince bi bant daha vardı
Bem hastaneden çıktığım gün banyo yaptım sorun olmaz yap dedi. Kendin çıkar dediyse sorun olmaz ya

Doğum yapalı 10 gün olmuş senin vaybe daha dün neler konuşuyorduk

Evet bu süt beni çok kötü etkiledi sürekli bi ağlama moduna geçtim emmiyor diye kendimi tutuyorum sıkıyorum

Kan değil de akıntı gibi geliyordu. Bi doktora sor istersen kuzu

Evet bu süt beni çok kötü etkiledi sürekli bi ağlama moduna geçtim emmiyor diye kendimi tutuyorum sıkıyorum

Kan değil de akıntı gibi geliyordu. Bi doktora sor istersen kuzu
Akıntı da geldi, ben dışkısından geliyor sandım bugün doktora götürdük röntgen çekildi ama eve geldikden sonra baktımki diğer tarafmış. Cuma günü soracağım. Bakayım nediyecek

Çok teşekkür ederim ama umarım dediğiniz gibi olur. Ben de damar yolu, sonda, spinal iğnesi hepsini düşünüyorum. Üstelik 9 aydir her gün kan sulandırıcı vurduğum halde kendime bir de bebek 2600gr suanda biraz ufak kuveze girer diye de tereddütlerim var. Zaten tansiyonum da psikolojik ben kendi kendime stres yapıp yükseltiyorum şaka gibi ama maalesef böyleyim buraya yazmak suanda iyi geldi teşekkürler

Şimdide süt derdi, uykusuz kalma derdi. ama olsun hamdolsun. Ayakların ne durumda benimkiler bağımsızlıklarını ilan ettiler
Evet ya bu günlere şükür Ay çok şükür ayaklar bugün düzeldi ya yine sallandırarak oturursam hafif şişiyor ama önceki gibi değil ay o neydi öyle ya

Aynı ben yaa damar yolunu rica et anestezistler açsın ben öyle yaptım hemen açtılar hiç acımadan. Sondadan da aşırı korkuyordum onu da uyuşturunca takın dedim spinal iğnesi de inan hiç acımıyor hafif battığını hissediyorsun. Bana güven ben bunlardan aşırı korkuyordum takip ettiysen görmüşsündür

Aaaaaa yooo benimkinde gelmiyo gelmedi hiç doktoruna sorarsın ya ilkkez duydum kuzu

Valla şaşırdım bende çok, internete baktım yenidoğanda olabiliyormuş ama ilkdefa gördüm böyle bir şey.
Doğumdan itibaren 15 günlük süre içerisinde kız çocuklarında anneden geçen hormonlar nedeniyle kısa süreli vajinal kanama görülmesi fizyolojik kabul edilen normal bir kanamadır.
(Böyle yazıyor)

Epidural dusunuyorum ztn, bakalim insallah olur

Evt basladiktan sonra dusunmeye gerek kalmick da baslayana kdr ne olucak ne olucak diye dusunmekten kendimi alamiyorum
Hep bu böyleydi cinsiyeti öğrenene kadar bi heyecan kalp atışında bi heyecan sabırsızlık maalesef hep bi beklenti içindeyiz
Şu an ben tedirginim kanamam olduğu halde ağrı sızı yok bekliyorum çok zor sakin kalmak

Aynen valla, Allah kolaylik versin insallah en kolay sekilde olur dogumun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…